- 7 Ocak 2018
- 27.556
- 80.004
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.261
Aynen bende öyle davranıyorum ekmek ve abur cubur u kesince veririm inşallahdenk gelirse bende yiyeyim
SEN EMZİRİYORSUN SANA FİKİR SUNAMAM ÖNCELİĞİMİZ MİNİĞİMİZ CANIM . ESNEK DAVRANMAN YERİNDE OLUR
olur bir baksın bende tekrar bakayımSahihuban %1.029 oluyo o yuzden yuvarlarsak %1.03
drdotty e %1.985 yapiyo cnm yine yuvarlarsak 1.99 oluyo
drdotty tekrar bakin isterseniz :) SchonerDuft
Bazen ufacik farklarla dereceler degisebiliyo
YAPTIM BEN CANIM
düzelttim canımDüzeltme yapabilir misin sahihuban 1,03 olunca sonuç 0,839 oluyorSchonerDuft
Akşam dünyayı yemişin kuzum afiyet olsun bol bol süt olsunEmziren anne menüsü
Sabah
2 haşlanmış yumurta(başka bişey yemedim üşendim hazırlamaya)
Ara öğün
1 mandalina
Öğle
1 kase tavuklu şehriye çorbası
3 kaşık yeşil fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
Ara öğün
1 mandalina
Akşam
Izgara balık
Roka salatası
2 lahmacun
Şalgam
BiraZdan da bi kahve içerim yeter
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm bak şimdi kötü bişey yoktur umarımKızlar annem talihsiz bi kaza geçirmiş onun yanına gidiyorum 1-2 gün yokum hepinizi öpüyorum
Bu hafta sonucumuz fena değildi ama 9. Takım çok daha iyiydi kendilerini tebrik ediyoruz.
Spor cezası verecekler bize buralarda olmazsam cezaları kabul eder zaman kaybetmeden uygulamaya koyulursunuz.
Sevgiler
Mefkurem cezaları bekliyoruz Habinar North River
Yaaa hiç sorma lahmacun hesapta yoktu üst komşum göndermiş misss gibi koktu sütüm çekmesin diye yedim sonradan pişman oldum ama iş işten geçtiAkşam dünyayı yemişin kuzum afiyet olsun bol bol süt olsun
çok geçmiş olsun canimKızlar annem talihsiz bi kaza geçirmiş onun yanına gidiyorum 1-2 gün yokum hepinizi öpüyorum
Bu hafta sonucumuz fena değildi ama 9. Takım çok daha iyiydi kendilerini tebrik ediyoruz.
Spor cezası verecekler bize buralarda olmazsam cezaları kabul eder zaman kaybetmeden uygulamaya koyulursunuz.
Sevgiler
Çok geçmiş olsun cnm ins kotu bisey yokturKızlar annem talihsiz bi kaza geçirmiş onun yanına gidiyorum 1-2 gün yokum hepinizi öpüyorum
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?