Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydınnn çıtır hatunlarrrrr :92::92::92::92::92::92::92:
iyi hafta başlarııı inşallah güzel bir hafta geçiririzz:92::92::92::92::92::92::92:

kızlar dün akşam saat gece 1'de yattım anca işler bitti yemek felanda yapıldığı içinn neyseki 2. gün yemek sorunu olmucakk
ama okadr yorulmuşum ki bileğim ağrıdı dün gecede kaç kere uyandım ağrısına baktım hafif şişmişşti sabah sardım hemen akşam işten çıkınca gidicem 2 dakika hastaneye .
bugünde ütümü yaparımmm ohh tamamdır işte kardeşim gelene kadar rahatım

günaydın fadikim ne var ne yok.Ben daha yeni ayaklandım.Cuma günü gelmiş olamma ve bilgisayarın başında olmam bana pahalıya patladı.2 gün yine yattım.Bu arada bugü pek bi keyifsizim ya

günaydınlar kızçeler

gece tam 3 saat yatakda döndüm
kendi kendime sinir oldum bu gece ilacımı alıcam yoksa uyuyamıyorum sanırım bağımlı oldum :96:

ohh güle güle kirletme evini
geçmiş olsun canım çok zorlandığı için olmuştur bendede olur bazen

günaydınlar kızçeler

gece tam 3 saat yatakda döndüm
kendi kendime sinir oldum bu gece ilacımı alıcam yoksa uyuyamıyorum sanırım bağımlı oldum :96:

günaydın ayşem komutanım:))
hayırdır ne ilacı?
papatya çayı denedin mi?benim kocişe içiriyom 15 dakka sonra 5.boyuta geçiyo

günaydın ayşem komutanım:))
hayırdır ne ilacı?
papatya çayı denedin mi?benim kocişe içiriyom 15 dakka sonra 5.boyuta geçiyo

strese bağlı ayaklarımda egzamam var
bu yüzden doktor hafif bir sakinleştirici vermişti ama ib kaç gündür bitti kullanmıyodum
ama lakin fakat uyuyamıyorum işte
papatya çayı bana bi halt etmedi kuzum çok içtim onu

haydin ben kalkıyom gelirim ilerlyene saatlerde
bir dünya ütüm var beni bekleyen

tamama canım görüşürüz.Ütün sıcakken benimkilere de bi el atsan ya:)))
neyse ben de günün ilerleyen saatlerinde gelirim.kimseler yok buguünn...

günaydın fadikim ne var ne yok.Ben daha yeni ayaklandım.Cuma günü gelmiş olamma ve bilgisayarın başında olmam bana pahalıya patladı.2 gün yine yattım.Bu arada bugü pek bi keyifsizim ya

fadik nereye gittin kızzzzz

günaydınnn fatoşummm ohh yaaa artık pztesi günlerini seviyorum sen geliyosun çünkii
hafta sonları yoksun yaaa onun için
canım tekrar bi doktora gitsenn ilaçlarıun bittimiki kendine dikkat etmiyosun ki hiççç

hayırdır nie keyifsizsin bakimmm sennn bişey mi oldu yoksaa:26::26::26:

ohh güle güle kirletme evini
geçmiş olsun canım çok zorlandığı için olmuştur bendede olur bazen

sağoll canımmm
walla bilmiyorumm canım akşam bi iş çıkışı gösteriyim deee bileğimi çeviremiyorum çünki ağrıyorr birdee amaaaaa ayşemmm bi temizlikk yapmışım kiii sorma yaniiii
gerçi şimdi millet bu kızın evi bukadarmı is diyecek amaa ben artık temizliği takıntı haline getirmiş biriyim birazzz fazlaa yani abartılı
akşamm gidince dahaa ütüm var birsürüü gerçi bu bilekle nasıl yapıcam bilmiyorum

canım benim ki tamamen sinirsel sanırım.Bakalım sen dua et.Bu arada soğuk buz koy bi poşete sonra da bileğini ov biraz bu iyi gelmezse sıcağını dene.Belki sen de benim gibi ters hareket etmişindir.

günaydın bacım.Sorma ya benim bu hayatım ne zaman düzene gircek yaaa((doktora gittim cuma günü.o da bi kas gevşetici bi de ağrı kesici verdi ve ilaçlarım bitti tekrar almak istemiyorum çünkü normalde çok iyiyim sadece gerginlik anında tutuluyo belim sanırım.Bu sabah ofisi bi güzel temizledim mesela.Şu an bişey yok.inş olmaz da yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…