Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaa ben anlamiyorm oyle cok gecuyo mu bakamiyorm da zaten esim ilgileniyo o evde bi kac gundur bende doktora foto mu atsam acaba bi baksn cunku kontrole cagirmadi
Yok yok siz bilirsiniz bi anormallik olursa sisi inince normal görünür zaten ben olmasi ihtimaline karsii dedim kontrole cagirmaz doktor bi tuhaflik hissedersen sorarsin

Günaydın kızlar,mutlu pazarlar

İki gündür misafirim vardı giremedim ve azıcıkta kacamagim oldu,bu hafta 58 i görmek istiyorum ama karar veremedim iki öğün mu beslensem bu haftada yoksa üç öğüne mi donsem?

Günaydın canım bende hep 2 öğün işe yarıyor

Vücudunu en iyi sen bilirsin canım nasıl bir düzende veriyorsan öyle yap bence

Canisi o çok sor bir diyet bende yapmıştım ama butun metonilizmami mahvetmişti hoc lavoboya çıkamamıştım gitti ama kilo çok çok zor gecti

Canisi o çok sor bir diyet bende yapmıştım ama butun metonilizmami mahvetmişti hoc lavoboya çıkamamıştım gitti ama kilo çok çok zor gecti
Biliyorum canım ekstra ilave ediyorum.Cok acikirsam bir havuç elma ekliyorum.Artik yemişleri görücem kendime söz verdim.Başaricam insAllah

Yok yok siz bilirsiniz bi anormallik olursa sisi inince normal görünür zaten ben olmasi ihtimaline karsii dedim kontrole cagirmaz doktor bi tuhaflik hissedersen sorarsin
Simdilik bi anormallik yok gibi ama huysuz bu gunlerde bugn katilcakti aglarken ameliyathanede usudu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…