- 9 Ocak 2015
- 12.852
- 29.193
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.581
Canım nasıl durumunKaptanim dün sabah ,yengemin babası vefat etti.Bu hafta onun yanında olucam,yemek düzenim maalesef yok ama o kadar çok ayak üstündeyim ki, ağrıdan uyuyamadım.En kısa zamanda dönüş yapacağım insAllah
Deniyecegom canim ins yiyebilirim,bulantidan dolayi..Sen de sağol canım,mutlaka izliycem teyzeyi çok sağol söylediğin icin.
Kinoayi pişirip salatana ekleyebilirsin,yaptığın ıspanak yemeğinin,lahana yemeğinin,pırasa yemeğinin içine ekleyebilirsin,ama kinoayi iyice yika az suda hasla ondan sonra pişirdiğin sebze yemeklerine ekle ben tadını çok seviyorum sen de dene mutlaka
Ayy birbirimizi duruduralim nolurr ben baska oadaya gitmeyi dusunuyorum,yada.kuru kayisi veya elma yemeyi dusunuyorum hic olmasa bunlar cok masummarkadaşlar benim de akşam sıkıntılı geçiyor bi boşluk yeme ihtiyacı ne yapsam bilemedim
Bugun cumanin hatrina az yedim simdi kahve iciyorum sonra leslie yapicam bakalim yarina tartilmadan vc ye cikabilirsem guzel olacak kis aksamlari zor ama ben bluz aldim bgn ondan gibegimin cikmasini da istemiyorum umarim dayanirimAyy birbirimizi duruduralim nolurr ben baska oadaya gitmeyi dusunuyorum,yada.kuru kayisi veya elma yemeyi dusunuyorum hic olmasa bunlar cok masumm(
Bence ekmegi yedikce bagimliliki yapiyor cok sukur ekmegi birakali 4 cu gun artik vicdanim cok rahat diyet yapabiliyorum cok aci cekiyorum :)Sebze suyu bende içemiyorum belki havuç olabilir onun suyuda zaten meyve suyu sınıfında.
Akşamları düşük kalorili sıvılar şişirir diye düşünüyorum
Dün ekmek diye ölüyordum çok ekmek yeme isteğim var. Daha önce diyetlerimde böyle bişey yaşamamıştım. Yedikçe bağımlılık yapıyor galiba
Yazik gergin ortami hissetmistir ondanmi böyle oldu kardeşin..naptınız kızlar burda acayip bir yağmur var hiç durmadı ...
üstelik bu yağmurda da dışarda dolanıp durdum .. kardeşim çığrından çıktı dünden beri onla uğraşıyoruz
beni anlattım sanki:
ekmek günde 1 dilim iyidir .
nasıl toparlayacam bilmiyorum ki biraz diyete kafamı vereyim dedim onu d stresten yapamıyorum sürekli yeme hissi
kuzum bugün kilo bildirimi vardı uyandığında bildirimi unutmazsın size göre bugün mü yarın mı kestiremiyorum ben halen
annen biliyor mu peki ? keşke yanına geleydi nasıl toparlayacaksın böyle
poncik nbr
Cok guzel menun brokolinin suyuda ic canim ziyan olmasin sifa olsun :))Kızlar bugünkü menüm
Sabah bir bardak zencefilli limonlu su
Kahvaltı 09.30
Bir dilim peynir
Bir haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmeği
Ara öğün 11.45 bir mandalina
Öğle 14.15
Bir tabak peynirli keten tohumlu salata bir kase yoğurt
Ara 16.45 bir avuç içi çiğ fındık
Aksam 18.30
Bir tabak haşlanmış brokoli bir bardak kefir
2.5 litre su spor yok
Tamam canım haşlayınca dökmüştüm bundan sonra içerim iyiki söyledin sağol canimCok guzel menun brokolinin suyuda ic canim ziyan olmasin sifa olsun :))
Çok güzel menü canimMerhaba kizlar
Sabah limonlu ılık su
Domates salatalık 2 has.yumurta
Peynir zeytin
Öğle
mantar sote
Yoğurt
Aksam
Domates çorbası
Yoğurt salata
45 dakika yürüyüş 2.5 litre su ve 2 fincan yeşil çay
Geçmiş olsun canimDeniyecegom canim ins yiyebilirim,bulantidan dolayi..
Valla bende ekmege çok bayılıyorum ya zatenco yüzden çok kilo aldımBence ekmegi yedikce bagimliliki yapiyor cok sukur ekmegi birakali 4 cu gun artik vicdanim cok rahat diyet yapabiliyorum cok aci cekiyorum :)
Gunler kisayken yaptiniz yaptiniz birakin ekmegi,yanliz vc ye neler denedim bi onu duzene oturtamadim vc isimde duzene girse muhtis kg veririm..
Sereplal palsi hastası annem yok diye huzursuz oldu .Akşam yemeği için de bekler hep beraber yiyelim diye teyzemde ısrar etmiş sanırım yemesi için sonra tüm içini kustu halen toparlamdi ateşi çıktı..Burda da çok yağmur yağıyordu bugün,yürüyüş isi yattı,hayirdir canım niye ugrastiriyor sizi?
Ya annemde yoktu kaç gündür o da etkiledi hep eşim durdu yanında o yoksa ben vardım ağlamaktan bagrmaktan hasta oldu ilaca başladıkYazik gergin ortami hissetmistir ondanmi böyle oldu kardeşin..
Biraz once büyük kase mısır patlatıp yedim kardeşim ile ...:)) baksana hepimiz ayni durumdaymisiz bende kendimden şüphe duyuyordum bir gariplik var diyip duruyordum amaaaa hepimiz caresini bulacağız :))
Ben birşey kaçırdım sanırım memlekete mi döndün canımSchonerDuft artik saat farki yok canim , yarin sabah bildirim yaparim. Gec uyanmam insallah, gunum gecem birbirine karisti cunku.
Kaptanim iyi akşamlar.Yarin guncel kilomu bildiricem insAllah.Hergun bir saat yuruyus ve bol hareket yapıyorum.Bakalim yarın tartı kaç göstericek.Canım nasıl durumun
Bu mesajdan sonra takıma hiç uğramadın
Yarın bildirim günü öğleye kadar bildirimini yapabilir misin
Yaa kuzum ins sifa olsun ilaclari biraz daha sabir biraz dahaSereplal palsi hastası annem yok diye huzursuz oldu .Akşam yemeği için de bekler hep beraber yiyelim diye teyzemde ısrar etmiş sanırım yemesi için sonra tüm içini kustu halen toparlamdi ateşi çıktı..
Evde spor yap kuzum senin için daha iyi olcak bak kas oranı artacak vücutta
Ya annemde yoktu kaç gündür o da etkiledi hep eşim durdu yanında o yoksa ben vardım ağlamaktan bagrmaktan hasta oldu ilaca başladık
Biraz once büyük kase mısır patlatıp yedim kardeşim ile ...
Ama yarın net şekilde diyete başlıyorum protein diyeti yapacam pazartesiye kadar tartılmayacam kilomu bilmiyorum ortalama 71.20 civarı idi.
Ben birşey kaçırdım sanırım memlekete mi döndün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?