- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.461
tmm cnm ben yazayım eksiklerimi düzenleriz spora devam inşallah eşim de araştırmış araştırmış yoga çok sağlıklı diye yoga yapıyor ama bi değişik adı var belki akşam onla ben de yaparımpatlamış yeme direk nişasta yağ canın çok çekiyorsa da cuma günleri ödülün olsun kaçamaklar artı spor ekleyerek dengelemesin zaten dün tadını aldın sporun bir daha bırakmak istemezsin bugün benim spor saatim 18:00 de reformer 19:00 yoga deneme dersi var salonda ona katılacam evde ya da salonda 55 squat yapacam ortalama 500 kalori yakma günüm . ekmeği de sabah ya da öğlen 4 yk bulgur pilavı ya da 2 yk pirinç pilavı yiyebilirsin 3 seçenekten birini yap ikisini değil
sadece squat yapabildim canım eve geç gittik biraz da yürüdük eşimle o kadarsagol kuzucum bugün yine devam ayni programa:) sen yaptinmi spor?
ne yogası yapıyor hatha mı ? bende tibete bir aşlayıp bir bırakıyorum . tabi ki yaz herşeyi yazınca zaten amacımıza ulaşıyoruztmm cnm ben yazayım eksiklerimi düzenleriz spora devam inşallah eşim de araştırmış araştırmış yoga çok sağlıklı diye yoga yapıyor ama bi değişik adı var belki akşam onla ben de yaparım
onun adı bikrammış ama bu fat burnin cardıo vork out dşiye video yapıyomuş karışıkne yogası yapıyor hatha mı ? bende tibete bir aşlayıp bir bırakıyorum . tabi ki yaz herşeyi yazınca zaten amacımıza ulaşıyoruz
bittim varya bide önce onu yaptim sonrasinda jilian yaptim maf oldumsadece squat yapabildim canım eve geç gittik biraz da yürüdük eşimle o kadar
senin spor nasıldı 1000 kalorilik olan
Merhaba canımHiç bilmiyorum zaten ayakkabısı da kırılmıstı 2 hafta önce canım
offf nasıl güzel yanmıştır yağlar o his ağrılı ama muhteşem yaa ..bittim varya bide önce onu yaptim sonrasinda jilian yaptim maf oldumresmen heryerimden terler akti ve inan dusa sürünerek gittim desem yeridir
anneciğinin ellerinden öperim .Merhaba canım
Ben hiç duymamıştım funny jumps
Şimdi netten baktım keyifli ama tehlikeli görünüyor. Benim çocuklar çok sever eminim.
SchonerDuft nasılsın tatlım çok gelemiyorum takıma anneme geçeceğim birazdan. Bi selam vereyim istedim
Tüm takıma öpücükler
Ben hiç bakmamıstım nasıl diye tehlikeli ise yapmamak lazımMerhaba canım
Ben hiç duymamıştım funny jumps
Şimdi netten baktım keyifli ama tehlikeli görünüyor. Benim çocuklar çok sever eminim.
SchonerDuft nasılsın tatlım çok gelemiyorum takıma anneme geçeceğim birazdan. Bi selam vereyim istedim
Tüm takıma öpücükler
evett ya aynen o his hicbiseye degisilmez:)offf nasıl güzel yanmıştır yağlar o his ağrılı ama muhteşem yaa ..
üstüne ılık bir duş sonra da uyku ... tartıldın mı sabah
yaa sen hemen alıyorsun hemen veriyorsun birde reglisin kaçıncı günün . cumaya eksiyi görürsün zaten senin bünye böyle ..evett ya aynen o his hicbiseye degisilmez:)
tartildimda pek iyi bisey göremedim malesef nerdeyse 70 vurmustum yine ama regl öncesindeyim iki kilo ondan olabilir ve bide hafta sonu resmen ayi gibi yedim onun etkisidir eminim bir iki güne gider hemenciik
Canım benim teşekkür ederimanneciğinin ellerinden öperim .
ben buralardayım canım aklın kalmasın burda
Bana tehlikeli gibi geldi ama çokta eğlenceli görünüyor. Ben bu yaştan sonra denemesem daha iyiBen hiç bakmamıstım nasıl diye tehlikeli ise yapmamak lazım
Kaptanım annen daha iyidir inşallah 
Tekrardan geçmiş olsun görüşmek üzere 
öğle yemeğinde dolm vardı
parmak kadardıafiyet olsun
kaç gün geçti canım günün kan ver .Kızlar nasılsınız ben daha hasta olmadım ve çok şişim dikkatli beslenmeme rağmen inmiyor Ne yapacağımı bilmiyorum hoc
bir ara katılmıştım ama devamını getirememiştimTüm kitap kurtlarını bekliyoruz.
Hem Zayıflıyoruz Hem Okuyoruz
Hocam bir hafta gecti bugün kan verdim bilmiyorum acaba hamilemiyim dörtte sonuç alacağım ama çok yıprandım son bir hafta az yiyorum ekmek hic yok gram gitmedi davul gibiyim şişkinlikten sinirlerim çok yıprandıkaç gün geçti canım günün kan ver .
bazen kilo verdiğinde de regli gecikebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?