- 9 Ocak 2015
- 12.852
- 29.193
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.641
Tamam canım çok sağol , meyve akşam yemeyeyim ozaman bakalım bu hafta böyle deneyeyim vücut şaşırsin birazakşam 08,30 da meyve yeme onun yerine başka birşey bulalım 1 soda olabilir kalorisiz yanına 2 ceviz
14,30 da da 5 6 çiğ badem ya da 5 6 çiğ fındık ile dağıtırsın
bulgur yemiyorsan yarın ekmek yerine bulgur tüket yada yarım porsiyon pirinç tedaviye de destek olur hem pirinçTamam canım çok sağol , meyve akşam yemeyeyim ozaman bakalım bu hafta böyle deneyeyim vücut şaşırsin biraz
neden gitmiyon zorlaman gerek kendini para verdin o kadaro zaman olumsuz etkileyecek listeyi
inşallah daha iyi olursun kuzum, bende gidemiyorum spora muhtemelen bugünde gidemicem
67,4 canım sen
diyemedik
pesssss diyorum susuyorum3 kez bildirim yapmamışsın birinde netin bitmiş birinde hastanedeymişsin birinde de eşin kaza geçirmiş
Zehir Hafiyepesssss diyorum susuyorum
nerden öğrendin bu bilgiyi çok merak ettim
erçi sen o tarihte o gruptaki yazışmalara felan girip bakmışındır, beklenir senden
yaaa kızın işi yok desem işide var ama ayırıyor kendine bunun için zamanZehir Hafiye
sen o kadarını gördün valla kuzum araştırma çok daha derin aslındayaaa kızın işi yok desem işide var ama ayırıyor kendine bunun için zaman
İnşallah eksilebilirim dün çok iyi dikkat ettim sporda yaptım her yerim ağrıyor bugün yapamadım psikolojim hiç iyi değil bugün de kaçırdım inşallah dizginlerim üç aydır düzeltemedim kendimiLuluuu94 kuzum sen mezun üyesin Yeni üye gibi işlem yapacağız zaten olmazsa şimdi aday listesine bildirim yap, haftaya listeye eksiyle gir
Uyar mı böyle sana
aynı ben de senin gibi düzeltemedim cnm bi türlü ve sanki kılo vermem de zorlaştı gibi bide açlık şekerim yüksekti ya belki bi doktora giderim o mu etkiliyor diyeİnşallah eksilebilirim dün çok iyi dikkat ettim sporda yaptım her yerim ağrıyor bugün yapamadım psikolojim hiç iyi değil bugün de kaçırdım inşallah dizginlerim üç aydır düzeltemedim kendimi
gitmek istememekten değil ya dün kıyafetlerimi falan yanıma aldım arkadaşım geldi oyüzden gidemedim bugünde kıyafetlerim yanımda ama ince giyinmişim hava çok soğuk böyle spora gidersem kesin hastalanrımneden gitmiyon zorlaman gerek kendini para verdin o kadar
aynen canım vericem inşallah, hiç memnun değilim şuan bu halimdenponcikbirgelincik canım ben de 63,5 bak yeni evlisin bebek düşüneceksin naçizane tavsiyem 50lere düşüp hamile kalman gecen yıla göre bu yıl vermem daha da zorlaştı spor imkanın varsa mutaka yap ben de ede leslie başladım bakalım açılırsam cardio da yapıcam
geçmişe bakınca cok üzülüyorum keşke zayıf hamile kalsaydım diyeaynen canım vericem inşallah, hiç memnun değilim şuan bu halimdensalonda 1 ay üyeliğim kaldı sonrasında da evde yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?