Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kilo bildirimnimi canım nasıl örnek gostere bilirmisin turcem cok iyi degılde benım
Tartılacaksın ya resimini çekip yükleyeceksin.
Kahvaltı : keçi peyniri,3iri yeşil zeytin, 1dilim tambuğday ekmeği

Ara: 200ml süt ile yapilmis türk kahvesi

oğlen : 1kőfte,1kaşık pilav,bir bardak kefir, bir parça brokoli (yağsız,tuzsuz)

Ara: bir bardak kefir

Akşam: yarım kase yoğurda 4kaşık nohut

2lt su,3kupa çay,trambolin ile 100zıplama
Trambolinin mi var senin .
Çok zevkli oluyor bir ara bende yapıyordum

Kahvaltı : keçi peyniri,3iri yeşil zeytin, 1dilim tambuğday ekmeği

Ara: 200ml süt ile yapilmis türk kahvesi

oğlen : 1kőfte,1kaşık pilav,bir bardak kefir, bir parça brokoli (yağsız,tuzsuz)

Ara: bir bardak kefir

Akşam: yarım kase yoğurda 4kaşık nohut

2lt su,3kupa çay,trambolin ile 100zıplama
Hımmmmm menüyü beğendim afiyet olsun

Tartılacaksın ya resimini çekip yükleyeceksin.

Trambolinin mi var senin .
Çok zevkli oluyor bir ara bende yapıyordum
Evt canm bir spor odam var evde

Koşu bandı
Kondisyon bisikleti
Trambolin
Dambıl ve plates malzemeleri var bende

Evt canm bir spor odam var evde

Koşu bandı
Kondisyon bisikleti
Trambolin
Dambıl ve plates malzemeleri var bende
Cok şanslısın canım benım bir ipim vardı olda yazın 2000 ip atlıyordum gunde curuyup ucundan az az kopdu şımdi cok kısaldı atlıyamıyorum cocuklar yuzunden dişarıda cıkmıyorum kı alıyım

Cok şanslısın canım benım bir ipim vardı olda yazın 2000 ip atlıyordum gunde curuyup ucundan az az kopdu şımdi cok kısaldı atlıyamıyorum cocuklar yuzunden dişarıda cıkmıyorum kı alıyım
Canm orda internetten getirtikmiyor mu ben de çocuk olduğun dan beri herşeyi internetten aliyorum güvenilir ve çok ünlü bir kaç site var hep onlardan alıyorum eve ne lazimsa ve fuull tum spor aletlerini de internetten aldim kargo eve getiriyor cok rahat oluyor canm trambolini tavsiye ederim cunki cocuklar icinde cok iyi canm benim kızım çok kullanıyor

Canm orda internetten getirtikmiyor mu ben de çocuk olduğun dan beri herşeyi internetten aliyorum güvenilir ve çok ünlü bir kaç site var hep onlardan alıyorum eve ne lazimsa ve fuull tum spor aletlerini de internetten aldim kargo eve getiriyor cok rahat oluyor canm trambolini tavsiye ederim cunki cocuklar icinde cok iyi canm benim kızım çok kullanıyor
Ah keşke 1-2 site var oda guvenılır degıl yada kargo ucretı cok fazla. Kendim inin olmasada kızım için almayı duşunuyorum tranbolın.

Back
X