- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.167
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.761
İnşallah canım sende görürsün ellileri sonra 55 leri,dediğim gibi istikrar çok önemli canım,az verilsede moral bozmadan devam edince hedefe varılıyorçok iyi tebrik ederim darısı hepimizin basına bennim hedefimde 55 56
inşallah cnm haftada 300 gr bile olsa ayda 1200 eder artık böyle bakıyorumİnşallah canım sende görürsün ellileri sonra 55 leri,dediğim gibi istikrar çok önemli canım,az verilsede moral bozmadan devam edince hedefe varılıyor
Reglim canım bu haftada kendime hakim olamadım biraz çikolata yedim. Bıdaha ki hafta güzel olur umarmNilar sana ne oldu böyle kuzum motivasyon mı düştü
Çok guzel verdin kilolarını canım tebrik ederimİnşallah canım sende görürsün ellileri sonra 55 leri,dediğim gibi istikrar çok önemli canım,az verilsede moral bozmadan devam edince hedefe varılıyor
KİLO BİLDİRİMİ VAR BUGÜN ONU YAPMALISINdünkü menüm,
sabah 1 haşlanmış yumurta 6 zeytın 2 dilimpeynri
öğlen etli nohut, yogurt,
akşam, 3 dilim çavdar ekmeği menemen
işten geç döndüm kşam menemen yemekzorunda kaldım.
bu sabah ahvaltı hazırlayamadım açma gibi bişey yedm cok pısmanım .(
KONTROL EDERİM ŞİMDİcnmSevgiclk yazmıştı sabah 78.2 dü sanırım
kız ben kantoran yağı alacağım yere yanlış olkuyup katran yağı alıp içmiş insanım sen ne diyoniyi ölmedim yaşıyorum heee
afiyet olsun bugün tartı günümüz bildirim yapmadın .sabah tartıldın mıÖğlen yemeğinde pırasalı yumurta yapabildim kendime oğlan durmadı salata ve yoğurt bir dilim buğday ekmeği var yaninda akşama da bamya yemeği ve yoğurt
Öğlenleri protein akşamları zeytinyagli sebze yemeği yemeye dikkat ediyorum
Hesapladım dogru kaptanım
kuzum ben paylaştım listeyi paylaşıp çıktıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?