Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Coook saçma çok iyi anlıyorum seni valla bilmiyorum ya çok tuhaflar çocuğun mutluluğu ile mutlu olmuyorlad malesef boşver canim cunku yapacaklarından vazgeçmiyorlar malesef
Onemli olan cocuklarinin onlari mutlu etmesi esime zorla manto aldirmisti nisanliyken hala terziye vercek onu uzunmus. Gecen de ablama mantonu nerden aldn bende alcm diye soruyodu..

Büyüyor çok şükür bıdır bıdır konuşuyor tek sorunumuz meme bagimliligi
Oy konusuyo mu masallahhhh
Valla muhtemelen bizde oyle olcaz gun ici surekli emziriyorum yoksa agliyo memede uyuyo yarim saate uyaniyo yine ayni fln idare ediyoruz. Yenek yiyo dimi yavas yavas biraktirsan mi memeyi

bunlar bende dahill...

Oy konusuyo mu masallahhhh
Valla muhtemelen bizde oyle olcaz gun ici surekli emziriyorum yoksa agliyo memede uyuyo yarim saate uyaniyo yine ayni fln idare ediyoruz. Yenek yiyo dimi yavas yavas biraktirsan mi memeyi
Sen şimdiden önlemini al canım bizde memede uyuyoruz son iki haftadır bazen sallanarakta uyuyor ama nadir gecede en az 3-4 kez uyanıyor emmeyince uyumuyor nasıl olcak bilmiyorum 18 ayligiz gündüz bisekilde oyalanirda gece uyandığında nasıl olcak diye korktugumdan erteliyorum bakalım
Yemekle çok yok arası ya

Siz daha Küçüksunuz 6aydan sonra geceleri azaltarak bırak emzirmeyi bence sonra zor oluyor ya ben uyandimmi oda uyaniyor gece tuvalete bile kalkamıyorum dusun :)

Slm gunaydin kizlar gecen hafta 79,1 di regl oldum bittim 77,9 ciktimdi iki gun once,ben su cv işini yoluna koyamiyorum gunde bir defa ciksam kg gidecek cikmiyorum kg hemen firliyor simdi 79,2 çıktım ( suyumu bol iciyorum hareketsizde degilim erik kuru kayisi son iki haftadadir bana zaman kaybettirdi sim 76 kg olmam lazim tokken 81,5 cikiyorum o kg gormek istemiyorum,kullandigim vitamin ilacmi kabiz yapiyo (( biktim valla bu kg dan vc isinden biktim birini yoluna soksam digeri bozuk..(

2 saatte bir uyaniyo gece mama da veriyorm 1 kere ama emmek istiyo daha kucuk zaten dedigin gbi sonra bakariz caresine :) sende biberonla vrsen gece belki seni birakir

Kuuzum doktora gitsene sen wc sorunu icin

2 saatte bir uyaniyo gece mama da veriyorm 1 kere ama emmek istiyo daha kucuk zaten dedigin gbi sonra bakariz caresine :) sende biberonla vrsen gece belki seni birakir
Biberonu hiç almadı canım hastanede sütüm gelinceye kadar mama içti sonra vermedik haliyle biberonda vermedik sonrada almadı ne emzik ne biberon suyu bile zor içiyor biberondan :) gece de denedim aglayinca sut isittim hazırda hemen biberon la yok ille meme ağza gelinceye kadar cirpiniyor :)

Ya kiyamam emzir o zaman kuzum 2 yasa kadar emzirin diyolar zaten gunduz birakti gece de birakir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…