- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.081
yok canım ciddi bişey yokmuş şükür kiBu arada geçmiş olsun inşallah kötü birsey yoktur gözünde
kızarıklık vardı tahriş olmuş canıminşallah canım spor ile çok kolay veriyorum bugün kendimi çok motivede hissediyorum 2,5 ayda spor ile 10 kiloya yakın verecemsen tartıldın mı ?
yeni liste yapalım . gözüne ne oldu
meyve çok geldi menüne çiğ fındık eklesene günde 5 6 tane yiyebilirsin öğlen yemeğini beğendim akşamda az yemişsin hadi bakalım böyle giderse sabiti kırarsın
Cokk şükür canım sevindimyok canım ciddi bişey yokmuş şükür ki
en az 1 ay kimseyi görmemek laızm ben de bi yere gidince veya biri gelince bozuyorum maalesefselam kızlar. Ancak gelebildim çok yoğundum proteine son verdim çünkü arkadaşım geldi2 gün yapabildim sadece birinin gelmesini bu yüzden istemiyorum tüm düzenin bozuluyor gece uyuyamadık oturduk sabahta uyanamamışız zor zar hazırlanıp çıktık
Hastanedeyiz kuzuuunaptın kuzum
Cokk şükür canım sevindim
aynen öyle valla canım kabul etmesende olmuyor. Ben protein diyetini bozdum ama diyeti çok bozmuş sayılmam yani zararlı bişey yemedim sayılıren az 1 ay kimseyi görmemek laızm ben de bi yere gidince veya biri gelince bozuyorum maalesef
Ben 3 aydır burdayım canım 6. Takımdayım,canım sen evlimisin yenimi geldin takıma tanışamadık ben uzun süredir uzak kaldım kusura bakma
Elif ile Elif’in mesajlaşmasıBen 3 aydır burdayım canım 6. Takımdayım,drdotty kaptanım çagırdı zıpzıplarımı anlatayım diye o yüzden yazdım sizin gruba :))
Tanıtayım kendimi adım elif 29 yasındayım evli değilim canım
Aaaa öylemi bizim gruptada cook elif var :))Elif ile Elif’in mesajlaşmasıifşaaa
Dilek tutmalıyım
Takımı renklendirdin zızıpım hep gel
olur başlyalım ben jamping jack te yapıyorumSchonerDuft canım squat bacak için iyi başlasak mı günlük 50ile artıra artıra dünkü yaptığım leslie videosu da iyiydi koşturdu resmen
geçmiş olsun neden birşey olmadı dimiHastanedeyiz kuzuuu
gel gel bekleriz her zamanAaaa öylemi bizim gruptada cook elif var :))
Tut dileğini kaptanım bizde kücükken hep tutardık dileğin gercek olur inşallah :)
Tesekkür ederim kaptanım gelirim hep
Teşekkür ederim canım gelirim hem kardes takımız artıkgel gel bekleriz her zaman
geçmiş olsun cnmHastanedeyiz kuzuuu
ay nasıl görmemişim 6. takım yazıyo kocaman ben körBen 3 aydır burdayım canım 6. Takımdayım,drdotty kaptanım çagırdı zıpzıplarımı anlatayım diye o yüzden yazdım sizin gruba :))
Tanıtayım kendimi adım elif 29 yasındayım evli değilim canım
beni sen ifşa ettin kapdanım şuandaElif ile Elif’in mesajlaşmasıifşaaa
Dilek tutmalıyım
Takımı renklendirdin zızıpım hep gel
Olsun canım dikkatini cekmemiştir başka gruptan olacagımı düşünmemişsindiray nasıl görmemişim 6. takım yazıyo kocaman ben köradaşmışız
bende çok memnun oldum canımOlsun canım dikkatini cekmemiştir başka gruptan olacagımı düşünmemişsindir
Öyleşmiş memnun oldum canım tanıştığımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?