- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.761
Onemli olan cocuklarinin onlari mutlu etmesiCoook saçma çok iyi anlıyorum seni valla bilmiyorum ya çok tuhaflar çocuğun mutluluğu ile mutlu olmuyorlad malesef boşver canim cunku yapacaklarından vazgeçmiyorlar malesef
Büyüyor çok şükür bıdır bıdır konuşuyorIyi cok sukur uyuyo simdi uyanir birazdsn emzirip bende uyurum siz napiyosunuz buyudu mu seninki
Oy konusuyo mu masallahhhhBüyüyor çok şükür bıdır bıdır konuşuyortek sorunumuz meme bagimliligi
*** 14.Takım 599.Etap ***
Sahihuban (68,00///%) bildirimde bulunmadı
_Silent Scream_(71,0/70,4/0,6/%0,84)
Nilar(66,3///%)sabit
Masal3487 (59,80///%)sabit
Buki_89 (68///%)sabit
orkide1453 (63,50///%)sabit
Verano_porteno (58,20/58,5/+0,3/%-0,51)
Ponçikbirgelincik (59,5/67,40/+7,9/%-0,47) 571.etapta bildirim yaparak izne ayrılan üye döndü yüzdesi 28e bölündü
zuzuzuzu1234(62,9/73,7/+10,8/%-0,22) 522.Etapta bildirim yaparak izne ayrılan üye döndü yüzdesi 77ye bölündü
14.Takım Ort:-0,045
Beni izne ayrılabilir miyim
Ey masallah ya çok fenalarOnemli olan cocuklarinin onlari mutlu etmesiesime zorla manto aldirmisti nisanliyken hala terziye vercek onu uzunmus. Gecen de ablama mantonu nerden aldn bende alcm diye soruyodu..
Gunaydin canim brn uyumuşum gitmiş :))
Sen şimdiden önlemini al canım bizde memede uyuyoruz son iki haftadır bazen sallanarakta uyuyor ama nadir gecede en az 3-4 kez uyanıyor emmeyince uyumuyor nasıl olcak bilmiyorum 18 ayligiz gündüz bisekilde oyalanirda gece uyandığında nasıl olcak diye korktugumdan erteliyorum bakalımOy konusuyo mu masallahhhh
Valla muhtemelen bizde oyle olcaz gun ici surekli emziriyorum yoksa agliyo memede uyuyo yarim saate uyaniyo yine ayni fln idare ediyoruz. Yenek yiyo dimi yavas yavas biraktirsan mi memeyi
Masallah ne güzel yaPilatesimi yaptım ben
2 saatte bir uyaniyo gece mama da veriyorm 1 kere ama emmek istiyo daha kucuk zaten dedigin gbi sonra bakariz caresine :) sende biberonla vrsen gece belki seni birakirSen şimdiden önlemini al canım bizde memede uyuyoruz son iki haftadır bazen sallanarakta uyuyor ama nadir gecede en az 3-4 kez uyanıyor emmeyince uyumuyor nasıl olcak bilmiyorum 18 ayligiz gündüz bisekilde oyalanirda gece uyandığında nasıl olcak diye korktugumdan erteliyorum bakalım
Yemekle çok yok arası ya
Siz daha Küçüksunuz 6aydan sonra geceleri azaltarak bırak emzirmeyi bence sonra zor oluyor ya ben uyandimmi oda uyaniyor gece tuvalete bile kalkamıyorum dusun :)
Kuuzum doktora gitsene sen wc sorunu icinSlm gunaydin kizlar gecen hafta 79,1 di regl oldum bittim 77,9 ciktimdi iki gun once,ben su cv işini yoluna koyamiyorum gunde bir defa ciksam kg gidecek cikmiyorum kg hemen firliyor simdi 79,2 çıktım( suyumu bol iciyorum hareketsizde degilim erik kuru kayisi son iki haftadadir bana zaman kaybettirdi sim 76 kg olmam lazim tokken 81,5 cikiyorum o kg gormek istemiyorum,kullandigim vitamin ilacmi kabiz yapiyo (( biktim valla bu kg dan vc isinden biktim birini yoluna soksam digeri bozuk.. (
Biberonu hiç almadı canım hastanede sütüm gelinceye kadar mama içti sonra vermedik haliyle biberonda vermedik sonrada almadı ne emzik ne biberon suyu bile zor içiyor biberondan :) gece de denedim aglayinca sut isittim hazırda hemen biberon la yok ille meme ağza gelinceye kadar cirpiniyor :)2 saatte bir uyaniyo gece mama da veriyorm 1 kere ama emmek istiyo daha kucuk zaten dedigin gbi sonra bakariz caresine :) sende biberonla vrsen gece belki seni birakir
Ya kiyamam emzir o zaman kuzum 2 yasa kadar emzirin diyolar zaten gunduz birakti gece de birakir :)Biberonu hiç almadı canım hastanede sütüm gelinceye kadar mama içti sonra vermedik haliyle biberonda vermedik sonrada almadı ne emzik ne biberon suyu bile zor içiyor biberondan :) gece de denedim aglayinca sut isittim hazırda hemen biberon la yok ille meme ağza gelinceye kadar cirpiniyor :)
Evet canım izne ayrılman en doğrusu keşke dün haber verseydinBeni izne ayrılabilir miyim
Sizi mağdur ediyorum
İnsallah sorunsuz atlatiriz :)Ya kiyamam emzir o zaman kuzum 2 yasa kadar emzirin diyolar zaten gunduz birakti gece de birakir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?