Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Meyve yeseydin salata da olabilirdi maksat metabolizma calissin
Yarım elma yerim olmadı daha oturuyorum.
Aa iyi mi geliyoms pirinc bilmiyodum
Acı yiyin acı ben yiyemiyorm gecen yedimde cocuk 2 gun kivrandi bi daha tövbe sürmem agzima
Acı bu ara favorim valla bol bol yerim senin yerinede..
Patates te öyle yiyorum valla sağlıklı şekilde yapıp onu da yerim .
Kaç kilosun yine 7leri gördüm biliyor musun

Yarım elma yerim olmadı daha oturuyorum.

Acı bu ara favorim valla bol bol yerim senin yerinede..
Patates te öyle yiyorum valla sağlıklı şekilde yapıp onu da yerim .
Kaç kilosun yine 7leri gördüm biliyor musun
Patatesi soyup dpgrayip haslayica nisastasi gidiyoms daha az kalorili oluyonus bilgin olsun ben 62.5 a ciktim valla nasi olsu anlamadim 60 a yaklasirken
Sende verirsin ben inaniyorum sadece motivasyon eksikligin var sorunlardan dertlerxen kendini veremiyosn ki diyete

Valla mi

Evet dert sorun bitmiyo annemin kanı çok düşmüş 3.9 a ya da 3.50 ye şimdi onu taktım kafama . Zaten cenaze psikolojisini atamadım.
Dediğin gibi yaparım haşlama yapacağım zaman .
Tabi ki birde suyun yerini başka bir içecek tutmaz

Oy ne cok dusmus pekmek fln icsin ilaclarin yaundaaaa
ne cenazesi kuzum basiniz sagolsun ben kacirdim galiba orayi

Oy ne cok dusmus pekmek fln icsin ilaclarin yaundaaaa
ne cenazesi kuzum basiniz sagolsun ben kacirdim galiba orayi
Kuzenim vefat etti canım.
Evet ya birden nasıl düştü anlamadık bizde. Bağırsak ve midede sıkıntısı vardı tekrarladı sanırım.
Tamam canım o kadar içmeyeyim
Onun yerine 4 yk ev yoğurdu ye yemeklerin yanında

Kuzenim vefat etti canım.
Evet ya birden nasıl düştü anlamadık bizde. Bağırsak ve midede sıkıntısı vardı tekrarladı sanırım.

Onun yerine 4 yk ev yoğurdu ye yemeklerin yanında
Bnm dogumdan sonra enistem bize ilk geldiginde kalk hastaneye gidelim bembeyazsin demisti :) kanim cok dustude toparladm sjmdi insan cok kotu oluyo halsizlik usume fln allah yardimcisi olsn annenin

Bnm dogumdan sonra enistem bize ilk geldiginde kalk hastaneye gidelim bembeyazsin demisti :) kanim cok dustude toparladm sjmdi insan cok kotu oluyo halsizlik usume fln allah yardimcisi olsn annenin
Tekrar kan testi yaptırdın mı .
Annemde sürekli uyuyor yorgun

Yalniz var ya ben cok yemeye basladim bu aksam 2 tabak makarna 4 dilim baklava yedim daha da ac hissediyorum yarin pazardn meyve fln aldirmam lazim aciktikca yerim

Yalniz var ya ben cok yemeye basladim bu aksam 2 tabak makarna 4 dilim baklava yedim daha da ac hissediyorum yarin pazardn meyve fln aldirmam lazim aciktikca yerim
Makarna 2 tabak mi onun yerine 1 tabak çorba 1 tabak makarna yoğurt salata yeseydin. Baklava da çok olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…