- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.401
öznur naber canım
aaa ne güzel bi arkadaş daha geliyor takımımıza... hoş geliyor sefa geliyor.... canım her cuma tartılıp yazcaz buraya.. ... neyse kaptanımız gelince detayları yazar..tekrar hoşgeldinnn
hoşgeldin cnm
kızlar size hak veriyorum ben de düşündüm bunları ama onun tavrı hoşuma gitmedi.sen gidemessin ben gidebilirim dedi.sonra sinirle söledim onları ben de bir daha gitmem zaten artık tatil fln yok önüme bakıcam dedi okulu bitti ya iş fln arıcak işte.tatile beraber gideriz dedi.öle yani.
sen beni başka birinlee karıştırdın galba canım bebiş yok bende
Hosbuldukbuarada kaptanimiz kim :) arkadaslar yaptiginiz bir diyet varmi, ben isvec diyeti yapiyorum ve spor yapiyorum.
tesekkur ederim hosbulduk
duşumu aldım geldim survivor izliyorum şu an.ohh misler gibi oldum:)))
annemde beni yıkarsa bende miss gibi olcemsıhhatler olsun (eskiden saatler olsun diyodum hihi)
annen mi yıkıo kız seni:S
çok nadir arada nazım geçerse. netin başından kalkmıyo ki yıkasın beniiii
Tesekkur ederim cevabin icin. Tamam bende takima girmek istiyorum. cuma gunu 57.3 tu kilom . her cuma mi tartilip buraya yazicaz?
hoşgeldinnn hulk gibi olma sakın
slm canım ben takım kaptanıyım hoşgeldin aramıza
kısaca kurallardan bahsediyim takıma girmek isteyen 1 hafta deneme süresine alıyoruz bu süre içinde paylaşımalrından ve karralılığından emin olursak takıma alınıyorsun
her gün paylaşım yapmak şart ve günde en az 7 mesaj yazmak şat aksi halde cezamız var haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayanlar diskalifiye oluyor. 3 hafta üst üstte kilo vermeyen diskalifiye oluyor. hergün neler yedin hangi sporları yaptın yazıyorsun
sormuşsun ne diyet yapılıyor diye herkes kendine uygun bir diyet yapıyor yanlışlıklar gördüğümüzde birbirimizi uyarıyoruz
kızlar ya ağdaya gittim koltuk altım tahriş oldu şuan çok fena napmalıyımmm
pardon anlayamadim yazini?
Tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?