Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öznur naber canım

regli ağrım var aşırı derecede tatlı çekiyo cnm ruhsal açıdan berbatım. sıkıcı bi gün geçirdim. eskiden beni sevdiğini söyleyen insan şimdi bacı muamelesi yapıyo aman ne biliyim işte :/ işe başlamam lazım bi kaç yere netten başvuru yaptım cvde hazırlıycamm.. dershaneye gidebilecek miyim? sınavı kazanabilecek miyim? adam gibi istediğim özellikte sevgilim olacak mı? gelecek kaygılarım çoooooooook fazla. burda ki yorumları okuyunca evlenme hevesi oluyo içimde. annemle arkadaşı var evde kadın mutsuz bi evlilik geçiriyo bide feminist annemle yan yana gelince aman allahım erkekleri dünyadan yok etmek lazım. annem hep şunu söyler EN İYİ ERKEK ÖLÜ ERKEKTİR

aaa ne güzel bi arkadaş daha geliyor takımımıza... hoş geliyor sefa geliyor.... canım her cuma tartılıp yazcaz buraya.. ... neyse kaptanımız gelince detayları yazar..tekrar hoşgeldinnn

Hosbulduk buarada kaptanimiz kim :) arkadaslar yaptiginiz bir diyet varmi, ben isvec diyeti yapiyorum ve spor yapiyorum.

tesekkur ederim hosbulduk

Tesekkur ederim cevabin icin. Tamam bende takima girmek istiyorum. cuma gunu 57.3 tu kilom . her cuma mi tartilip buraya yazicaz?

slm canım ben takım kaptanıyım hoşgeldin aramıza
kısaca kurallardan bahsediyim takıma girmek isteyen 1 hafta deneme süresine alıyoruz bu süre içinde paylaşımalrından ve karralılığından emin olursak takıma alınıyorsun
her gün paylaşım yapmak şart ve günde en az 7 mesaj yazmak şat aksi halde cezamız var haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayanlar diskalifiye oluyor. 3 hafta üst üstte kilo vermeyen diskalifiye oluyor. hergün neler yedin hangi sporları yaptın yazıyorsun
sormuşsun ne diyet yapılıyor diye herkes kendine uygun bir diyet yapıyor yanlışlıklar gördüğümüzde birbirimizi uyarıyoruz

annemde arada derdi bekarkene gel kızım yıkayayım bende diodm ki anne bi git lütfen ya yok daha neler diodm

hoşgeldinnn hulk gibi olma sakın

pardon anlayamadim yazini?

Tesekkur ederim.

az önce muhteşem yüzyılın fragmanını izledim((( pargalıyı boğduruyooo süleyman((

pardon anlayamadim yazini?

Tesekkur ederim.

canım bizim hulk diye bir arkadaş vardı kayboldu ortalardan da onu söylüyor. yarın daha iyi tanışırız canım. ben,m adım gülçin 23 yaşında evliyim. öğretmenim 1. sınıf kuzularıyla uğraşıyorum işte. sen ne yapıyosun çalışıyomuusn. kaç yaşındasın. nerdesin. bu kiloda kilo evrmeye istekli olman süper. benim gibi 83 e çıknca dannnkkk etmemiş. zayıflarsam bende almamaya çalışacam yaa böllee kocaman olmadan 1 kilo alsam hemen verecem inşallah..neyse ben iyi geceler diyorum bi türlü gidip yatmıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…