- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.401
Spor listesi var mi katılmakta istiyorumbaşladın tabi 1 hafta deneme süren olur cuma günleri 12ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz menüleri ve diğer kuralları bliyorsun zaten
Hos geldin zuzu beni taniyormusun ben seni hatirliyorum :))Sukur iyi idi 87 aldım atama bekleyeceğim Şimdi benim ne yapmam lazım alındım mi hemen başlıyorum muyum iki haftadır spor yapmaya başladım ben
Evet evet hatırlıyorum tanıdık görmek beni çok çok rahatladıHos geldin zuzu beni taniyormusun ben seni hatirliyorum :))
tek olmuyor zarten mümkün değil hele buraya alışınca . spor listesine de aldım seniTamam çok çok tesekkur ederim daha kahvaltı yapmadim menülerimi yazarım size iyi ki alındım cunku bura olmadan veremeyeceğimi anladım o zaman 10 kiloya yakın verdim ama bi şenidir oturmaktan geri aldım
Çok tesekkur ederim çok sevindim ya hemen bugün yapacağım sporu yazayım ben cunku birhaftadir başlamıştım3-9 Aralık
Spor Bildirimleri
@ponçikbirgelincik//
@Bir garip //
BitmeyenUmidim //110/dk//
Sevgiclk //
3cadianasi //
Karacamyerli //
tugbaFB //
drdotty //
SchonerDuft //
Sahihuban //
@_Silent Scream_//
Nilar //
masal3487 //
Buki_89 //
orkide1453 //
Verano_porteno //
bi-zuzu //
zuzuzuzu1234
*** Arkadaşlar spor listesini daha profesyonel hale getirmek gerekebilir. Şimdilik basit bir liste yaptım. Çoğunluk LESLİE yapmak fikrinde sanırım. İsminizin karşısına spor DAKİKANIZI yazarsanız sevinirim.
Tamam canım benim cok çok sağol hemen yazayım ben spor dakkamıtek olmuyor zarten mümkün değil hele buraya alışınca . spor listesine de aldım seni
Canım zaten izinli olmak İçin 2 ayını doldurmuş olman gerek. Cuma bildirimlerini ihmal etmezsen gerisini idare ederiz tabiki. Anne yemeklerinede dikkatArkadaslar kus bakmayin, yarin gece yolcuyum. Yol da 30 saat surecek toplamdaHazirliklarimi tamamlamaya calisiyorum. Pek ogun paylasamadim o yuzden. Zaten cok duzgun beslenebildigim soylenemez. Turkiyeye dondukten sonra bir sure daha kotu beslenirim malum anne yemekleri ama kisa surede duzenimi oturtacagim. Izne ayrilmak istemiyorum eger mumkunse, beni 2 hafta boyle idare ederseniz sevinirim. Kilo almamaya calisirim bu sure icinde
Geçmiş olsun canım yirmilik dişten vaktinde kurtulmak gerekiyor bende de aynı sorun var. Erteleyip duruyorumHerkese günaydın
3 Aralık 2018 menüm
şöyle
sabah
bir haşlanmış yumurta iki dilim kepekli ekmek sınırsız söğüş salata ve yarım dilim peynir
öylen
haşlama et salata ekmek ara öğün iki tane minicik muz
akşam
balık salata ekmek balığın üzerine helva yedim Kaçamak sayılabilir
Ara ananas
Yirmilik dişim çıkmaya çalıştığı için şu an iltihaplanmiş ve inanılmaz derecede ağrım var antibiyotikler ağrı kesiciler fayda etmiyor iltahaplı olduğu için Müdahale edilemiyor büyük bir acı çekiyorum yediklerimden de aslında bir tat alamıyorum şu sıra ayrıca tatildeyiz kendi dişçimdan kilometrelerce uzaktayım 11’inde randevum var ozamana kadar bu siziyı çekerim çok zormuş dış ağrısı
Hoşgeldin zuzu inşallah istediğin kiloyu verebilirsin ben de yeni mezun oldum. Bölümün nedir kpssden atama bekliyosun sanırımÇok tesekkur ederim çok sevindim ya hemen bugün yapacağım sporu yazayım ben cunku birhaftadir başlamıştım
Hocam önlisans Yen'i açıklandı sonuçlar desem yeri buro yönetimi yönetici asistanlığı 87 aldım 11 aralık da tercihler var insallah olurHoşgeldin zuzu inşallah istediğin kiloyu verebilirsin ben de yeni mezun oldum. Bölümün nedir kpssden atama bekliyosun sanırım
grup zuzusuz kalmıyordubol zuzulu günler
Hosbuldum bu arada canisi çok çok tesekkur ederimHoşgeldin zuzu inşallah istediğin kiloyu verebilirsin ben de yeni mezun oldum. Bölümün nedir kpssden atama bekliyosun sanırım
grup zuzusuz kalmıyordubol zuzulu günler
Aminnnn çok çok tesekkur ederim onun heyecanı da çok ayrı kendi bölümümde 38. Oldum insallah iyi bir alım olur
ooo rekabet mi tam bana göregünaydın kızlar bende spora varım bana oyalanacak şeyler gerekli ev temizliği ve spor çok iyi gelir diye düşünüyorum ama kimse bana yetişemez
aynen şekerim ama hızıma bu sefer yetişen olmayacak o kadar da büyük konuşurumooo rekabet mi tam bana göre
Harika bende sabahları plates uc gibi de stepper bir saat spor yapıyorum 120 dk falan ediyor takribiaynen şekerim ama hızıma bu sefer yetişen olmayacak o kadar da büyük konuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?