Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende menu mu yazayım;
Sabah,
1 kaynamış yumurta 1 dilim keçi peyniri 1 dilim tam buğday ekmeği 2 bardak tek şekerli çay.

Öğlen,
Bir kase mercimek çorbası bir kase yoğurt salata iki parça ızgara köfte

Akşam,
3 yemek kaşağı etli patates
3 yemek kaşağı bulgur pilavı
Bir bardak ayran.
Gün içinde 2,5 litre su

Saat 8 de kardiyo ağırlıklı spor yapacağım.
Menü güzel afiyet olsun

Evet canim insilun varsi 75,76 kg dusunce duzelmisti simdi noldu bilmiyorum ama saglikli beslenmeye calisiyorum östrojen hap yuzunden vc yuzunden eski kg ya firladim canim sıkkın yarin bir.gün dr gidecegim umarim ocaga ertelenir tedavim..
Nasıl çözüm bulcaz sana bilmiyorum ki kuzum.
Emziren anne menüsü

Sabah
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 yumurta

Öğle
1 kase brokoli çorbası

Akşam
1 kase brokoli çorbası
1 tabak yeşil salata
2 küçük kuru patlıcan ve 1 biber dolması ( yarı bulgur yarı pirinç)
Öğlen ve akşam yer değiştirse çok iyi olurmuş .
Merhaba ben 2 takım yarısmacısıydım. Takımız kapatıldı.. Doğum kilolarmı vermeye calışıyorum 82 kılodan 72.7 kadar inmeyı başardım. Gecen cuma 69.7 kıloydum boyum 165. Cm Hedef kılom 65
Bu takıma gele bileceğmi soyledler takıma katıla bilirmiyım?
Listedeydin sanırım. Tabi ki gelebilirsin canım

Nasıl çözüm bulcaz sana bilmiyorum ki kuzum.

Öğlen ve akşam yer değiştirse çok iyi olurmuş .

Listedeydin sanırım. Tabi ki gelebilirsin canım
Evet cnm aslında güzel olur ama bu sefer gece emzirmeye kalkınca çok acıkıyorum o yüzden akşamı çok az tutmamaya çalışıyorum

Sabak 10:00 cay 200 ml Yanında 2 dılım ekmek hepsınden az az recel tere yagı kaymak peynır. Öglen domateslı patateslı 1 yumurta. Ara yarım elma. Akşam 19:30 Et sovuzu. Yanında peynır 1 dılım salatalık. 1 ince dılım ekmek. Yanında vişne konpostosu. Su 1.25 Su 5 gundur içmiyordum. Bu gun 1.25 içdiğim için bile mutluyum yine her gun 1 bardak olarak artırıcam.

Sabak 10:00 cay 200 ml Yanında 2 dılım ekmek hepsınden az az recel tere yagı kaymak peynır. Öglen domateslı patateslı 1 yumurta. Ara yarım elma. Akşam 19:30 Et sovuzu. Yanında peynır 1 dılım salatalık. 1 ince dılım ekmek. Yanında vişne konpostosu. Su 1.25 Su 5 gundur içmiyordum. Bu gun 1.25 içdiğim için bile mutluyum yine her gun 1 bardak olarak artırıcam.
Canım suyu ihmal etme en önemli içecek su

Bende yaaa canım portakal istiyor şişlik yapar diye yemedim valla
1 dilim ye emziriyorsun ama abartma ya da yala 1 lokmacik.
Evet 2 etapdır lıstedeydım teşekürler
Ok canım .
Bildirimleri fotograf ile yapıyoruz bilgin olsun
Reçel olmamış canım suyu içmen lazım gün de en az 2 lt

1 dilim ye emziriyorsun ama abartma ya da yala 1 lokmacik.

Ok canım .
Bildirimleri fotograf ile yapıyoruz bilgin olsun

Reçel olmamış canım suyu içmen lazım gün de en az 2 lt
Kilo bildirimnimi canım nasıl örnek gostere bilirmisin turcem cok iyi degılde benım

Kahvaltı : keçi peyniri,3iri yeşil zeytin, 1dilim tambuğday ekmeği

Ara: 200ml süt ile yapilmis türk kahvesi

oğlen : 1kőfte,1kaşık pilav,bir bardak kefir, bir parça brokoli (yağsız,tuzsuz)

Ara: bir bardak kefir

Akşam: yarım kase yoğurda 4kaşık nohut

2lt su,3kupa çay,trambolin ile 100zıplama

Kahvaltı : keçi peyniri,3iri yeşil zeytin, 1dilim tambuğday ekmeği

Ara: 200ml süt ile yapilmis türk kahvesi

oğlen : 1kőfte,1kaşık pilav,bir bardak kefir, bir parça brokoli (yağsız,tuzsuz)

Ara: bir bardak kefir

Akşam: yarım kase yoğurda 4kaşık nohut

2lt su,3kupa çay,trambolin ile 100zıplama
Helal vala cok az yemişsin 58 gormene cok az kaldı.

G gokyuzundekiturna canm senin menun gene muhteşemmiş gene çok sağlıklı,çok dengeli,kaçamaksız her zaman ki gibi tek kelimeyle kusirsuz :KK200: ben seni gordukce daha az yemeye basliyorum resmen ya yoksa boyle sıkı hiç yapamamistm senin bana katkın çok oldu yemek yemenim hicbir anlami kalmadi hayatimda :KK70: vitaminleri çok iyi yapmssn canm biliyorsun bende Dvit ve magnezyum alıyorum :KK66: kaloride saglikli arttirdigin icin oda iyi vucut ara ara sasirtilmali zaten
Sağol canım ben de senin sayende spor yapmaya başladım, eliptik bisikleti sayende aldim..çok tembeldim senin iki saat bisikletin inan ki harika birsey zaten spor yapan insanlar bingil bingil olmuyor hakikaten faydasi cok..Bir ay kadar boyle gideceğim bakalim , biraz da spora alismak için, magnezyum cok onemli spor yapanalr için

Back
X