Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Doğrudur canım yarın pcden kontrol edeyim.

Teşekkür ederim umarım bizde çıkıyordur bir bakayım varsa izleyim bende

Buldum buldum cuma günü listeden kontrol edersin yine

Hmmm anladım canım dediklerimi dene bakalım birde wc ye geçtiğinde 10 15 dk zaman gecir sabahları aynı saatte klazet ise ayağının altını yukselt çömelir gibi olcak pozisyon

Hoş geldin 1.sayfada kurallarımız var okuyup kendini tanıtmak ile başlayabilirsin.

Akşam hafif ama gündüz çok olmuş emziriyorsun ama yine de çok geldi

Bu mesajı okuyunca 1 bardak su iç bende kalkıp büyük 1 bardak su içeyim olur mu
Tamam canm deneyeyim insallah cpo sagol

Doğrudur canım yarın pcden kontrol edeyim.

Teşekkür ederim umarım bizde çıkıyordur bir bakayım varsa izleyim bende

Buldum buldum cuma günü listeden kontrol edersin yine

Hmmm anladım canım dediklerimi dene bakalım birde wc ye geçtiğinde 10 15 dk zaman gecir sabahları aynı saatte klazet ise ayağının altını yukselt çömelir gibi olcak pozisyon

Hoş geldin 1.sayfada kurallarımız var okuyup kendini tanıtmak ile başlayabilirsin.

Akşam hafif ama gündüz çok olmuş emziriyorsun ama yine de çok geldi

Bu mesajı okuyunca 1 bardak su iç bende kalkıp büyük 1 bardak su içeyim olur mu
2 litreye tamamaladim canm cok sukur bugun kartoou falan oynadik hava soguk olunca canim hic su istemedi okul tayil olumckkizimla oglumla ugrssmaktan da unuttum zaten

merhaba arkadaşlr , kadınlar klubü benm çok eskiden çokca vakit geçirdigm bir siteydi diyet gruplarında daha önceden de paylaşımlarda bulunurduk .. o zamanda kilo problemim vardı şmdide var malesef ... 37 yaşındayım 2 tane oglum var ve tam 80 kiloyum ve 1,75 boyundayım , hedefim 65 kiloyu baskülde görmek ..üst üste yaptıgım dogumlardan kalan kilolarım bana yadigar kaldı .şu an bir diyetisyn kontorlünde zayıflamaya dewam ediyorum 1 ay önce başladım ve 86 kiloyla start verdim . amacım burda aynı problemi yaşayan kişilerle (halden anlayan ) motivasyonumu kaybetmemek .. umarım hepimiz hedefimize en kısa zamanda ulaşırız ..
Hosgeldin cnm o.motivasyonu burada bulacagindan eminim insallah sagliklinbirnsekilde zayflariz hepimiz

@Rasy0neL
Canım sen Mardinli misin sizin yemekler dolmalar, kaburgalar ...
Ayyy motive edeceğim yerde moral bozuyorum galiba.
Yine gece gece aklım fikrim yemekte:işsiz:
En tejlikeli saatler canim butun gun yaptgin dyetin intikamini almak ister gbi beyin hepyemek dusunur ama cikart o dusunceleri aklindan ben canim cok cok brsey isteymce internetten kucuk bedenli elbise bskiyrm onlara girememrmk cani.skiyor hirslaniyrm :KK48:

E ELF_LR35 aaaa canım merhaba nasılsın? Ben seni bizim grupta etiketleyeyim iletişim kopmasın diye grup açmıştım ama rumuzları tam hatırlayamadığım içim seni etiketlememişim canım. Normalde günlük şu oldu bu oldu sohbet amaçlı kullanıyoruz orayı da işte yellow haklı bi iki gündür saçma bi nedenden grubumuzun huzuru kaçtı neyse hemen etiketliyorum seni de bekliyorum canım. Bu arada burdaki arkadaşlara da bir selam vereyim. Kolay gelsin kızlar. Bol eksili günler dilerim. Darısı da başıma inşallah.
Ay çok sevindim tekrar toplanmış olalım hamileliğinde hayırlı uğurlu sun sağlıcakla al kucağına inşallah insan biranda altın bulmuş gibi oluyor böyle durumlarda

günaydın herkese
gruba yeni katıldım kendimi tanıtayım
33 yaşındayım, 4 yaşında bir oğlum var.
oturarak çalışıyorum masabaşı (hareket sıfır yani)
pko hastasıyım çok zor kilo veriyorum.
boyum 1,68 kilom 99.5 idi. sabah aç kıyafetsiz tartıldım 97.5 çıktım
başlangıca 97.5 yazabiliriz.:KK49:

günaydın herkese
hoş geldin başarılar dilerim kilon çok olduğu için düzenli diyetle ilk 10 kıloyu hemen vereceksin bence

benim sıkıntım spor yapmamak
azıcık spor yapsam gidecek inşallah.
eliptik bisikletimiz var evde.
dün 10 dk ile başladım
bence en başta sıkıntın düzenli ve sağlıklı beslenme spor sonraki aşama önce beslenmeni düzenle 10 kilon gitsin sporu da yavaş yavaş kat bence direk eliptik zor geldi bana yürüryüş leslie ile mi başlasan

bence en başta sıkıntın düzenli ve sağlıklı beslenme spor sonraki aşama önce beslenmeni düzenle 10 kilon gitsin sporu da yavaş yavaş kat bence direk eliptik zor geldi bana yürüryüş leslie ile mi başlasan
10 dk hiç zorlamadı canım:spor:
ara ara yapıyordum zaten vücut alışık
spor yaptığım zaman iştahımı daha iyi kontrol ediyorum
spor yapmayınca amaan ye gitsin diyo içimdeki şeytan:KK53:

günaydın kızlar, dün pek aktif olamadım işyeri biraz fazla yogundu.

dünkü menüm.

sabah: 1 haslanms yumurta, 5 zeytın, 1 dilim tam bugday ekmegi , bol limonlu maydonoz dereotu.1 kibrit peynir.

geç kalvalt ettiğim için öğle yemegim yok sadece 1 adet kuru patlıcan dolması yedim.

ara öğün: 1 tam yeşil elma, üzerine tarçın serptim.

akşam 6 yk bulgur pılavı. 3 kofte kadar tavuk sote. brokoli

aksam ara öğün süt. 2,5 lıtre su

bugun diyete devam :)

Günaydın;

26/12/2018 menüm:

sabah:1 yumurta,5 zeytin bir dilim siyez ekmeği,yanında yeşil çay

öğlen:1 kepçe balık çorbası ,100 gram somon(bir somon diliminin yarısı), salata(yağsız sadece elma sirkeli)

ara:5 tane çiğ badem 1 armut, az şekerli olan kahve renk armut adını unuttum:(

akşam: 5 kaşık zeytinyağlı limonlu bamya yemeği yanında , tere-ve turp yapraklarından oluşan salata(yağsız) ve 3 kaşık yoğurt

3 litre su içtim,12 bardak çay,2 yeşilçay içtim

Benim dün çok başım ağrıyordu kızım da çok huysuzdu 2 saat salladım uyumadı hep kalktı, en son uyuyakalmışım öylece çocuk uyanık eşim uyutmuş artık. Ben diyetimi biraz gevşetiyorum arkadaşlar, şöyle bi ay, her öğünde salata, yoğurt ayran olan, balık olan menüleri seçeceğim, biraz d vitamini b 12 vb vitaminler kullanacağım, biraz halsizlik yaşıyorum.Kilo kaybım biraz daha az olur herhalde çünkü yeni menülerim 250 kalori kadar daha fazla olacak günlük, biraz metabolizmam hızlansın ve yorgunluğumu atayım , sonra yeni bir liste alırım:) hepinize güzel bir gün dilerim..

10 dk hiç zorlamadı canım:spor:
ara ara yapıyordum zaten vücut alışık
spor yaptığım zaman iştahımı daha iyi kontrol ediyorum
spor yapmayınca amaan ye gitsin diyo içimdeki şeytan:KK53:

eliptik mi yapıyorsun canım, bende yakın zamanda aldım çok seviyorum eliptiğimi, ben günde 20 dakika ancak biraz zorlanıyorum ama eşim 1 saat yapıyor, utanıyorum vallahi hemen bacaklarım ağrıyo:)

günaydın kızlar uyuyakalmışım 08,30 da uyandım :D bu birinci .
büroda bulaşık bırakmıştım kahve fincnımı yıkayayım bari dedim demez olaydım mutfak bezinin içinde elime salyangoz çıktı kabuğu kırıldı :( çokta tiksindim :) umarım bunlarla kalır

eliptik mi yapıyorsun canım, bende yakın zamanda aldım çok seviyorum eliptiğimi, ben günde 20 dakika ancak biraz zorlanıyorum ama eşim 1 saat yapıyor, utanıyorum vallahi hemen bacaklarım ağrıyo:)
evet bu sefer inşallah düzenli yapacağım:KK49:
1 sene oldu neredeyse alalı ama hep tembellik üşengeçlik yapmadım
ama kilo 100 e dayanınca yeter gari dedim:sinirli:
10 dk ile başlayıp giderek arttıracağım
benim eşim de 1 saat yapıyo ama onlar erkek daha güçlü
bize 30 dk ideal bence ama biraz kilo verince
yoksa dizlere çok yük biniyor

evet bu sefer inşallah düzenli yapacağım:KK49:
1 sene oldu neredeyse alalı ama hep tembellik üşengeçlik yapmadım
ama kilo 100 e dayanınca yeter gari dedim:sinirli:
10 dk ile başlayıp giderek arttıracağım
benim eşim de 1 saat yapıyo ama onlar erkek daha güçlü
bize 30 dk ideal bence ama biraz kilo verince
yoksa dizlere çok yük biniyor

canım şuan kaç kilosun?

Dunku menum

Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin, domates, 2 catal muhallebi

Ogle: 1 dilim ekmek , sehriye corba

Ara: 2 tane saray helvasi

Aksam:1 lahmacun , ayran

Hastalik yakin tatlilar ondan o_Oo_O
hmmm böyle olduğunda mink kare bitter at ağzına hem kilo vermeye destek olur hemde krizin geçer .
spor ile destekleseydin kaçamakları
günaydın herkese
boyunun uzun olması kiloyu saklıyordur .
diyet için uyguladığın bir yöntem var mı ? spor ile aran nasıl ?

Back
X