Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet kimseler gelmiyor bu tempoda herkes katılsa daha istekli olurduk

tek gözüme batan leblebi oldu spordan sonra kahve de içebilirdin sade bir kahve yağ yakımını hızlandırır
Şimdi 70 sen sababa 68 i bile görebilirsin bence
69,40 de kaldım . olsun en azından temiz gitti geri gelmez cumaya kadar 500 gr daha gider 68 i öyle görürüm

cnm kahveyi dün sade bi öğleden sonra içtim bi de spordan önce

Aaa 5 ay azmis ben daha uzun diye dusunmustum tedavi oncesi hallediyim artik diyorum bitincede tedaviye baslarim bi yer arayışına giriyım bakıyım özel bölge-kol-bacak istiyorum
ben hafta sonu tam tersi detoks yapamam yaa p.tesi yapmak hedefim bakalım

cnm kahveyi dün sade bi öğleden sonra içtim bi de spordan önce
iyi yapmışsın kuzu
gebelikte tekrar çıkanlar oluyormuş ama bilgin olsun .
koltuk altı ? bıyık ?
cumartesi günü içicez eşimle dengelemek için pazar günü artık detoks yaparım yapabilirsem tabi olsun pazartesi yap zaten veriyorsun kilo yavaş ve öz gitsin

ben de bi ayran detoksu yapmak istiyorum ama ne zaman yaparım bilemiyorum

yine şimdiye göre çok çok daha iyi olur
benim hamilelikte azalmıştı daha önce geç çıkıyordu felan
koltuk altında kararsızım çok az zaten bıyığım hiç yok
ooo afiyet olsun sefanız olsun kabağı detokstan çok iş yerinde ne yiyecem diye düşünmüyorum kolay oluyor seviyorumda o yüzden istiyorum

Evet bana da hemsire buyuk bi bebege emzir demisti daha kuvvetli cekiyolar diye

onu hiç yapmadım şimdi baktım yapılabilir gibi geldi aslında

drdotty ve beniimde olması lazım
son aylara baktım cnm harekete geçeriz inş listeleri sallarız yemek listeme bakayım da yemeğin uygun olmadığı iki gün beraber yapalım olur mu sana da uyarsa öğlenleri nerde yiyorsun bilmiyorum ama

son aylara baktım cnm harekete geçeriz inş listeleri sallarız yemek listeme bakayım da yemeğin uygun olmadığı iki gün beraber yapalım olur mu sana da uyarsa öğlenleri nerde yiyorsun bilmiyorum ama
tamam canım bak sen ben sana uyarım biz dışarıdan yiyoruz çünkü ama bu hafta evden getiriyorum hep fazla yememek için

Bence kesin görürsün cuma 68 i hedefin kaç bu defa?sen tedaviye başlayacak misin

bende hepsi artmış durumda tedavilerden sonra özellikle göbeğimde çok arttı.
seni hiç etkilemez o zaman yaptır kurtul .
sağol kuzum meze araştırıyorum şimdiden menü belli olsun diyorum .
evden getirmek avantaj ya kilo da almazsın . detoksta yaparsın
Bence kesin görürsün cuma 68 i hedefin kaç bu defa?sen tedaviye başlayacak misin
65 in altına düşmek 62 61 arası iyi diyorum.
tedavi düşünüyorum canım ocak sonu şubat başı gibi gideyim diyorum. sen ne zaman başlayacaksın

evde içeceksiniz anlaşılan
evden getirince hem kilo almıyorum hem evime alışveriş yapıyorum kartla güzel oluyorda ısıtmak problem eskiden mikrodalgamız vardı ne güzel atıp ısıtıyoduk ama insanoğlu yumurta pişirmeye ve balık ısıtmaya kalkınca yasaklanıp kaldırıldı şimdi petek üstünde ısıtıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…