Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aklısın canım... tavrı çok önemli.. bazen ne söylediğimiz değil nasıl söylediğimiz önemlidir

iyi akşamlar canlar :92:

eve kendimi yeni attım birde annemle yürüyelim dedik terden geberdim yüzüm pancar gibi oldu :83:
neyse bugünün yürüyüşünüde yapmış oldum böylelikle

valla bugünlerde saçma sapan bir yeme düzenim oldu
ya batarım bu hafta ya çıkarım

2011-06-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] hoşbeş 8 adet 218.96
[2] Nescafe 3'ü 1 arada 1 PAKET 78
[3] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Biber 5 gr 1.1
[6] Beyaz Peynir (yağlı) 0.5 DİLİM 61
[7] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[8] Lahana Çorbası 1 PORSİYON 50
[9] Mısır ekmeği 100 GRAM 221
[10] Turşu 100 GRAM 10
[11] un kurabiyesi 1 adet 65
[12] Uludağ Limonata (Şekersiz) 0.2 LİTRE 1.62
Toplam : 799.68 kal.

3 lt rahat su içmişimdir bugünde
1 bardak yeşil çay
1 bardak form çay

bugünü kapattım

kız erkkekler erkkeleri daha iyi tanıdığı için sen o ne derse onu yap. kızdıysa da seni korumak içindir. endişeleniyor sennin için.haklı olarak.

geçen hafta bende ya batarım ya çıkarım dedim ve çıktımmmm. canımm sende vereceksin bu hafta inşallah.

geçen hafta bende ya batarım ya çıkarım dedim ve çıktımmmm. canımm sende vereceksin bu hafta inşallah.

valla canım verirsemde bu sürekli hareketli geçen günlerden dolayı olur
popom yer görmüyo yattığımda vücudum sızlıyo uyuyamıyorum yorgunluktan

inşlh bende çıkarım senin gibi

iyi akşamlar hatunlar yusufu ve yeğenlerimi biraz gezdirelim dedim ama mahvolduk su birikintilerinin içinde çamur oldular pis sokak köpekleri gibi eve getirdik yıkadık doyurduk şimdi kuduruyorlar .....

kızlar ebru şallı ile pilates dvd leri almıştım onlara başlıycam ama çok hareketli değil step yada aerobik gibi ama duruş ve kaslar için iyiymiş bi zaman olsa heme başlıycam....gülçinin dediği gibi ya çıkıcam yada yataklara düşecem....

iyi akşamlar kızlar annemlere gittim yeni geldim,küçük oğlan mahvetti beni 2 gündür ağlayıp duruyo....

valla canım verirsemde bu sürekli hareketli geçen günlerden dolayı olur
popom yer görmüyo yattığımda vücudum sızlıyo uyuyamıyorum yorgunluktan

inşlh bende çıkarım senin gibi

ouff bnmde günlerim bu şekilde geçsin ne var sankiii?

iyi akşamlar hatunlar yusufu ve yeğenlerimi biraz gezdirelim dedim ama mahvolduk su birikintilerinin içinde çamur oldular pis sokak köpekleri gibi eve getirdik yıkadık doyurduk şimdi kuduruyorlar .....

oyy çok tatlı geçmiş günleriii. valla bnm ilerde çocuğum olsa pis pis gelse hiççç kızmam yıkarım bol bol ohh miss der öperim öperim öperimmm:119::119:

ay bende annen gibi çok söylenmeye başladım,oluyo bazen kuzu idare et......................

hahah haklı ama,güzxel kıskançlıklar bunlar...

ben günde 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyoırum saçma menülerde genelde kilo çok az gidiyo............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…