Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzumm burdayim giremiyorum siteye. Tam bi bakayim dedim telefonuelime aldim bartu uyandi yine ama.aglayana kadar yazayim dedm
Sunnet isini halledelim dedik haftaya sunnet ettircez bnm akraba gunu sali günü fln su isler bi hafiflesin gelcem takima artik kilo almaya basladim

Bende sünnet işini küçükken halletmek istemiştim eşimin tepkisi ilginçti “ne sünneti ya daha mal meydana çıkmadan”
O yüzden 8 yaşında oldu büyük oğlan küçükleri daha yaptırmadık

Valla bizim ben istedm esim tm dedi sonra bn vazgectm esim vazgecmedi cok acimaz umarim

Emin'im çalışırsanız yaparsınız cunku çok çalışma ısı bu canim İnan'ın bi sene boyunca nerde ise 7 saat çalıştım anca 87 aldım canim yanı isteyen yapar :)
Bencede calismak lazim ama su an yapamam sanirim hayirlisi artik ileriye dogru denerim tekrar

Bir litre ayran içtim su yerine
1 litre ayran kaç kalori biliyor olsan içmezdin ve suyun yerini de tutmaz kuzum
Burnunu yerim ben onun .
Hadi bekliyorum bu haftayı da geçir hemen gel bu 3 ay boyunca bana çalışıyoruz beni zayıflatiyoruz 60 62 kilo arası olcam beni.size emanet ediyorum drdotty @tgb1907 duydunuz mu msj alındı mı yemekten kısamam ama spor cezası verin yaparım
Ya çok güldüm mal meydana çıksın

Yemekten kesemem diyede belirtiyosun yani geleyim dimi valla yanlar fln cikti ama regl olmadim daha ondan da olabilir belki ne zman olcam acaba

Saçma sapan bir menü ile burdayım yine
Sabah
1.omlet
1.yk köy peyniri
Ara
1.mandalina
Öğlen
Tavuk şiş
Salata
2ayran
Biraz.lavas
Ara
Nescafe sütlü
Biraz kaçamak çikolata oldu
Akşam
Türk kahvesi
Yemek meyve yemedim spordan sonra
Su içtim
Biraz da evde spor yapıyorum
Günün sporu 60 dkyi geçti şimdilik birde yürüyüşlerim var

Yemekten kesemem diyede belirtiyosun yani geleyim dimi valla yanlar fln cikti ama regl olmadim daha ondan da olabilir belki ne zman olcam acaba
Yani keserim de bulgur pilavi dolma varsa öğlen mecbur yicem onlar varsa akşama çorba içer artı spor eklerim..
Yeme düzenim hiç kalmadı keşke hiç mezun olmasaydım da sabit çıkaydım

Menu atlamak ne demek yemeden zayiflanmiuo en iyi sen biliyosun bunu

Yani keserim de bulgur pilavi dolma varsa öğlen mecbur yicem onlar varsa akşama çorba içer artı spor eklerim..
Yeme düzenim hiç kalmadı keşke hiç mezun olmasaydım da sabit çıkaydım
Bulgur pilavi bence ogle icin cok iyi bi yemek ben hep yerdim ciktiginda ama dolma olmaz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…