- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.321
Yok yok siz bilirsiniz bi anormallik olursa sisi inince normal görünür zaten ben olmasi ihtimaline karsii dedim kontrole cagirmaz doktor bi tuhaflik hissedersen sorarsinYaa ben anlamiyorm oyle cok gecuyo mu bakamiyorm da zaten esim ilgileniyo o evde bi kac gundur bende doktora foto mu atsam acaba bi baksn cunku kontrole cagirmadi
Yaaaa hiç sorma valla 82,5 la Doğuma gittim Doğumdan çıkınca 69.6 idim ama çok yedim şuanda biliyorsun zatenAa bnm dogurdugum kilodan 2 kilo azsin yani (havsmi atayim)
Yaaaaa neyse 55 olman için az kilo var benim de 60 olmam için 14 kilo çar inşallah Mart’ta düğün var 3 aya kadar 64 olurum61 dimmm artik 63 üm
Günaydın canım bende hep 2 öğün işe yarıyorGünaydın kızlar,mutlu pazarlar
İki gündür misafirim vardı giremedim ve azıcıkta kacamagim oldu,bu hafta 58 i görmek istiyorum ama karar veremedim iki öğün mu beslensem bu haftada yoksa üç öğüne mi donsem?
Ben de de bu hafta ise yaradi ama bir kaç hafta üst üste iki öğün yediğimde vücut direniyor kilo veremiyorum,ara ara değişiklik yapıyorum üç öğüne dönüyorum ama sanırım bu hafta da iki öğün şeklinde olacakGünaydın canım bende hep 2 öğün işe yarıyor
Vücudunu en iyi sen bilirsin canım nasıl bir düzende veriyorsan öyle yap benceBen de de bu hafta ise yaradi ama bir kaç hafta üst üste iki öğün yediğimde vücut direniyor kilo veremiyorum,ara ara değişiklik yapıyorum üç öğüne dönüyorum ama sanırım bu hafta da iki öğün şeklinde olacak
Canisi o çok sor bir diyet bende yapmıştım ama butun metonilizmami mahvetmişti hoc lavoboya çıkamamıştım gitti ama kilo çok çok zor gectiMerhaba arkadaşlar bu sabah itibariyle İsveç diyetine başladım Sabah kahvemi içtim.Öğlene iki yumurta ,ıspanak ve domatesimi yiyeceğim.Kesin karar verdim 6 gün yapmayı planlıyorum.Şu an 84 kiloyum.Alti gün sonra 79u görücem.
Biliyorum canım ekstra ilave ediyorum.Cok acikirsam bir havuç elma ekliyorum.Artik yemişleri görücem kendime söz verdim.Başaricam insAllahCanisi o çok sor bir diyet bende yapmıştım ama butun metonilizmami mahvetmişti hoc lavoboya çıkamamıştım gitti ama kilo çok çok zor gecti
İstiyorsan bebiş ,rabbim nasip etsin canım insAllahhhhMerhaba canlar coook fazla şişim hasta da olmadım biraz günü gecti acaba hamile miyim ya biraz daha beklemek istiyorum bakalım
Başarırsın canim ben inanıyorum :)Biliyorum canım ekstra ilave ediyorum.Cok acikirsam bir havuç elma ekliyorum.Artik yemişleri görücem kendime söz verdim.Başaricam insAllah
İnsallah istiyoruz bakalım ama bu kadar erken olmaz diye düşünüyordum ya ama nasip tabi :)İstiyorsan bebiş ,rabbim nasip etsin canım insAllahhhh
Süpersin canımGünaydın kızlar bugün sabah şöyle bir tartılayım dedim 69.50e düşmüşüm pazartesi 70.30 gr çıkmıştım yarına umarım düz 69 u görürüm
Supersin canimmmGünaydın kızlar bugün sabah şöyle bir tartılayım dedim 69.50e düşmüşüm pazartesi 70.30 gr çıkmıştım yarına umarım düz 69 u görürüm
Simdilik bi anormallik yok gibi ama huysuz bu gunlerde bugn katilcakti aglarken ameliyathanede usudu galibaYok yok siz bilirsiniz bi anormallik olursa sisi inince normal görünür zaten ben olmasi ihtimaline karsii dedim kontrole cagirmaz doktor bi tuhaflik hissedersen sorarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?