Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim spor başlar kızlar 10 15 dk kadar da yürüdüm eve geçince squat yaparim üstüne jamping jack eklerim
Bu arada masal3487 bahsettigin videoyu beklerim

Emziren anne menüsü

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 kibrit kutusu beyaz peynir
Maydonoz
Rezene çayı

Öğle(evde yemek yoktu mecbur)
6 yemek kaşığı pirinç pilavı

Akşam
1 tabak kadın mumbar

Birazdan da bi kahve içerim tamam

Yalnız Türkçe bulamadım türkce olsa çok daha iyi olur,nefes alışverişleri ve hareketleri anlatıyor kadın ama anlamıyorum ben sadece bu hareketleri yapmaya çalışıyorum

Yalnız Türkçe bulamadım türkce olsa çok daha iyi olur,nefes alışverişleri ve hareketleri anlatıyor kadın ama anlamıyorum ben sadece bu hareketleri yapmaya çalışıyorum
Yoga da nefesi burundan alıp burundan vereceksin . Izleyim cozebildigim püf noktaları sana söylerim paslaşarak doğru şekilde yaparız

Yoga da nefesi burundan alıp burundan vereceksin . Izleyim cozebildigim püf noktaları sana söylerim paslaşarak doğru şekilde yaparız
Ben de hep alışkanlık burundan nefes alıp ağızdan veriyorum.

Tamam canım sen bak bakalım sanırım özellikle rahme kan akışını sağlıyormuş bu hareketler yumurtalıklar için de iyiymiş

Kızlar menüm

Sabah 10.00
Bir dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmeği
Kırmızı pancar (çeyrek parça)

Ara 14.00 bir bardak kefir bir tane portakal

Aksam 17.30 bir çupra (fırınlanmış)bol salata

2 litre su 40 dk yürüyüş

Kızlar menum
Sabah
Salatalık domates peynir zeytin has.yumurta 2 adet

Öğle sebze çorbası
Yoğurt

Aksam
Pırasa yemeği
Yoğurt

2.5 litre su
45 dakika yürüdüm bugün

Kızlar sabah erkenden dışarı çıkmam gerekiyor ilk kiloyu ben paylaşayım regl oldum bu arada

Eklentiler

• 3C228418-E39C-4D53-8A43-D9B164B122DF.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 27
Günaydın kızlar bildirimlere beni etiket yapın listeyi pcde hazirlayacam dışarda işim var hadi bakalım görelim kim ne kadar vermiş

Günaydın
Geçen hafta 78.4
Bu hafta 78.2
Fark 200 gr

Sanırım bir sorun var o kadar dikkat etmeme rağmen sadece 200 gr anlam veremiyorum bana önerebileceğiniz bişey varmı

***14.Takım 601.Etap ***

Sahihuban (66,60///%)
_Silent Scream_(68,7///%)
Nilar(66///%
Masal3487 (59,20///%)
Buki_89 (67,9///%)
orkide1453 (63,50///%)

Verano_porteno (58.30///%)
Ponçikbirgelincik (66,60///%)
zuzuzuzu1234(73,40///%
drdotty(79,0//%)
Sevgiclk (78,40///%)

SchonerDuft

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…