- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.741
bende anlamadığım bir şey var idrar yollarım yanıyort ilgisi olabilir mi acaba diyorum. ya da gaz doluyum anlayamadım .benim de şiş ama ben de kabızlık var bitki çayını düzenli içsen eğer sodalı limonlu yeşilçay içebilirsen o çok faydalı
dur bir bakayım moralim bopzuldu yani böyle giderse 62 bir hayal benim içinbugün yapıp içsene canım fit günlüğün sayfasındaki ödem atıcı bişeyler var onlarıda denesene faydasını görürsün
sbt i kırman önemliydi ama dikkat etmene rağmen çok az vermişin
ama bu haftada aynı dikkatle devam edersen daha çok gidecek emin ol
hayal değil cnm vücut ödem tutuyordur üşütme de vardır ayaklarını sıcak tut sıcak bitki çayı içbende anlamadığım bir şey var idrar yollarım yanıyort ilgisi olabilir mi acaba diyorum. ya da gaz doluyum anlayamadım .
onu içemiyorum kuzum ya
dur bir bakayım moralim bopzuldu yani böyle giderse 62 bir hayal benim için
sende herşeyi içemiyosun ki bacımbende anlamadığım bir şey var idrar yollarım yanıyort ilgisi olabilir mi acaba diyorum. ya da gaz doluyum anlayamadım .
onu içemiyorum kuzum ya
dur bir bakayım moralim bopzuldu yani böyle giderse 62 bir hayal benim için
3 KAT ÇORAP GİYİYORUM CANIM BİRAZDA KARNIMI KORUYAYIM BENCE .hayal değil cnm vücut ödem tutuyordur üşütme de vardır ayaklarını sıcak tut sıcak bitki çayı iç
BİR SEN BİR @poncikbirgelincik MAŞALLAHINIZ VAR SİZİNsende herşeyi içemiyosun ki bacımşimdi şunu yap dicem yapamıcaksın eminim
benim midem ölemi çöplük gibi herşeyi içerim
kız ben kantoran yağı alacağım yere yanlış olkuyup katran yağı alıp içmiş insanım sen ne diyon3 KAT ÇORAP GİYİYORUM CANIM BİRAZDA KARNIMI KORUYAYIM BENCE .
BİR SEN BİR @poncikbirgelincik MAŞALLAHINIZ VAR SİZİNBEN İÇEMEM REZENE İÇERİM AKŞAM SABAH KİMYON ARADA MAYDONOZ İÇERİM
3 ayını dolduracakBebeğin ne kadarlık canım
Aynıyız o zaman canım benim de 1 Eylül doğumlu kızım3 ayını dolduracak
Allah bağışlasın canım benimki 28 Eylül doğumlu bir oğlum var seninki nasıl bizimkinin sancısı çokAynıyız o zaman canım benim de 1 Eylül doğumlu kızım
Canın 66.2 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?