Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok iyi yaptın ilk günün nasıl geçti
Canım çok yorucuydu ama kendimi çok iyi hissettim. Biraz çocukları bırakıp çıkmak iyi oluyor.
Esneme hareketleri ardından 15dk yürüme ile başladık (sırtımda korse ile yaptık duruş bozukluğum bayaa ilerlemiş durumda) sonra havuzda esneme ardından 1 saat yüzme.
Anladımki ben normal şartlarda havuzda zaman geçiriyormuşum bu yüzme antrenmanı yordu hep durmak istedim. Yarım saatlik çalışmadan sonra serbest takıl dedi çok yorulduğumu anladı yani.
Bence ilk gün İçin fazla yüklendiler bana. Neyse alışırım nasılsa.
Çocukların ikiside oyun akademisinde yarım saate kadar onlarda gelirler. Onlar gelmeden bişeyler yemeliyim. Spor sonrası yine çantamdan beslendim 2 hurma ve 200ml süt ile hazırladığım shake içtim. Çok acıkmıştım eve kadar dayanamazdım yarın İçin farklı alternatifler bulmalıyım. Hurmadan aldığım şeker uygun olmuyor sanki

ay valla plank konusunda almışım maşallah kız göğüs kollar karın bölgen fit demek planktan bravo valla

Protein de baba zararli ama yemeden duramam
aa proteinsiz durulur mu yaaa
alerji felan mı var hayvansal gıdalara
canm sen bendensin bende çoğu detoksda böyle oluyorum milletin verdiği müthiş rakamlar okuyunca bir heves baslar ve + olurum bize yaramıyor vucüt tek çeşit beslenince depo ediyor bizde
yaaa sorma çok pis rezil oldum
iş yerindekiler dikkat et verecem derken şişme de dediler yok bee yarın göreceksiniz siz dedim ama gördüm
şimdi diyet lafını etmiyorum soracaklar diye

Yok cnm kanngrubuna gore yememem gerekiyrmus doktorda bahsetmdyi hatta bundan zaten et yiyince esimle uyku basiyir dilimiz danagmz yapisiyor cok agir geliyor bize

töbe bi süre normal düzeyde diyete devam
zaten listede değilim ne diye kastıysam
senin uyguladığın bi diyet var mı
Yok canım ben normal yediğim öğünleri azalttım az ama sık yiyorum çünkü emzirme donemindeyim.

Bu hafta sabit değildim canım vermiştim. :))

Evet biraz yüklenmisler . Rahatladın mı peki fiziki olarak . Ağrın falan yok dimi.
Hm çiğ badem çiğ fındık gotursen bugünkü yulaf toplarından yapabilirsin ya da 1 meyve muzun kalorisi düşük.
dirsek üzerinde düm düz duruyorum resimlerdeki gibi
ilk zamanlar popo yukarıda duruyomuşum ama eşim uyarınca oda aşağıda oluyorr artık
Valla bravo bende denicem bakalım azalma artma var mı saniye de.ama sen muhteşem dayanıyorsun

40 saniye ile başlayıp 5 saniye artırmıştım 2 günde bir
1 aydır yapmıyoruz yaa hatırlamışken bugün yine başlayalım :)
eşimle yaparken gazada geliyor insan o saniye tutuyor ben yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…