- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.421
O is bizde ben çok hevesliyim yapacağızArkadaşlar listeye herkesi yazdım
Bahanesi olan arkadaşlarım var ama hatırlatayım biz kk’nın “cuma zayıflama yarışmaları”nda bir grubuz ve spor olmadan hedefi göremeyiz. Herkes az yada çok bişeyler yapmalı.
Sporları nasıl yazıyorduk ya unutmuşum bentek olmuyor zarten mümkün değil hele buraya alışınca . spor listesine de aldım seni
Harika vermişsin masallah ya bendeeee verecemEki Görüntüle 2211921 Eki Görüntüle 2211922 Buyrun size 2 foto biri yazın 65 kilo biri 1 ay önce 75 kilo şu an 80 kiloyum
Bu fotolar 10 dk içinde kendi kendini imha edecektir
Bilginize
Vermiştimde canım şimdi hepsini aldım geri 80 kiloyumHarika vermişsin masallah ya bendeeee verecem
Canlar ben çıkıyorum sabahları yeşil çay içip öğlen ki menüyü size söyleyeyim yumurta salata zeytin peynir ekmek Yok Galata tüketiyorum haydi vira bismillah
Veririz Tqbi canisi ya ben sınava çalışırken tam 10 kilo aldım ama verecem hep birlikte çatur catur vereceğizVermiştimde canım şimdi hepsini aldım geri 80 kiloyumama yeniden başaracağız
Gordum cocuklu olan foto 65Eki Görüntüle 2211921 Eki Görüntüle 2211922 Buyrun size 2 foto biri yazın 65 kilo biri 1 ay önce 75 kilo şu an 80 kiloyum
Bu fotolar 10 dk içinde kendi kendini imha edecektir
Bilginize
Yok canım eşime bıraktım o halledecek ev meselesini. Memleket işlerinden bize zaman ayıramıyor bu ara.Gordum cocuklu olan foto 65
Digeri 75 mi ya bu kg cok hizli aliniyo(( senin vc probleminde yoksa diyet ve spor cok guzel kg verirsin daha oncede vermistin hadi yine basarirsin..naptiniz taşınma isini duzene girdinizmi..
öncelikle hoşgeldin canım hızlı bi giriş yaptın (en sevdiğimO is bizde ben çok hevesliyim yapacağız
tek kelime ile bayılllldddıııımmmBu fotolar 10 dk içinde kendi kendini imha edecektir
Bilginize
emin misin ?aynen şekerim ama hızıma bu sefer yetişen olmayacak o kadar da büyük konuşurum
Bende şu an çok mutsuzum kuzum şimdi dahada kötü durumum sabah 80 akşam 82 yimtek kelime ile bayılllldddıııımmm
insan o vüvuda ihane edermi çok kızdım şu an sana
tamam hastalık felanda girdi ama bunlar bahane olmamalı artık senin için
Çok çok tesekkur ederim canım benim iki uc tanıdık var onların rahatlığı diyelimöncelikle hoşgeldin canım hızlı bi giriş yaptın (en sevdiğim)
bol sporlu bol zayıflamalı günlerin olsun
Geldi tabi :)Don canim spora sen yaparsin bah kg aldıkça hoplayamayacaksin :))) hadi cikar şu iplerini yoksa tıklanıp kalcan benim gibi bir yürüyüş yaptım esiyordu sirtim boynum hepten tutuldu bas ağrısı yapti agri kesici ictim ilk gun spor carpti sahalara dönme zamanimiz gelmis ya bizim :)))
Tamam canım inşallahben varım canım dün ufak ufak başladım bile
bugün tam olarak başlayalım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?