- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.621
Canım sen izinli ayrılmadın mıgünaydın kızlar
drdotty canım ben listede bildirim yapmamıştım, ama kilomu bildirmiştim takımda. Kiloda verdim bugün listeye yazılırsa olumlu etkileyebilir listeyi
yaa ama benim izine ayrıldığım 6 ay oldu bide çok kilo aldım belki o yüzden direk yazılabilir diye düşündümCanım sen izinli ayrılmadın mı
Ayrıldığın kilodan işlem yapıp etap sayısına böleceğiz
Olumlu etkilemeyebilir. Şimdi bakıyorum senin durumuna
1) İzinli Üyenin Dönüşüyaa ama benim izine ayrıldığım 6 ay oldu bide çok kilo aldım belki o yüzden direk yazılabilir diye düşündüm
iyiyim kuzum sağol akşam spora gidicem daha iyi olurum sanırımSchonerDuft kuzum naber nasıl oldun
menüler ile şaşırt kendini meyve yiyorsan süt iç badem yiyorsan 3 kuru kayısı ye yanında bir ara öğünde soda iç aynı besinlerde aynı olunca vücut alışıyorKızlar yürüyüşe çıktım şimdi,bu hafta malesef sabit çıktım ama içim çok rahat haftasonu kestane dışında hiçbir kaçamağm olmadı yürüyüşte iki gün dışında hep yaptım,bakalım önümüzdeki hafta yeme düzenimi değiştirmeyi düşünüyorum tekrar iki öğüne donucem ki vücut şaşırsin,bu arada regl den dolayı da böyle çıkmış olabilir
hayır bizden değil önceki takımından diskalifiye olmuşsun canım bizde istersen aday listesinde devam edebilirsinBu kadar zaman yardımcı oldunuz hep cevap vs verdiniz hepinize teşekkür ederim. Benim telefon bozuldu daha doğrusu yere düşüp camı tuzla buz oldu bizim evde internet yok ben telefonumdan giriş yapıyorum. Bu yüzden hiç gelemedim özür dilerim. Diskalifiye olmayı bekliyordum bu süre içinde. Kim olsa eder... Burada sizinle olmasa da yine de zayıflama işine devam edeceğim. En son 75,6 idim bugün 74 olmuşum.. Bu da buradaki inançlı hava sayesinde. Kendinize iyi bakın çok teşekkür ederim herşey için.
Canım biz seni diskalifiye etmedik sen daha önce başka bir takımdan diskalifiye edilmişsin. Kural gereği diskalifiye olan üye bir daha cuma zayıflama yarışmalarında yarışamaz. Bu yüzden seni aday listesine ekledim. İstersen bizimle kalıp buradan motivasyon desteği alabilirsin. Deneyimlerimizi paylaşabilirsin ama listeye girmen kural gereği imkansızBu kadar zaman yardımcı oldunuz hep cevap vs verdiniz hepinize teşekkür ederim. Benim telefon bozuldu daha doğrusu yere düşüp camı tuzla buz oldu bizim evde internet yok ben telefonumdan giriş yapıyorum. Bu yüzden hiç gelemedim özür dilerim. Diskalifiye olmayı bekliyordum bu süre içinde. Kim olsa eder... Burada sizinle olmasa da yine de zayıflama işine devam edeceğim. En son 75,6 idim bugün 74 olmuşum.. Bu da buradaki inançlı hava sayesinde. Kendinize iyi bakın çok teşekkür ederim herşey için.
Kuru kayısı çok mantıklı evde bir sürü var ama hiç yemiyorum,hatta akşamdan suya koyup suyunuda içeyim.menüler ile şaşırt kendini meyve yiyorsan süt iç badem yiyorsan 3 kuru kayısı ye yanında bir ara öğünde soda iç aynı besinlerde aynı olunca vücut alışıyor
akşam 08,30 da meyve yeme onun yerine başka birşey bulalım 1 soda olabilir kalorisiz yanına 2 cevizKuru kayısı çok mantıklı evde bir sürü var ama hiç yemiyorum,hatta akşamdan suya koyup suyunuda içeyim.
Sabah kuru kayısı
Bu hafta 09.30 klasik kahvaltı
11.30 bir meyve
14.30 bir bardak kefir,fındık ceviz badem(bunlardan biri veya her birinden bir kaç tane)
17.30 akşam yemeği
08.30 da da bir meyve yesem
Sence nasıl bu liste?
Gireyim canım ama direkt listedemi olacağım pazartesi 57,8 dim bugunde aynı regl öncesi insallah zamanında olurumArkadaşlar bildirimleri öğleye kadar tamamlayalım herkesi etiketlememe gerek yok sanıyorum.
Lütfen kilo bildiriminizi yaparken son listeyi alıntıladığınızdan emin olun. Zamanı uygun olmayanlar kilosunu mesajla bildirip beni etiketleyebilirler.
@zuzuzuzu1234
poncikbirgelincik
Takımın durumuna göre listeye girebilirsiniz kızlar yüzdemiz çok düşük olursa haftaya kalır
Luluuu94 senin kararın nedir canım adaya ekledim
Diğer takımdan neden edildim acaba ki. Hamileymişim diyet yapmaya karar verdiğimde haberim yok ama! Nasıl spor yapıyorum bir de sabah uyanıyorum el yüz yıka doğru koşmaya falan.. Sonra zıplama vs bi dünya şey bereket çocuk tutunmuş onca şeye rağmen. Test yapıp öğrendiğim gibi yazdım gruba hamileyim diye.. Ama belki de başka sebeptendir diskalifiye edilmem.. Geçmiş gün hatırlayamadım.. olsun listeye giremesem de burada olabileceksem bu benim için çok güzel birşey.Canım biz seni diskalifiye etmedik sen daha önce başka bir takımdan diskalifiye edilmişsin. Kural gereği diskalifiye olan üye bir daha cuma zayıflama yarışmalarında yarışamaz. Bu yüzden seni aday listesine ekledim. İstersen bizimle kalıp buradan motivasyon desteği alabilirsin. Deneyimlerimizi paylaşabilirsin ama listeye girmen kural gereği imkansız
3 kez bildirim yapmamışsın birinde netin bitmiş birinde hastanedeymişsin birinde de eşin kaza geçirmişDiğer takımdan neden edildim acaba ki. Hamileymişim diyet yapmaya karar verdiğimde haberim yok ama! Nasıl spor yapıyorum bir de sabah uyanıyorum el yüz yıka doğru koşmaya falan.. Sonra zıplama vs bi dünya şey bereket çocuk tutunmuş onca şeye rağmen. Test yapıp öğrendiğim gibi yazdım gruba hamileyim diye.. Ama belki de başka sebeptendir diskalifiye edilmem.. Geçmiş gün hatırlayamadım.. olsun listeye giremesem de burada olabileceksem bu benim için çok güzel birşey.
o zaman olumsuz etkileyecek listeyi1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.
b- İzinden kilo vererek dönen üye için aşağıdaki işlem uygulanır.
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : İzne ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
inşallah daha iyi olursun kuzum, bende gidemiyorum spora muhtemelen bugünde gidemicemiyiyim kuzum sağol akşam spora gidicem daha iyi olurum sanırım
67,4 canım senponcikbirgelincik kaç çıktın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?