Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eki Görüntüle 2211921 Eki Görüntüle 2211922 Buyrun size 2 foto biri yazın 65 kilo biri 1 ay önce 75 kilo şu an 80 kiloyum

Bu fotolar 10 dk içinde kendi kendini imha edecektir
Bilginize
Gordum cocuklu olan foto 65
Digeri 75 mi ya bu kg cok hizli aliniyo (( senin vc probleminde yoksa diyet ve spor cok guzel kg verirsin daha oncede vermistin hadi yine basarirsin..naptiniz taşınma isini duzene girdinizmi..

Gordum cocuklu olan foto 65
Digeri 75 mi ya bu kg cok hizli aliniyo (( senin vc probleminde yoksa diyet ve spor cok guzel kg verirsin daha oncede vermistin hadi yine basarirsin..naptiniz taşınma isini duzene girdinizmi..
Yok canım eşime bıraktım o halledecek ev meselesini. Memleket işlerinden bize zaman ayıramıyor bu ara.
Yine vericem inşallah ama ilk başladığım dönemki gücüm yok. Yavaş yavaş artık

3-9 Aralık
Spor Bildirimleri

@ponçikbirgelincik//
Luluuu94 //
BitmeyenUmidim //110/dk//
Sevgiclk //
3cadianasi //

Karacamyerli //
tugbaFB //
drdotty //
SchonerDuft //

Sahihuban //
@_Silent Scream_//
Nilar //
masal3487 //45//45
Buki_89 //
orkide1453 //

Verano_porteno //
bi-zuzu //

zuzuzuzu1234

*** Arkadaşlar spor listesini daha profesyonel hale getirmek gerekebilir. Şimdilik basit bir liste yaptım. Çoğunluk LESLİE yapmak fikrinde sanırım. İsminizin karşısına spor DAKİKANIZI yazarsanız sevinirim.

Kızlar benim dün ve bugunku sporum tempolu yürüyüş

tek kelime ile bayılllldddıııımmm
insan o vüvuda ihane edermi çok kızdım şu an sana
tamam hastalık felanda girdi ama bunlar bahane olmamalı artık senin için
Bende şu an çok mutsuzum kuzum şimdi dahada kötü durumum sabah 80 akşam 82 yim
Bugün başladım artık ayın 8 inden sonrada listeye girme hakkım doğuyor. Burada bir kez daha başaracağım. Sizlerin desteğiyle
İnşallah

Geldi tabi :)

ben varım canım dün ufak ufak başladım bile
bugün tam olarak başlayalım ama
Tamam canım inşallah
Ama benim bu sıpa ile isim çok zor sabah pilates yapiyorum üstüme çıkıyor ayaklarıma basıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…