- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.661
ben de dünkünü eklemedim aslında sayfaya sabitleme mi olsa ilk sayfaya nasıl yapılır bilmiyorum amaMerhaba kızlar guncel spor listesini bulamıyorum sporumu ekleyeceğim de arada kaynak yapmış gibi oldum listeye alınlar oldu mesela ben. :))))
biri paylaşsa biz yaparız da ben listeyi bulamadım guncel olanı paylaşırlar görüp sanırım :) bende dünü yazmadımben de dünkünü eklemedim aslında sayfaya sabitleme mi olsa ilk sayfaya nasıl yapılır bilmiyorum ama
seni aktif gördüm başarıcaksın bence resmine başlangıç ve güncel kılonu yazsan takip edeyim senibiri paylaşsa biz yaparız da ben listeyi bulamadım guncel olanı paylaşırlar görüp sanırım :) bende dünü yazmadım
3 kez bildirim yapmamışsın birinde netin bitmiş birinde hastanedeymişsin birinde de eşin kaza geçirmiş
Olurrr Yen'i başladım azcik verip oyle yazmayı düşünüyordum :)))))seni aktif gördüm başarıcaksın bence resmine başlangıç ve güncel kılonu yazsan takip edeyim seni
yaaa dimi çok ağır bencedesen o kadarını gördün valla kuzum araştırma çok daha derin aslında
Bi af çıkarsalar diskalifiye üyelere, en azından iyi hal indirimi falan olsa
sabah etiketledim cnm 3 gün yapamam köye gidiyorum pazartesiden ya da pazardan itibaren devamKızlar spor listesini öne çekmek zor değil.
Diğer bildirimler tamamlanmadığı İçin bekliyorum liste kalabalığı yapmayalım diye
Akşam paylaşırsınız sporlarınızı
Uygun olmayacaksanız beni etiketleyerek mesajla bildirin akşam düzenlerim benorkide1453
zuzuzuzu1234
Tamam canım özendim sana köy deyincesabah etiketledim cnm 3 gün yapamam köye gidiyorum pazartesiden ya da pazardan itibaren devam
ama yine sen şuan çok iyisin, bi çocuğun mu vardı boyun kaç?geçmişe bakınca cok üzülüyorum keşke zayıf hamile kalsaydım diye
Bunlara verdiğimiz kiloları yazacak miyiz :))MİNİK ADAYLARIMIZ
599.ETAP
@Bir garip (/57,8//%)
Sürekli_Karisik (73,3/ / /%) Bşl.T: 20 Ekim 2018 Bşl.K: Hedef K:64
@Sevgiclk (79,7/78,6/1,1/%1,38) Bşl.T:28/11/2018 Bşl.K:83,20 Hedef:59
@3cadianasi (84,0//%) Bşl.T:27/11/2018 Bşl.K:85 Hedef:65
Karacamyerli(75,6/74/1,6/2,16) Diskalifiye üye
@zuzuzuzu1234 (74,0///%) 522. Etapta izne ayrılan üye
Kart Minnaklar
tgb1907 (62,60///%)
drdotty(81/80,6/0,4/%0,49)
SchonerDuft (71///%)
evet bu listeye bildirimlerinizi yapınBunlara verdiğimiz kiloları yazacak miyiz :))
sporu evde de yapabilirsiniz kızınla jamping jack leslie yp mesela onun içinde hareket olurGunaydın sabit kızlar. Kış geldi eve tıkanıp kaldık yakızımın hastalığı yeni geçti çok şükür çok kötüydü haliyle bende psikolojim iyi değildi. Umarım hızlanır kilo vermişim daha çok dikkat edebiliirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?