- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.201
Canım çok yorucuydu ama kendimi çok iyi hissettim. Biraz çocukları bırakıp çıkmak iyi oluyor.çok iyi yaptın ilk günün nasıl geçti
ay valla plank konusunda almışım maşallah kız göğüs kollar karın bölgen fit demek planktan bravo valla
aa proteinsiz durulur mu yaaaProtein de baba zararli ama yemeden duramam
yaaa sorma çok pis rezil oldumcanm sen bendensin bende çoğu detoksda böyle oluyorum milletin verdiği müthiş rakamlar okuyunca bir heves baslar ve + olurum bize yaramıyor vucüt tek çeşit beslenince depo ediyor bizde
töbe bi süre normal düzeyde diyete devamO zaman diyete devamboşver sen detoksu bende yapacaktım bende alırım kilo vazgectim
dirsek üzerinde düm düz duruyorum resimlerdeki gibi
iivveeettt haklısın vallaBiraz evden çıkmaya ihtiyacım vardı kendim için bişeyler yapmaya. Onun İçin başladım hemde spor olsun
Sana en iyisi protein diyeti kuzum macera arama
Yok cnm kanngrubuna gore yememem gerekiyrmus doktorda bahsetmdyi hatta bundan zaten et yiyince esimle uyku basiyir dilimiz danagmz yapisiyor cok agir geliyor bize
aa proteinsiz durulur mu yaaa
alerji felan mı var hayvansal gıdalara
yaaa sorma çok pis rezil oldum
iş yerindekiler dikkat et verecem derken şişme de dediler yok bee yarın göreceksiniz siz dedim ama gördüm
şimdi diyet lafını etmiyorum soracaklar diye
aslında kan grubuna göre benimde yememem gerekiyormuş ama esas yemezsem ölürüm benYok cnm kanngrubuna gore yememem gerekiyrmus doktorda bahsetmdyi hatta bundan zaten et yiyince esimle uyku basiyir dilimiz danagmz yapisiyor cok agir geliyor bize
Ben sakaatat pisiriyrn canm evdekilere anavut ciğeri kendime ciger ciger soteKızlar akşam menüleriniz de neler var bakalım?????
Amaaan kan grubu da neymis etsiz bir hayat dusunemiyorum cNm salla gitsinaslında kan grubuna göre benimde yememem gerekiyormuş ama esas yemezsem ölürüm ben
yaaa bencedeAmaaan kan grubu da neymis etsiz bir hayat dusunemiyorum cNm salla gitsin
Yok canım ben normal yediğim öğünleri azalttım az ama sık yiyorum çünkü emzirme donemindeyim.töbe bi süre normal düzeyde diyete devam
zaten listede değilim ne diye kastıysam
senin uyguladığın bi diyet var mı
Bu hafta sabit değildim canım vermiştim. :))yüzmeye başlamana çok sevindim fiziki ve ruhsal yönden çok iyi gelecek ağrılarını hafifletecek
tek pozisyonda 40 sn mi durdun ?
eve gidince bkayımvar mı bizde . genelde netflix izlediğimiz için kanallara hiç bakmıyoruz
1 meyve de ekleseydin ya da 200 ml y.yağlı süt aç kalmadın mı
evet ucuz atlatmışsın bu hafta sabiti kırarsın artık böyl giderse
o nasıl oldu
sabah sporuna giderken aç gidiyorum spor sonrası sade nescafe ya da türk kahvesi içiyorum yağ yakımını hızlandırdığı için 1 saat sonrası da protein alımı yapıyorum .
sen şöyle yapabilirsin 1 haşlama yumurta 1 dilim ekmek yanına sütlü kahve gidene kadar da 1 saat geçerse yüzmeni de engellemez kas kaybını da önler protein alımı .sonrası yine kahve ve protein
Evet biraz yüklenmisler . Rahatladın mı peki fiziki olarak . Ağrın falan yok dimi.Canım çok yorucuydu ama kendimi çok iyi hissettim. Biraz çocukları bırakıp çıkmak iyi oluyor.
Esneme hareketleri ardından 15dk yürüme ile başladık (sırtımda korse ile yaptık duruş bozukluğum bayaa ilerlemiş durumda) sonra havuzda esneme ardından 1 saat yüzme.
Anladımki ben normal şartlarda havuzda zaman geçiriyormuşum bu yüzme antrenmanı yordu hep durmak istedim. Yarım saatlik çalışmadan sonra serbest takıl dedi çok yorulduğumu anladı yani.
Bence ilk gün İçin fazla yüklendiler bana. Neyse alışırım nasılsa.
Çocukların ikiside oyun akademisinde yarım saate kadar onlarda gelirler. Onlar gelmeden bişeyler yemeliyim. Spor sonrası yine çantamdan beslendim 2 hurma ve 200ml süt ile hazırladığım shake içtim. Çok acıkmıştım eve kadar dayanamazdım yarın İçin farklı alternatifler bulmalıyım. Hurmadan aldığım şeker uygun olmuyor sanki
Valla bravo bende denicem bakalım azalma artma var mı saniye de.ama sen muhteşem dayanıyorsundirsek üzerinde düm düz duruyorum resimlerdeki gibi
ilk zamanlar popo yukarıda duruyomuşum ama eşim uyarınca oda aşağıda oluyorr artık
OylemiydiBu hafta sabit değildim canım vermiştim. :))
oh afiyet olsun ozmn sen hic detoksa girme bir daha protein diyetlerine devamyaaa bencede
ben kilolarımın çoğunu protein diyetim sayesinde verdim
hasladım tavukları , etleri yedim yedim verdim
Aynen .... güzel menü afiyet olsunBen sakaatat pisiriyrn canm evdekilere anavut ciğeri kendime ciger ciger sotemalum arnavut cigeri cook unlu ooluyor
emzirmen kilo vermende avantaj aslındaYok canım ben normal yediğim öğünleri azalttım az ama sık yiyorum çünkü emzirme donemindeyim.
40 saniye ile başlayıp 5 saniye artırmıştım 2 günde birEvet biraz yüklenmisler . Rahatladın mı peki fiziki olarak . Ağrın falan yok dimi.
Hm çiğ badem çiğ fındık gotursen bugünkü yulaf toplarından yapabilirsin ya da 1 meyve muzun kalorisi düşük.
Valla bravo bende denicem bakalım azalma artma var mı saniye de.ama sen muhteşem dayanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?