- 9 Ocak 2015
- 12.852
- 29.193
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.801
Afiyet olsun canımKizlar bugünkü menüm
Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
1 dilim koy peyniri
10 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmeği
Ara 12.00 yarım greyfurt
Ara 15.00 bir avuç leblebi
Aksam 17.30
7-8 fırınlanmış istavrit
Bol salata,bir kase tarhana çorbası
2 litre su 45 dk yürüyüş
Peynir miktarı ve zeytin adetini yazmamışsınBende menumu paylasayim..
Sabah su
Öğle iki yumurtada yulafli omlet,peynir zeytin ilac
Ara mandalina elma
İlac
Aksam 4yk ispanak 3 yk yogurt,bir iki parca haslanmis brokoli,sekersiz kayisi ve erikli kucuk kase hosaf...
Spor yok kinaya gidiyorum oynarsam :)
3lt su tamamlanacak..
Yediklerinin miktarını da yazarsan zuzuKızlar menümü paylaşalım
Sabah: bitki cayı kayisi
Öğlen tam buğday ekmeğine dost , yeşil biber zeytin salatalık domates peynir
Akşam tavuk sote çorba salata
Bir litre su anca bitti :)))
Platese başladım. Kilo aldım işler çok yoğun.Evet en azindan yolunun ustu olmicaksen naptin neler yaptin ponciktr donmus sonunda
Spor salonuna devam ediyor musun?Platese başladım. Kilo aldım işler çok yoğun.
Evet döndü ama bayağı kilo aldı o da sporu da aksatıyor salona yazılmış.
Çok iyi yapmışsınız bu kararı vermekte ama buseferde kalmaya gelmesin
Evet ediyorum canım senin nasıl gidiyorSpor salonuna devam ediyor musun?
Bence de vermemiz lazım kuzu benim düzen kalmadı bir annemde bir evdeyim annemde bir sürü reçel var akşam babamla 1 kaç porsiyon yiyoruzKizlar ne cok çeneniz düşmüş
SchonerDuft yaa en acilinden zayıflamamız lazım ben 1 ay sonra takıma dönebiliyorum sanırım o zamana kadarda biraz versem fena olmayacak
Recel benim yedikelrimin yaninda bayagi masumBence de vermemiz lazım kuzu benim düzen kalmadı bir annemde bir evdeyim annemde bir sürü reçel var akşam babamla 1 kaç porsiyon yiyoruz
Ne yapıyoruz peki şubat gibi tedavi düşünüyorum en geç martta 10 kilo vermem gerek
Aslinda 3 ayda 10 kilo hic verilmeyecek bi kilo degil ideal olan 10 zaten ama iste motivasyon olmasi lazimBence de vermemiz lazım kuzu benim düzen kalmadı bir annemde bir evdeyim annemde bir sürü reçel var akşam babamla 1 kaç porsiyon yiyoruz
Ne yapıyoruz peki şubat gibi tedavi düşünüyorum en geç martta 10 kilo vermem gerek
Ben yürüyüşe devam,evde de biraz kol ve göbek egzersizleri yapıyorum,yürüyüşle malum şekle girmiyor vücutEvet ediyorum canım senin nasıl gidiyor
Samsung ve siemens markaları öneririm özellikle siemens mix yıkama özelliği var mesela karışık renkli attığında renkler karışmıyorKizlar en acilinden camasir makinesi önerisi olan var mı ?
Makinemiz bozuldu ve almak zorundayiz bugün
Bosch memnunumKizlar en acilinden camasir makinesi önerisi olan var mı ?
Makinemiz bozuldu ve almak zorundayiz bugün
Demek burdasinBosch memnunum
Hadi hayirlisi sen iyi beslenmeye calis zayiflasanda iyi sma yumurta kalitesi icin beslenmene de dikkat etmen lazimTup bebek konulana kadar ilaca devam daha sonra ilaclar ice artacak bakalim bu hafta da bekleyim olmaz ise dr giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?