Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cook geçmiş olsun inşallah önemli birseyi yoktur

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.

Çok çok geçmiş olsun canim

Bende meraktan geldim bi bakayım diye
Hoş geldin her zaman bekleriz
14.takim kızlarına duyurulur :))

Herkese kendi sporu haricinde 3 mil leslie hediye ediyoruz :)))
Ceza çok hafif geldi neyse hafta sonu çekerim cezamı :)
drdotty canim çok geçmiş olsun inşallah ciddi bisey değildir. SchonerDuft canim ben izine ayrılmak istiyorum kaptanimla görüştük
Ok canım haftaya bildirimsiz ayırırız olmazsa seni

Çok geçmiş olsun.. İnş kötü bişey yoktur

sanirim bugun gelemicek o nu listede duzeltmeliyiz. mezun oldugu hedef kilosu 66 mis o nu yazayim.
HEDEF 66 OLARAK YAZDIM KAPTANIM BILGINE
Canım çok teşekkür ederim hedef tekrar 66
Sana zahmet oldu
Ellerine sağlık canım

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm bak şimdi kötü bişey yoktur umarım
Ceza bana kalsa jilian level 3 yaptırırım herkeslere Ödülmü cezamı olur bilemedim şayet

Yaaa hiç sorma lahmacun hesapta yoktu üst komşum göndermiş misss gibi koktu sütüm çekmesin diye yedim sonradan pişman oldum ama iş işten geçti

çok geçmiş olsun canim

drdotty canım çok geçmiş olsun umarım önemli bisey yoktur

Çok geçmiş olsun cnm ins kotu bisey yoktur

Cook geçmiş olsun inşallah önemli birseyi yoktur

drdotty Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.

Çok çok geçmiş olsun canim

drdotty canim çok geçmiş olsun inşallah ciddi bisey değildir. SchonerDuft canim ben izine ayrılmak istiyorum kaptanimla görüştük

Çok geçmiş olsun.. İnş kötü bişey yoktur
Canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize. yaşadığım en kötü günlerden biriydi bugün. Allah daha kötüsünden korusun. Bizim buralarda “Allah bugünlerimizi aratmasın” derler. Zor işte çok üzgünüm. Annem karda kayıp düşmüş kalça kemiği kırılmış ameliyat olmuş protez takılmış benim 1 gün sonra haberim oldu. 75 yaşında anneciğim. Duyduğum andan beri ağlıyorum, çaresiz kalışıma, aileminde beni çaresiz görüp üzmek istemeyişlerine ağlıyorum. Bu dönem tek bakıcıyla idare etmeye çalışıyordum o yüzden çocukları tek kişiye bırakıp yanlarından ayrılmam mümkün olmuyor. Neyseki ablam geldi çocukların yanına bende anneme koştum.
Dersimi aldım ve bugün bir bakıcı daha istedim ajanstan , yarın geliyor çünkü annemin bu süreçte bize çok ihtiyacı var.
Hepinizin ilgisine, desteğine çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum
İyi geceler

Rabbim şifa versin insallah Allahim beterinden korusun canim.❤

Cok gecmis olsun canim uzme kendini olacak bunlar gormussun bak anneni de

tekrar geçmiş olsun canım ,olacağa çare yok bununla gelmiş geçmiş olsun

Tekrar çok geçmiş olsun cnm
İnş. Çabuk toparlanır annecigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…