- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.561
evet kimseler gelmiyor bu tempoda herkes katılsa daha istekli olurduksuan öyle aman aman cnm bişey çekmiyor şükür dediğin gibi eksilmesem bile gruba faydalı olmaya calıscam elimden geldiğince ama bu hafta kızlar nerde kimse yazmıyor gibi 3 4 kişiyiz yazan hadi kızlar gelin artık bize katılın
tek gözüme batan leblebi oldu spordan sonra kahve de içebilirdin sade bir kahve yağ yakımını hızlandırırMenümü paylasayim
Sabah limonlu su
Kahvalti
Yarim avakado Üstün e limon sıktım kasar peyniri 1 bardak sut
12de kucuk bardak kefir
Oglen
12.30
Et kavurma salata ayran
Arada 2 avuc leblebi
Aksam 17.30
5 kasik kısır
5 kasik yogurt corbasi
3 kasik pirasa
Marul
Az once yarim portakal bir dilim greyfurt bugunu kapattim
69,40 de kaldım . olsun en azından temiz gitti geri gelmez cumaya kadar 500 gr daha gider 68 i öyle görürümŞimdi 70 sen sababa 68 i bile görebilirsin bence
cnm kahveyi dün sade bi öğleden sonra içtim bi de spordan öncetek gözüme batan leblebi oldu spordan sonra kahve de içebilirdin sade bir kahve yağ yakımını hızlandırır
69,40 de kaldım . olsun en azından temiz gitti geri gelmez cumaya kadar 500 gr daha gider 68 i öyle görürüm
Aynen canım o yüzden gündüz yemedim zatenNişan da yediklerin olmamış ama az yemişsin zaten dengeler
Aaa 5 ay azmis ben daha uzun diye dusunmustum tedavi oncesi hallediyim artik diyorum bitincede tedaviye baslarim bi yer arayışına giriyım bakıyım özel bölge-kol-bacak istiyorumHm anladım canım
Açılmasa da bugün sporunu yap benim belim tutuldu kolum ağrıyor bacaklarım titriyor yine yapacam akşam birşeyler. Sen de yap mutlaka
Kabak detoksunu bende istiyorum ancak hafta sonu olur. Jillian üstüne klasik hareketlerimi yapıyordum bir süre 500 kalorilik videoyu klasik sporları üstüne leslie yi yaptığım oldu şimdi bir şey yapmıyorum eskiye göre eskiden hergün yapardım birşeyler
koltuk altım da tüy yok özel bölge de alt kısımlarda var . Bıyık bölgesi çıkıyor azaldı tabi .
Bende tedavim var diye hep ertelemiştim bitmesi 5 ayı buluyor ortalama .tedaviyi ne zaman düşünüyorsun. Bende şubat mart gibi planlıyorum kilo durumuna göre
iyi yapmışsın kuzucnm kahveyi dün sade bi öğleden sonra içtim bi de spordan önce
gebelikte tekrar çıkanlar oluyormuş ama bilgin olsun .Aaa 5 ay azmis ben daha uzun diye dusunmustum tedavi oncesi hallediyim artik diyorum bitincede tedaviye baslarim bi yer arayışına giriyım bakıyım özel bölge-kol-bacak istiyorum
ben hafta sonu tam tersi detoks yapamam yaap.tesi yapmak hedefim bakalım
ben de bi ayran detoksu yapmak istiyorum ama ne zaman yaparım bilemiyorumAaa 5 ay azmis ben daha uzun diye dusunmustum tedavi oncesi hallediyim artik diyorum bitincede tedaviye baslarim bi yer arayışına giriyım bakıyım özel bölge-kol-bacak istiyorum
ben hafta sonu tam tersi detoks yapamam yaap.tesi yapmak hedefim bakalım
yine şimdiye göre çok çok daha iyi oluriyi yapmışsın kuzu
gebelikte tekrar çıkanlar oluyormuş ama bilgin olsun .
koltuk altı ? bıyık ?
cumartesi günü içicez eşimle dengelemek için pazar günü artık detoks yaparım yapabilirsem tabiolsun pazartesi yap zaten veriyorsun kilo yavaş ve öz gitsin
onu hiç yapmadım şimdi baktım yapılabilir gibi geldi aslındaben de bi ayran detoksu yapmak istiyorum ama ne zaman yaparım bilemiyorum
drdotty ve beniimde olması lazımkızlar birincilerin sırlarını okuyayım dedim bizim takımı göremeyince çok üzüldümsahibihan birinci olmnuş bi kere
Evet bana da hemsire buyuk bi bebege emzir demisti daha kuvvetli cekiyolar diyeBugün tüm ağrıya rağmen emzirmeye devam ettim. Hatta ortanca çok mutlu oldu “gel oğlum sen daha güçlü emersin” deyince. Alt kısım tıkandı , diğer kanallardan geliyor süt alt taraf beze beze olmuş. Birazdan sağmaya başlayacağım inşallah açılır kuzum.
Teşekkür ederim
son aylara baktım cnm harekete geçeriz inş listeleri sallarız yemek listeme bakayım da yemeğin uygun olmadığı iki gün beraber yapalım olur mu sana da uyarsa öğlenleri nerde yiyorsun bilmiyorum amaonu hiç yapmadım şimdi baktım yapılabilir gibi geldi aslında
drdotty ve beniimde olması lazım
tamam canım bak sen ben sana uyarım biz dışarıdan yiyoruz çünkü ama bu hafta evden getiriyorum hep fazla yememek içinson aylara baktım cnm harekete geçeriz inş listeleri sallarız yemek listeme bakayım da yemeğin uygun olmadığı iki gün beraber yapalım olur mu sana da uyarsa öğlenleri nerde yiyorsun bilmiyorum ama
Bence kesin görürsün cuma 68 i hedefin kaç bu defa?sen tedaviye başlayacak misintek gözüme batan leblebi oldu spordan sonra kahve de içebilirdin sade bir kahve yağ yakımını hızlandırır
69,40 de kaldım . olsun en azından temiz gitti geri gelmez cumaya kadar 500 gr daha gider 68 i öyle görürüm
haftaya perşembe cuma olsun mutamam canım bak sen ben sana uyarım biz dışarıdan yiyoruz çünkü ama bu hafta evden getiriyorum hep fazla yememek için
tamam anlaştıkhaftaya perşembe cuma olsun mu
bende hepsi artmış durumda tedavilerden sonra özellikle göbeğimde çok arttı.yine şimdiye göre çok çok daha iyi olur
benim hamilelikte azalmıştı daha önce geç çıkıyordu felan
koltuk altında kararsızım çok az zaten bıyığım hiç yok
ooo afiyet olsun sefanız olsunkabağı detokstan çok iş yerinde ne yiyecem diye düşünmüyorum kolay oluyor seviyorumda o yüzden istiyorum
65 in altına düşmek 62 61 arası iyi diyorum.Bence kesin görürsün cuma 68 i hedefin kaç bu defa?sen tedaviye başlayacak misin
evde içeceksiniz anlaşılanbende hepsi artmış durumda tedavilerden sonra özellikle göbeğimde çok arttı.
seni hiç etkilemez o zaman yaptır kurtul .
sağol kuzum meze araştırıyorum şimdiden menü belli olsun diyorum .
evden getirmek avantaj ya kilo da almazsın . detoksta yaparsın
65 in altına düşmek 62 61 arası iyi diyorum.
tedavi düşünüyorum canım ocak sonu şubat başı gibi gideyim diyorum. sen ne zaman başlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?