Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba lar kızlar netinde bi sorun var galiba evde baglanamiyorum anneme geldim simdi bir sürü olaylar atlattım.Gece uyurken böcek soktu beni 3 gundur hastaneyle uğraşıyorum.Bugün oğlumun dişini çektirdim.Biraz ihmal ettim burayı kusura bakmayin öpüyorum hepinizi ❤

Ne böceği kuzum ya
Geçmiş olsun sanada oğlunada

Geçmiş olsun canim noldu beki bocuk sokmasina ne isirmis biliyormusun,sagliginiz iyi olsunda ugrarsin..

Kızlarrrr iyi akşamlar nabersiniz... ben Doğum yapalı Pazartesi günü 3 ay olucak artık yavaş yavaş diyet yapmak istiyorum.. 22 kilo aldım toplamda 12 kilosu gitti 10 kilom kaldı vermek istiyorum... Pazartesi’den itibaren sizlere katılıp motive olmak istiyorum ne dersiniz

Çok seviniriz canım aramızda olmana
Bebeğin nasıl
Emziriyor musun
10 kilo, emzirme döneminin ilk aylarındasın çabuk gider canım
HOŞGELDİN

Çok seviniriz canım aramızda olmana
Bebeğin nasıl
Emziriyor musun
10 kilo, emzirme döneminin ilk aylarındasın çabuk gider canım
HOŞGELDİN
Evet canım emziriyorum bence de erken gider diye düşünüyorum ama gece nöbetlerinde çikolata tatlı filan çok yiyorum ekmek de çok yiyorum burda motive olup yediklerimi yazarsam saha çok dikkat ederim inşallah

Beybiiiii neydirsen

Pancar nerelerdesin geçen bi konuda yorumunu gördüm aklima geldin hala zayıf misin
Ay bi koptum gelemedim bi daha kizlar ya iyiyim kizimin ilk okul sureci biraz zorlu geciyo valla kafa beyin kalmiyo odevler calistirmalar derken beynim doluyo zayif sayilirim 56 kiloyum bi 53 e iniyom sonda geri 56 ya cikiyom sonra geri iniyom 3 assa 3 yukari gidiyo oyle

Kolay gelsin sana tahmin edebiliyorum okul hallerini tebrik ederim kilon da oturdu demekki kontrol altinda tutuyorsun

Merhaba kızlar buğun pazar olduğu için kahvalımı biraz geç yaptım sast 12 gibı
Ilık limönlü şu
2 dilim peynir
7 8 tane zeytin
2 tane haşlanmış yumurta
Bolca domates ve yeşil biber

akşam üzeri
6 tane badem
Tavuk sote

45 dakika yürüyüş 2.5 lite su

Hoşgeldin canım ne güzel kilosunu koruyanlardansın. Meslek hayatın nasıl gidiyor “yetenekli eller güzel yüzler” keşke birde ben denk gelsem sana
Kızın 1. Sınıf mı bu yıl Allah kolaylık versin

Afiyet olsun canım azıcık yemişsin. Ben böyle yesem gece soluğu buz dolabının önünde alırım. Tebrik ederim hızlı kurtulacaksın fazlalardan

Süpersin canım aynen devam
İlkokul sürecini tahmin edebiliyorum kardesimden yapamadikca aglardi :)

Kızlar menumu yazayım

Sabah bir bardak zencefilli limonlu çay

Kahvaltı 11.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim köy peyniri
10 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmeği
Roka,tere

Ara 14.30
Bir bardak kefir bir avuç çiğ fındık ceviz

Aksam 18.00
Bir tabak zy lahana yemeği(içine kinoa ekledim) ,yoğurt

2 litre su spor yok bugün

Çok güzel canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…