Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar menüm

Sabah 11.00
Bir dilim köy peyniri
1 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmeği
Bir dilim pancar

Ara 14.30 bir bardak kefir bir avuç içi çiğ badem fındık

Aksam 17.30 bir tabak kinoali salata (kinoa 3 YK kaşığı) bir kase yoğurt

2 litre su spor yok

Bu hafta 2 öğün gidiyorsun demek afiyet olsun canım

Cidden görür müyüm ya kalkıp biraz daha mı spor yapsam acaba garanti olsun senin spor ne durumda
Ayy hiç sorma spor işini bu ara bosladim sadece okula yürüyerek gidip geliyorum o da 30 dk ve spordan sayılmaz,yogaya başlıycam yoga ferritilite diye bir yoga türü rahme kan akışı ve yumurtalıklar için faydaliymis sen de araştır istersen.

Bence ucundan da olsa görürsün 68 i,hızlı giriş yaptin hadi devamı da gelsin inşallah

Evet spor beni kamçıladı aslında ondan hızlandım spor bana her zaman iyi gelmiştir. Umarım cumaya kadar 68.70 68.80 sabitleyim bana yeter ...
Hemen bakıyorum. Sen başladın mı.
Evet canım bu haftada iki öğün diğer hafta 3 öğüne dönerim tekrar,ya bir detoks mu yapsam diyorum kilo azaldıkça vermekte zor oluyor ya sence iyi olur mu ?
Bence bu hafta 2 öğün devam et hafta sonu kabak detoksu yap ki yapmaman daha iyi tedavin başlayacak az gitsin yeter

Başladım canım yogaya ama çok duzenli değil ara ara fırsat buldukça başladım diyelim.

Haklısın aslında, tedavi öncesi vücudu detoksla yormayayim spora ağırlık versem çok daha iyi olacak.

Başladım canım yogaya ama çok duzenli değil ara ara fırsat buldukça başladım diyelim.

Haklısın aslında, tedavi öncesi vücudu detoksla yormayayim spora ağırlık versem çok daha iyi olacak.
Bak biz spor yapıyoruz yazıyoruz sende katıl hem bize hem sana destek....
Link atma imkanın var mı türkçe bulamadım.

Bak biz spor yapıyoruz yazıyoruz sende katıl hem bize hem sana destek....
Link atma imkanın var mı türkçe bulamadım.

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım

Emziren anne menüsü

Sabah
Biraz sucuklu yumurta
1 dilim pide ekmeği
2 zeytin
1 çatal beyaz peynir

Öğle
2 lahana sarması
1 biner dolası

Ara öğün
Kuru elmalı yoğurt

Akşam
1 tabak tavuklu bezelye

Nişan gittik
2 küçük baklava 1 bardak çanta olmasa iyiydi ama

En az 60 squat oldu bacaklarim nasil aciyor anlatamam yarin da bu 40 dk lik videoyi yapmak istiyorum 3er set seklinde 12 tane filan hareket yaptırdı baya terledim

Yaptim sporumu 40 dk cardio 500 kalori yaziyordu ama insallah olmuştur sabah tuvalete cikarsan 69 olursun bence
Zenci adami yaptın değil mi.
Eskiden bende onu yapıyordum şimdi hiç yapasım gelmiyor.
Inşallah sadece sütlü kahve içtim ama yarında dikkat etmem lazım umarım akşam kaçırmam eşimle bozuyorum çünkü

Nişan da yediklerin olmamış ama az yemişsin zaten dengeler

Kuzum.cok gec gordum kusura bakma gecmistir insallah ama gecmediyse nohutu poset icindebuz dolabinda beklet sonra onunla masaj yap iyi geliyo

Kuzum.cok gec gordum kusura bakma gecmistir insallah ama gecmediyse nohutu poset icindebuz dolabinda beklet sonra onunla masaj yap iyi geliyo
Canım çocuklu kadınlar olarak anca bu saatte geliyoruz takıma
Benim ilk kez başıma geliyor. Az önce lahana yaprağını biraz haşlayıp sıcak sıcak sardım göğsüme. İnşallah işe yarar.
Nohutu nasıl yapmalıyım (haşlanmış nohut mu? Kuru nohut mu
Çok zormuş gerçekten benimki üzüntüden oldu galiba umarım kolay geçer

Uzme kendini strese de sokma olan hepnkendine oluyo boyle duumlarda.. kuru nohut olcak 2 avuc kadar posete koy dolapta beklesinnsonra onunla masaj yap soguk komples gibi dusun insallah gecer bide enzirmeyi birakma hatta rmzir sonra sag ki sutkalmasin biriktikcr daha beter oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…