Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün tüm ağrıya rağmen emzirmeye devam ettim. Hatta ortanca çok mutlu oldu “gel oğlum sen daha güçlü emersin” deyince. Alt kısım tıkandı , diğer kanallardan geliyor süt alt taraf beze beze olmuş. Birazdan sağmaya başlayacağım inşallah açılır kuzum.
Teşekkür ederim

Ben spora gidiyorum bugün 2 saat var 1 saat reformer 1 saat yoga evde yapabilirsem yine yaparım birşeyler pestilim çıkar artık
Nasıl yapıyorduk sıralamayı nasıl yapıyorduk
akşam yazamadım cnm ama sporum tamam 1000 kalori yaktım sanırsam ama çok zorladı
sende spora ek yapmışın yine

akşam yazamadım cnm ama sporum tamam 1000 kalori yaktım sanırsam ama çok zorladı
sende spora ek yapmışın yine
Ooo süpersin tartıldın mı peki. Akşam bende yaparım 1000 kaloriyi hem ısınır hem kalori yakarım.
Dün çok zordu ya karın kaslarım bacaklarım çok yandı üstüne orda da yay ile squat yaptık yürüdüm biraz üstüne evde de yapınca squat iyice yandı.

yanmadan biryerlerimiz erimiyor pis yağlar
senin sporunuda beğeniyorum çok azimli görüyorum seni boğazınıda bi tutsan akşamları
menü paylaş bakalım ne yedin dün
bende tartıldım 200 daha gitmiş 66.9 oldum

Ahh birde eski beni göreydin ne sporlar yapıyordum.
Dün paylaştım menümü bugünde yazarım .
Oo çok iyi sen haftaya 64ü görürsün

yok cnm türk bayan yanında erkek var hareketleri setler halinde yaptırdı

yaa kuzum çok geciktim giremedim akşam evet toplam 300 oluyordu

bacaklarını iki yana açıp zıplayıp kollarıda yukarıda alkış yapma ayy anlatamadım sanırım nette bakarsan daha iyi olur sanki
evet cnm videoda onu da yaptırdı her turda hem de kolayı yanlara adım şeklindeymiş

SchonerDuft sana alakasız bi sorum olacak
lazere devam ediyomusun ? ediyorsan nasıl azalma oldumu biraz
dün kişisel bakımımı kendim yapıyım dedim (çok pahalıya alıyor bizim kuaför o yüzden) çok vaktimi aldı bende kökünden gitsinler dedim ama süre korkutuyor tedaviyede başlarsam diye

sen 1000 kaloriyide dene çok çok çok zorluyor nefesin kesiliyor her yanın yanıyor
cnm kendim sayamam da videosu varsa denerim ama bugün bacaklarım pert akşama kadar geçerse bikaç gün hafif yapayım haftaya kesin açılırım

yok cnm türk bayan yanında erkek var hareketleri setler halinde yaptırdı
Hm anladım canım
cnm bacaklarımın üst kısmı çok acıyor merdiven inip çıkarken akşama açılır mıyım bilmiyorum
Açılmasa da bugün sporunu yap benim belim tutuldu kolum ağrıyor bacaklarım titriyor yine yapacam akşam birşeyler. Sen de yap mutlaka
bi kabak detoksu patlatıyım diyorum bakalım o zaman daha kolay inerim
jullian felan yapıyomuşun daha çok sanırım
Kabak detoksunu bende istiyorum ancak hafta sonu olur. Jillian üstüne klasik hareketlerimi yapıyordum bir süre 500 kalorilik videoyu klasik sporları üstüne leslie yi yaptığım oldu şimdi bir şey yapmıyorum eskiye göre eskiden hergün yapardım birşeyler
koltuk altım da tüy yok özel bölge de alt kısımlarda var . Bıyık bölgesi çıkıyor azaldı tabi .
Bende tedavim var diye hep ertelemiştim bitmesi 5 ayı buluyor ortalama .tedaviyi ne zaman düşünüyorsun. Bende şubat mart gibi planlıyorum kilo durumuna göre

SchonerDuft cnm en kötü ihtimalle leslie yine yaparım bırakmak yok artık hedefime ulaşana kadar ama tartılmaya korkuyorum hevesim kırılır diye verememiş olursam

SchonerDuft cnm en kötü ihtimalle leslie yine yaparım bırakmak yok artık hedefime ulaşana kadar ama tartılmaya korkuyorum hevesim kırılır diye verememiş olursam
bak dün o kadar az yedim ve spor yaptım -400 gr gitmiş 69,40 çıktım sabah ama üzülmedim hevesimde kırılmadı çünkü biliyorum ki spor yapınca 1 günde 1 kilo veremem . ayrıca en önemli nokta yağ yaktım kas oranım arttı . kiloya takılma yani. cuma günü tartılırsın kçamak yapmak yok ama anlaştıko konuda demi bende yapmıyorum dün deli gibi şekerli şeyler istedi canım ağzıma sürmedim

aynen günden kalan pastaları çocuklara yedirirken cnm çekti ama yemedim ben aslında gruba fayalı olamadım diye stresliyim yoksa incelme başladı göbekte bozmyacam diskalifiye bile olsam bozmayacam bu düzeni asrtık 56 55 görene kadar da sporu bırakmıycam

stres yapacak birşey yok gruba faydalı olmak demek sadece listede eksi olmak değil aslında ..
en basiti bak sen ben tuğba bir spor temposuna başladık en büyük desteklerdn biride bu . ki strese girmenkilo alman demek . canın çektiği şeyleri 1 lokma ile geçiştir damağında tut doygunluk hissedersin.

suan öyle aman aman cnm bişey çekmiyor şükür dediğin gibi eksilmesem bile gruba faydalı olmaya calıscam elimden geldiğince ama bu hafta kızlar nerde kimse yazmıyor gibi 3 4 kişiyiz yazan hadi kızlar gelin artık bize katılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…