Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar. Ancak gelebildim çok yoğundum proteine son verdim çünkü arkadaşım geldi 2 gün yapabildim sadece birinin gelmesini bu yüzden istemiyorum tüm düzenin bozuluyor gece uyuyamadık oturduk sabahta uyanamamışız zor zar hazırlanıp çıktık

Bu arada geçmiş olsun inşallah kötü birsey yoktur gözünde
yok canım ciddi bişey yokmuş şükür ki

kızarıklık vardı tahriş olmuş canım

en az 1 ay kimseyi görmemek laızm ben de bi yere gidince veya biri gelince bozuyorum maalesef

Cokk şükür canım sevindim
canım sen evlimisin yenimi geldin takıma tanışamadık ben uzun süredir uzak kaldım kusura bakma

en az 1 ay kimseyi görmemek laızm ben de bi yere gidince veya biri gelince bozuyorum maalesef
aynen öyle valla canım kabul etmesende olmuyor. Ben protein diyetini bozdum ama diyeti çok bozmuş sayılmam yani zararlı bişey yemedim sayılır

canım sen evlimisin yenimi geldin takıma tanışamadık ben uzun süredir uzak kaldım kusura bakma
Ben 3 aydır burdayım canım 6. Takımdayım, drdotty kaptanım çagırdı zıpzıplarımı anlatayım diye o yüzden yazdım sizin gruba :))
Tanıtayım kendimi adım elif 29 yasındayım evli değilim canım

Elif ile Elif’in mesajlaşması ifşaaa
Dilek tutmalıyım
Takımı renklendirdin zızıpım hep gel

Dilek tutmalıyım
Aaaa öylemi bizim gruptada cook elif var :))
Tut dileğini kaptanım bizde kücükken hep tutardık dileğin gercek olur inşallah :)
Tesekkür ederim kaptanım gelirim hep

SchonerDuft canım dediğin gibi biraz leslie yapıcam sonra bu hareketler varya karın için olanlar plank falan onlardan biraz ter atmak içinde ip atlıycam hemen hemen 5 gün falan yapıcam daha doğrusu eşimle yapıcaz 1 ay spnra farka bakarız ölçü alıcam artık diyet bıraksam da spor bırakmak istemiyorum çok hantallaşmışım

ay nasıl görmemişim 6. takım yazıyo kocaman ben kör adaşmışız

Dilek tutmalıyım
beni sen ifşa ettin kapdanım şuanda zamanında benimde ifşa etmişliklerim vardır tanıyanlar bilir kaptinn SchonerDuft

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…