- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.701
Aaa unutmuşum ben onu,link atmaya çalışayım bakalım becerebilecek miyimBenim spor başlar kızlar 10 15 dk kadar da yürüdüm eve geçince squat yaparim üstüne jamping jack eklerim
Bu aradamasal3487 bahsettigin videoyu beklerim
Yoga da nefesi burundan alıp burundan vereceksin . Izleyim cozebildigim püf noktaları sana söylerim paslaşarak doğru şekilde yaparızYalnız Türkçe bulamadımtürkce olsa çok daha iyi olur,nefes alışverişleri ve hareketleri anlatıyor kadın ama anlamıyorum ben sadece bu hareketleri yapmaya çalışıyorum
Ben de hep alışkanlık burundan nefes alıp ağızdan veriyorum.Yoga da nefesi burundan alıp burundan vereceksin . Izleyim cozebildigim püf noktaları sana söylerim paslaşarak doğru şekilde yaparız
Geçen sefer çok iyi gitmiştin aslında niye böyle oldu bu seferay hadi insallah kuzum ya.... vallah hic bilmiyorumki bakalim buaksami hafif atlatim belki birden bi düsüs olur yoksa gidisat bek iyi degil
İzliyorum şimdiBen de hep alışkanlık burundan nefes alıp ağızdan veriyorum.
Tamam canım sen bak bakalım sanırım özellikle rahme kan akışını sağlıyormuş bu hareketler yumurtalıklar için de iyiymiş
Bende çok özledim yaaKüçük cadı özledik seni nasılsın
Hadi at bakalım ödemeleri..Bende çok özledim yaabiraz çabaladım ama Şu an iyiyim yürüyüş falan yapmayada başladım Şu ödemlerimi atıyım yılbaşıyla döneyim diyorum sen nasılsın abla
Ben yaptım ama yapabilirsem jumping jack yaparımKizlar haydi spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?