Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam canım özendim sana köy deyince
Bu ara evden bi yere çıkamadık çocuklar hep hasta.
Evet az once mantar topladık çocuklarla benimkiler de cok sıkılmıştı hava da cok guzel bana da iyi geldi bu arada dun de yarim saat yürüdüm normal yürüyüş

Geç kaldın kuzum anladığı dilden konuşacaksın. Ilk zamanlar öyle oluyor alışırsın eskisi gibi olmasını bekleme artık 3 kişisiniz uzağamı taşınacaksınız .
Tamama canim çok çok sağol sen iyi ki dedin bende iyi birşey yaptım zannediyorum bu arada basınız sagolsun canim rqbbim ailesine size sabırlık versin
sağol canım allah rzı olsun
Beni izne ayrılabilir miyim
Sizi mağdur ediyorum
hedefine ne kadar kaldı ?

Canım benimde daha önce kabızlık problemim vardı şöyle çözdüm ama kısa vadede dusunme bu olayı uzun vadede mesela 1 ay koy onune
Sabahları 1 tatlı kaşığı keten tohumu tane halini çiğnedim iyice ve üstüne yarım litre du ...gün boyunca toplamda 6 gün kurusu yedi.m 3 er 3 er ara öğün gibi üstüne ilik su gün içinde kesinlikle 1 saat spor 3 litreye suyunu tamamla canım sonra vücut düzene oturuyor tabı hayatından gazlı içecekler zararlı karbonhidratları çıkarman gerekiyor bolca lifli gıdalar tüketmesin ve sürekli tartilma canım haftada 1 gün ayrıca az kilovermis olman moralini bozma sonraki hafta bunun tartidaki sonucu çok daha iyi oluyor aylık 5 kilonun altında eger kilo veriyorsan illaki yanlış yaptığın bişeyler vardır ama 70 li kilolarda aylık 5 kilo çok makul 60 li kilolarda bu biraz daha düsucektir pes etme ben 103 kilodan 65 kiloya kadar düştüm ama sabır ve istikrar çok önemli bu yolda

3-9 Aralık
Spor Bildirimleri

@ponçikbirgelincik//
@Bir garip //
BitmeyenUmidim //
110/dk/45dk/
Sevgiclk //
3cadianasi //

Karacamyerli //
@tgb1907//
drdotty //30/
SchonerDuft //

Sahihuban //
@_Silent Scream_//
Nilar //40
masal3487 //45//45
Buki_89 //
orkide1453 //21 dk leslie

Verano_porteno //
bi-zuzu //

zuzuzuzu1234 120//

*** Arkadaşlar spor listesini daha profesyonel hale getirmek gerekebilir. Şimdilik basit bir liste yaptım. Çoğunluk LESLİE yapmak fikrinde sanırım. İsminizin karşısına spor DAKİKANIZI yazarsanız sevinirim.

Kuuzum doktora gitsene sen wc sorunu icin
Canim 26 gun ibce histereskopi olduk tan sonra boyle oldum vc cikmaz oldum ondan once gunde birkez veya sabah aksam cikardim,ve duzelir diye beklerken kg firladikca sinirlerim zipliyor 76 dan 79-80-81 oluyorum,ameliyat sonraso böyle diye dr gitmedim,bide kullandığım vitamin takviyede aldiriyor galiba..

Canim ayni senin dediklerinden bende uyguladim diyetisyenim sabahlari bana kuru erik demisti iki uc adet ye diye onun yiyince hergun vc ye ciktim,simdi histereskpiden sonra vc ye cikmaz oldum sekersiz kayisi hosaf mi ,gun kurusumu,yuruyus spor,erikmi,uc lt su mu ,hatta keten tohumu sabahlari yedim su ictim bunlar bile kurtarmıyor hatta iki defa sinemaki ictim fayda etmedi,ben ayda hic 5 kg vermedim veremedim,benim endometriozis hastalıktan olsa gerek,diyetisyen esliginde yagdan 2,5 kg ne verdim.. simdi diyetisyeni birakali 3-4 ay olacak.. ekmegi biraktim sukur 5 gun oldu,iki gundur vc cikmadim benim bunye kg almaya cok meyilli bir haftada 4 kg çok rahat kolay alirim..asitli icecek icmem senede iki uc kez icmisimdir oda bir bardak,karbonhidrat yok bir hafta daha bekleyim egerki düzelmedi hemen dr giderim..senin dediklerini yine harfiyen yapiyim ins duzelir sagol destegin icin

3-9 Aralık
Spor Bildirimleri

@ponçikbirgelincik//
@Bir garip //
BitmeyenUmidim //
110/dk/45dk/50
Sevgiclk //45dk
3cadianasi //

Karacamyerli //
@tgb1907//
drdotty //30/60
SchonerDuft //

Sahihuban //
@_Silent Scream_//
Nilar //40
masal3487 //45//45//45
Buki_89 //

Verano_porteno //
bi-zuzu //

zuzuzuzu1234 120//105

*** Arkadaşlar spor listesini daha profesyonel hale getirmek gerekebilir. Şimdilik basit bir liste yaptım. Çoğunluk LESLİE yapmak fikrinde sanırım. İsminizin karşısına spor DAKİKANIZI yazarsanız sevinirim.

@SchonerDuft canim en son liste buydu sanirim..eksik olan varsa bu listeden duzeltisn..

Yani yemeni daha fazla azaltamazsin ilacin biticek mi yoksa surekli mi kullanicaksin

3-9 Aralık
Spor Bildirimleri

@ponçikbirgelincik//
@Bir garip //
BitmeyenUmidim //
110/dk/45dk/50
Sevgiclk //45dk
3cadianasi //

Karacamyerli //
@tgb1907//
drdotty //30/60
SchonerDuft //

Sahihuban //
@_Silent Scream_//
Nilar //40
masal3487 //45//45//45
Buki_89 //
orkide1453 //21 dk leslie+30+30

Verano_porteno //
bi-zuzu //

zuzuzuzu1234 120//105

@SchonerDuft canim en son liste buydu sanirim..eksik olan varsa bu listeden duzeltisn..

Evet en azindan yolunun ustu olmicak sen naptin neler yaptin ponciktr donmus sonunda

3-9 Aralık
Spor Bildirimleri

@ponçikbirgelincik//
@Bir garip //
BitmeyenUmidim //
110/dk/45dk/50
Sevgiclk //45dk
3cadianasi //

Karacamyerli //
@tgb1907//
drdotty //30/60
SchonerDuft //

Sahihuban //
@_Silent Scream_//
Nilar //40
masal3487 //45//45//45
Buki_89 //

Verano_porteno //
bi-zuzu //

zuzuzuzu1234 120//105// 45//105//45

Kızlar menümü paylaşalım
Sabah: bitki cayı kayisi
Öğlen tam buğday ekmeğine dost , yeşil biber zeytin salatalık domates peynir
Akşam tavuk sote çorba salata
Bir litre su anca bitti :)))

Bende menumu paylasayim..
Sabah su
Öğle iki yumurtada yulafli omlet,peynir zeytin ilac
Ara mandalina elma
İlac
Aksam 4yk ispanak 3 yk yogurt,bir iki parca haslanmis brokoli,sekersiz kayisi ve erikli kucuk kase hosaf...
Spor yok kinaya gidiyorum oynarsam :)
3lt su tamamlanacak..

Gayet iyi bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…