- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.281
Yeni üye gibi giriş yaptığı için baslangic kilo, tarih de gerekiyor heraldedrdotty cim hedef kilonu da yazmalisin.
drdotty(80,60/79,0/1,6/%1,99) 573.etapta mezun olan üye geri döndü. Hedef
Cook geçmiş olsun inşallah önemli birseyi yokturKızlar annem talihsiz bi kaza geçirmiş onun yanına gidiyorum 1-2 gün yokum hepinizi öpüyorum
Bu hafta sonucumuz fena değildi ama 9. Takım çok daha iyiydi kendilerini tebrik ediyoruz.
Spor cezası verecekler bize buralarda olmazsam cezaları kabul eder zaman kaybetmeden uygulamaya koyulursunuz.
Sevgiler
Mefkurem cezaları bekliyoruz @Habinar North River
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.Kızlar annem talihsiz bi kaza geçirmiş onun yanına gidiyorum 1-2 gün yokum hepinizi öpüyorum
Bu hafta sonucumuz fena değildi ama 9. Takım çok daha iyiydi kendilerini tebrik ediyoruz.
Spor cezası verecekler bize buralarda olmazsam cezaları kabul eder zaman kaybetmeden uygulamaya koyulursunuz.
Sevgiler
Çok çok geçmiş olsun canimKızlar annem talihsiz bi kaza geçirmiş onun yanına gidiyorum 1-2 gün yokum hepinizi öpüyorum
Sevgiler
Hoş geldin her zaman beklerizBende meraktan geldim bi bakayım diye
Ceza çok hafif geldi neyse14.takim kızlarına duyurulur :))
Herkese kendi sporu haricinde 3 mil leslie hediye ediyoruz :)))
Ok canım haftaya bildirimsiz ayırırız olmazsa senidrdotty canim çok geçmiş olsun inşallah ciddi bisey değildir. SchonerDuft canim ben izine ayrılmak istiyorum kaptanimla görüştük
Tamam canim sagol❤Hoş geldin her zaman bekleriz
Ceza çok hafif geldi neysehafta sonu çekerim cezamı :)
Ok canım haftaya bildirimsiz ayırırız olmazsa seni
Çok geçmiş olsun.. İnş kötü bişey yokturKızlar annem talihsiz bi kaza geçirmiş onun yanına gidiyorum 1-2 gün yokum hepinizi öpüyorum
Sevgiler
Canım çok teşekkür ederim hedef tekrar 66sanirim bugun gelemicek o nu listede duzeltmeliyiz. mezun oldugu hedef kilosu 66 mis o nu yazayim.
HEDEF 66 OLARAK YAZDIM KAPTANIM BILGINE
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm bak şimdi kötü bişey yoktur umarım
Ceza bana kalsa jilian level 3 yaptırırım herkeslereÖdülmü cezamı olur bilemedim şayet
Yaaa hiç sorma lahmacun hesapta yoktu üst komşum göndermiş misss gibi koktu sütüm çekmesin diye yedim sonradan pişman oldum ama iş işten geçti
çok geçmiş olsun canim
drdotty canım çok geçmiş olsun umarım önemli bisey yoktur
Çok geçmiş olsun cnm ins kotu bisey yoktur
Cook geçmiş olsun inşallah önemli birseyi yoktur
drdotty Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.
Çok çok geçmiş olsun canim
drdotty canim çok geçmiş olsun inşallah ciddi bisey değildir. SchonerDuft canim ben izine ayrılmak istiyorum kaptanimla görüştük
Canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize. yaşadığım en kötü günlerden biriydi bugün. Allah daha kötüsünden korusun. Bizim buralarda “Allah bugünlerimizi aratmasın” derler. Zor işte çok üzgünüm. Annem karda kayıp düşmüş kalça kemiği kırılmış ameliyat olmuş protez takılmış benim 1 gün sonra haberim oldu. 75 yaşında anneciğim. Duyduğum andan beri ağlıyorum, çaresiz kalışıma, aileminde beni çaresiz görüp üzmek istemeyişlerine ağlıyorum. Bu dönem tek bakıcıyla idare etmeye çalışıyordum o yüzden çocukları tek kişiye bırakıp yanlarından ayrılmam mümkün olmuyor. Neyseki ablam geldi çocukların yanına bende anneme koştum.Çok geçmiş olsun.. İnş kötü bişey yoktur
Thn ettim canım olsun hak ettim benCanım geçen hafta bildirim yapmadın ya
İki haftalık kilo verimin bu
Az kaldı hedefine ulaştın maşallah
Rabbim şifa versin insallah Allahim beterinden korusun canim.❤Canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize. yaşadığım en kötü günlerden biriydi bugün. Allah daha kötüsünden korusun. Bizim buralarda “Allah bugünlerimizi aratmasın” derler. Zor işte çok üzgünüm. Annem karda kayıp düşmüş kalça kemiği kırılmış ameliyat olmuş protez takılmış benim 1 gün sonra haberim oldu. 75 yaşında anneciğim. Duyduğum andan beri ağlıyorum, çaresiz kalışıma, aileminde beni çaresiz görüp üzmek istemeyişlerine ağlıyorum. Bu dönem tek bakıcıyla idare etmeye çalışıyordum o yüzden çocukları tek kişiye bırakıp yanlarından ayrılmam mümkün olmuyor. Neyseki ablam geldi çocukların yanına bende anneme koştum.
Dersimi aldım ve bugün bir bakıcı daha istedim ajanstan , yarın geliyor çünkü annemin bu süreçte bize çok ihtiyacı var.
Hepinizin ilgisine, desteğine çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum
İyi geceler
Cok gecmis olsun canim uzme kendini olacak bunlar gormussun bak anneni deCanım arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize. yaşadığım en kötü günlerden biriydi bugün. Allah daha kötüsünden korusun. Bizim buralarda “Allah bugünlerimizi aratmasın” derler. Zor işte çok üzgünüm. Annem karda kayıp düşmüş kalça kemiği kırılmış ameliyat olmuş protez takılmış benim 1 gün sonra haberim oldu. 75 yaşında anneciğim. Duyduğum andan beri ağlıyorum, çaresiz kalışıma, aileminde beni çaresiz görüp üzmek istemeyişlerine ağlıyorum. Bu dönem tek bakıcıyla idare etmeye çalışıyordum o yüzden çocukları tek kişiye bırakıp yanlarından ayrılmam mümkün olmuyor. Neyseki ablam geldi çocukların yanına bende anneme koştum.
Dersimi aldım ve bugün bir bakıcı daha istedim ajanstan , yarın geliyor çünkü annemin bu süreçte bize çok ihtiyacı var.
İyi geceler
tekrar geçmiş olsun canım ,olacağa çare yok bununla gelmiş geçmiş olsunCanım arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize. yaşadığım en kötü günlerden biriydi bugün. Allah daha kötüsünden korusun. Bizim buralarda “Allah bugünlerimizi aratmasın” derler. Zor işte çok üzgünüm. Annem karda kayıp düşmüş kalça kemiği kırılmış ameliyat olmuş protez takılmış benim 1 gün sonra haberim oldu. 75 yaşında anneciğim. Duyduğum andan beri ağlıyorum, çaresiz kalışıma, aileminde beni çaresiz görüp üzmek istemeyişlerine ağlıyorum. Bu dönem tek bakıcıyla idare etmeye çalışıyordum o yüzden çocukları tek kişiye bırakıp yanlarından ayrılmam mümkün olmuyor. Neyseki ablam geldi çocukların yanına bende anneme koştum.
İyi geceler
Amin canım teşekkür ederimRabbim şifa versin insallah Allahim beterinden korusun canim.❤
Teşekkür ederim canım keşke olmasa ama hayat işte büyük talihsizlikCok gecmis olsun canim uzme kendini olacak bunlar gormussun bak anneni de
Teşekkür ederim canım benimtekrar geçmiş olsun canım ,olacağa çare yok bununla gelmiş geçmiş olsun
Tekrar çok geçmiş olsun cnmCanım arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize. yaşadığım en kötü günlerden biriydi bugün. Allah daha kötüsünden korusun. Bizim buralarda “Allah bugünlerimizi aratmasın” derler. Zor işte çok üzgünüm. Annem karda kayıp düşmüş kalça kemiği kırılmış ameliyat olmuş protez takılmış benim 1 gün sonra haberim oldu. 75 yaşında anneciğim. Duyduğum andan beri ağlıyorum, çaresiz kalışıma, aileminde beni çaresiz görüp üzmek istemeyişlerine ağlıyorum. Bu dönem tek bakıcıyla idare etmeye çalışıyordum o yüzden çocukları tek kişiye bırakıp yanlarından ayrılmam mümkün olmuyor. Neyseki ablam geldi çocukların yanına bende anneme koştum.
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?