- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.281
Canımsın bu ara evde telaş çok 2 dk. girip bakıp çıkıyorum
Afiyet olsun menüyü beğendimKızlar menumu yazayım
Sabah bir bardak zencefilli limonlu çay
Kahvaltı 11.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim köy peyniri
10 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmeği
Roka,tere
Ara 14.30
Bir bardak kefir bir avuç çiğ fındık ceviz
Aksam 18.00
Bir tabak zy lahana yemeği(içine kinoa ekledim) ,yoğurt
2 litre su spor yok bugün
Inşallah salı günü adliyenin önünde toplaniyoruz cuma duruşma var umarım sesimizi duyarlarMalesef ki öylekien büyük cezayı cehenneme giderek alır ama insan bu dünyada da cezasını çeksin istiyor iste
Halen kendime gelemedim sersem gibiyimSuan bile tuylerim diken diken,nedir bu kadinlarin cektikleri,kader yazgırabbim o caninin yaptigini kuzenine hissettirmemistir rabbim merhametlidir gittigi yerde amelleri ilede utandirmasin mekani cennet olsun ins..yaa boyle haberleri duyunca insan ne dusunecegini sasiriyo en kötü sekilde olmekmi insanin aklina hersey geliyor yada hazirlikli ibadet edip ölmek mi sozun bittigi yer,rabbim imandan ayirmasin ölümün bile hayirlisini versin aci olumler vermesin ..senin kuzeninde mukafatini alacak inş...
Haberlerde gordum güzelmiş kuzenin,oglu ve o nun fotografini kapatmislar,birde kayip die kendi polise ihbarda bulunmus evde kan izlerini bulmuslar sonrasi tutuklamis polis,cezasini cekecek hem bu dunyada hem.o dunyada,amcanin kizida mukafatini alacak kuzum... rabbim gittiği yerde utandirmasin ins..Inşallah salı günü adliyenin önünde toplaniyoruz cuma duruşma var umarım sesimizi duyarlar
Halen kendime gelemedim sersem gibiyim.
Ne kadar acı çekmiştir kim biliraklım almıyor nasıl olur böyle bir şey
Güzeldi ya bir kolunda engel vardı biliyor musun kendini savunmamıştır bileHaberlerde gordum güzelmiş kuzenin,oglu ve o nun fotografini kapatmislar,birde kayip die kendi polise ihbarda bulunmus evde kan izlerini bulmuslar sonrasi tutuklamis polis,cezasini cekecek hem bu dunyada hem.o dunyada,amcanin kizida mukafatini alacak kuzum... rabbim gittiği yerde utandirmasin ins..
Menun cok guzel su ekmegi bende birakacagim bir turlu cesaret edemiyorum nasil biraktin bana tuyo ver sanki bagimli oldum..Merhaba kızlar buğun pazar olduğu için kahvalımı biraz geç yaptım sast 12 gibı
Ilık limönlü şu
2 dilim peynir
7 8 tane zeytin
2 tane haşlanmış yumurta
Bolca domates ve yeşil biber
akşam üzeri
6 tane badem
Tavuk sote
45 dakika yürüyüş 2.5 lite su
Ah ahh kuzum ahhGüzeldi ya bir kolunda engel vardı biliyor musun kendini savunmamıştır bile
Kadin dernekleriyle iletisime gecebilirsiniz , ekside yazar varsa orada da konu acabilirsiniz. Beni mesela sule cet cinayeti cok ekilemisti. Dogru oldugunu dusunmemekle beraber sosyal medyanin etkisi tartisilmaz. Keske toplum vicdanina gerek kalmasa, adalet sadece ve sadece mahkemede aransa ama malesef sartlar..Inaniyorum ki buyuk bir ceza alacaktir o cani ama iyi hal indirimi falan gibi sacmaliklar yasamazsiniz umarim.Güzeldi ya bir kolunda engel vardı biliyor musun kendini savunmamıştır bile
Salı günü adliye önünde toplaniyoruz kadın kolları gelecek elimizden ne gelirse artık yapacaz içimiz serinlemicek ama olsun çıkmasın ordanKadin dernekleriyle iletisime gecebilirsiniz , ekside yazar varsa orada da konu acabilirsiniz. Beni mesela sule cet cinayeti cok ekilemisti. Dogru oldugunu dusunmemekle beraber sosyal medyanin etkisi tartisilmaz. Keske toplum vicdanina gerek kalmasa, adalet sadece ve sadece mahkemede aransa ama malesef sartlar..Inaniyorum ki buyuk bir ceza alacaktir o cani ama iyi hal indirimi falan gibi sacmaliklar yasamazsiniz umarim.
Umarim cikmaz canimSalı günü adliye önünde toplaniyoruz kadın kolları gelecek elimizden ne gelirse artık yapacaz içimiz serinlemicek ama olsun çıkmasın ordan
Kuzeninin oglu nasıl canım,bir şeylerin farkında mıSalı günü adliye önünde toplaniyoruz kadın kolları gelecek elimizden ne gelirse artık yapacaz içimiz serinlemicek ama olsun çıkmasın ordan
kuzum çok üzüldüm şimdi resmini gördüm içim yandıAmcamın kızı bir koca cinayetine kurban gitti . Hiç ummadık beklemedik bir ölüm cesedi parça parça etmiş şerefsiz koca kişisi beynim yanıyor kafam patlıcak gibi cenazeyi olan 3 4 parça ile defnettik geldik hepimiz şoktayız ben çok kötüyüm çocukluğumun büyük kısmı kendi ile geçmişti
sağol canım . bilmiyorum inanki aklım beynim yandıkuzum çok üzüldüm şimdi resmini gördüm içim yandı
nasıl bi caniliktir bu ya, nasıl bu hale gelebildik aklım almıyor
başınız sağolsun
annesi uzun yıllar önce vefat etmişti . insan bu duruma sevinir mi seviniyor işte ...Kuzeninin oglu nasıl canım,bir şeylerin farkında mıanne babası kim bilir ne haldedir Allah'ım kimselere yaşatmasun ne zor bir acıdır
izne ayrıldığın zamanı ve güncel kilonu yaz bakayım
bizim içimiz yandı seninkini tahmin bile edemiyorum canım, Allahım sabır versinsağol canım . bilmiyorum inanki aklım beynim yandı
hafta sonu yedin pastaları börekleri tabi eritmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?