- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.681
yaptım ama eşim bozdurdu kahve yanına çikolata almışdiyemedik
karnıbahar yapmıştım fırında onu getirdim
sen dedin mi
meslek sırrım o kadar basit olmadı ama merak ettim nedenini ...pesssss diyorum susuyorum
nerden öğrendin bu bilgiyi çok merak ettim
erçi sen o tarihte o gruptaki yazışmalara felan girip bakmışındır, beklenir senden
şu sarı saçlı kız demi ?gitmek istememekten değil ya dün kıyafetlerimi falan yanıma aldım arkadaşım geldi oyüzden gidemedim bugünde kıyafetlerim yanımda ama ince giyinmişim hava çok soğuk böyle spora gidersem kesin hastalanrım
sebebine bakmadım canım ...Benim rahatsızlığım var 99 depreminden beri. Muhtemelen onunla alakalıdır hastane işi. Eşim kaza geçirmişti evet. İnsan kötü şeyleri çabuk unutmaya nasıl da meyilli. Silmiş benim kafa :)
Yüzde hesaplamasını nasıl yapıyorduk canimevet bu listeye bildirimlerinizi yapın
1. Sayfada hesaplama formülü var canımYüzde hesaplamasını nasıl yapıyorduk canim
Aaa princin ne faydası varki? Bulgur bugün ve yarın tuketicem seviyorum bol yeşillikli kısır ya da pilavını seviyirumbulgur yemiyorsan yarın ekmek yerine bulgur tüket yada yarım porsiyon pirinç tedaviye de destek olur hem pirinç
Tamam tatlım :))))1. Sayfada hesaplama formülü var canım
Eski kilo- Yeni kilo x 100 = X
X/eski kilo= yüzden
Ben yaptım ama yanlış mi olduNiye adaylar hesap yapmamış bunu anlamadım şimdidrdotty en son bildirilen kilolar ile bildirim yapacak zuzu ve poncik şimdi anımsadım
Hemen canımdrdotty kaptanım 8. takımda düzeltme yapmıştım aynı anda eklemişiz bi zahmet düzenleyebilir misiniz rica etsem.
teşekkür ederimHemen canım
Hafta sonuna girince böyle durgun oluyor geneldeNeden aktif degil ki burasıyada ben mi çok aktifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?