- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.721
Meyve yeseydin salata da olabilirdi maksat metabolizma calissinÖğlen yemeği çok geldi bana yiyemedim kuzum eve 20.30 da geçtim.
Haklısın ama kuzum
Aa iyi mi geliyoms pirinc bilmiyodumPirinci de dorty öneriyor tedavim için yoksa yemem aramam da açıkçası
Yarım elma yerim olmadı daha oturuyorum.Meyve yeseydin salata da olabilirdi maksat metabolizma calissin
Acı bu ara favorim valla bol bol yerim senin yerinede..Aa iyi mi geliyoms pirinc bilmiyodum
Acı yiyin acı ben yiyemiyorm gecen yedimde cocuk 2 gun kivrandi bi daha tövbe sürmem agzima
Patatesi soyup dpgrayip haslayica nisastasi gidiyoms daha az kalorili oluyonus bilgin olsun ben 62.5 a ciktim valla nasi olsu anlamadim 60 a yaklasirkenYarım elma yerim olmadı daha oturuyorum.
Acı bu ara favorim valla bol bol yerim senin yerinede..
Patates te öyle yiyorum valla sağlıklı şekilde yapıp onu da yerim .
Kaç kilosun yine 7leri gördüm biliyor musun
Valla mi1 litre ayran kaç kalori biliyor olsan içmezdinve suyun yerini de tutmaz kuzum
Burnunu yerim ben onun .
Hadi bekliyorum bu haftayı da geçir hemen gel bu 3 ay boyunca bana çalışıyoruz beni zayıflatiyoruz 60 62 kilo arası olcam beni.size emanet ediyorum @drdotty @tgb1907 duydunuz mu msj alındı mı yemekten kısamam ama spor cezası verin yaparım
Ya çok güldüm mal meydana çıksın
Aynen hocam bende b es sene çalıştım çok iyi bilirim valla zor ya saygı Yok hicbirsey yokAy keske yaa memurluk gibisi yok her yönden sartlari cok iyi ozel sektor iligimi kemigimi sömürdü senelerde seste cikartamiyosun kapiyi gosteriveriyolar
Evet dert sorun bitmiyo annemin kanı çok düşmüş 3.9 a ya da 3.50 ye şimdi onu taktım kafama . Zaten cenaze psikolojisini atamadım.Patatesi soyup dpgrayip haslayica nisastasi gidiyoms daha az kalorili oluyonus bilgin olsun ben 62.5 a ciktim valla nasi olsu anlamadim 60 a yaklasirken
Sende verirsin ben inaniyorum sadece motivasyon eksikligin var sorunlardan dertlerxen kendini veremiyosn ki diyete
Tabi ki birde suyun yerini başka bir içecek tutmazValla mi
Evet vicik vicik iliskiler torpiller insan kayirmalar herseyi gorduk yani neyse bi kac sene evdeyim galiba is hayatindsn uzakkkk rahattttAynen hocam bende b es sene çalıştım çok iyi bilirim valla zor ya saygı Yok hicbirsey yok
Oy ne cok dusmus pekmek fln icsin ilaclarin yaundaaaaEvet dert sorun bitmiyo annemin kanı çok düşmüş 3.9 a ya da 3.50 ye şimdi onu taktım kafama . Zaten cenaze psikolojisini atamadım.
Dediğin gibi yaparım haşlama yapacağım zaman .
Tabi ki birde suyun yerini başka bir içecek tutmaz
Tamam canım o kadar içmeyeyimEvet dert sorun bitmiyo annemin kanı çok düşmüş 3.9 a ya da 3.50 ye şimdi onu taktım kafama . Zaten cenaze psikolojisini atamadım.
Dediğin gibi yaparım haşlama yapacağım zaman .
Tabi ki birde suyun yerini başka bir içecek tutmaz
Kesinlikle bende uc senedir evdeyim :)Evet vicik vicik iliskiler torpiller insan kayirmalar herseyi gorduk yani neyse bi kac sene evdeyim galiba is hayatindsn uzakkkk rahatttt
Kuzenim vefat etti canım.Oy ne cok dusmus pekmek fln icsin ilaclarin yaundaaaa
ne cenazesi kuzum basiniz sagolsun ben kacirdim galiba orayi
Onun yerine 4 yk ev yoğurdu ye yemeklerin yanındaTamam canım o kadar içmeyeyim
Ama tabi evde olunca gundu akraba gezmesiydi misafirdi geldi kilolarKesinlikle bende uc senedir evdeyim :)
Bnm dogumdan sonra enistem bize ilk geldiginde kalk hastaneye gidelim bembeyazsin demisti :) kanim cok dustude toparladm sjmdi insan cok kotu oluyo halsizlik usume fln allah yardimcisi olsn anneninKuzenim vefat etti canım.
Evet ya birden nasıl düştü anlamadık bizde. Bağırsak ve midede sıkıntısı vardı tekrarladı sanırım.
Onun yerine 4 yk ev yoğurdu ye yemeklerin yanında
Tekrar kan testi yaptırdın mı .Bnm dogumdan sonra enistem bize ilk geldiginde kalk hastaneye gidelim bembeyazsin demisti :) kanim cok dustude toparladm sjmdi insan cok kotu oluyo halsizlik usume fln allah yardimcisi olsn annenin
Yok kuzu saaglik ocaginda yaptirxaktk unuttuk bi dahaki kontrolde artikTekrar kan testi yaptırdın mı .
Annemde sürekli uyuyor yorgun
Makarna 2 tabak mi onun yerine 1 tabak çorba 1 tabak makarna yoğurt salata yeseydin. Baklava da çok olmuş..Yalniz var ya ben cok yemeye basladim bu aksam 2 tabak makarna 4 dilim baklava yedim daha da ac hissediyorum yarin pazardn meyve fln aldirmam lazim aciktikca yerim
Yemek Yapmiyorm ki dogru duzgun surekli atistirmalik idare ediyoruzMakarna 2 tabak mi onun yerine 1 tabak çorba 1 tabak makarna yoğurt salata yeseydin. Baklava da çok olmuş..
Sağlık ihmale gelmez canım bebeginde var emziriyorsun daha çok dikkat etmen lazımYok kuzu saaglik ocaginda yaptirxaktk unuttuk bi dahaki kontrolde artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?