Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tatlm çok ilginç bir şey oldu bana yemekten bir 20 dakika sonra filan bir tokluk geldi sanki masayı fuuulll donatp yemişcesine tok histetdim eşim canın çeker diye ısrar etti genede ne bir şey tatdm ne canm ayran bile içmek istemedii yani 1-2 saat sonra star.... yerden kendime liht sütlü latte yaptrırım dedim ama yok yani hiç bir sey icebilcek gibi dwgildim bende sasirdim canm ama sanırım avm lerin çok sıcak oluşu ve benim sıcağa hiç gelemediğim için şişe şişe su içişimden miğdem şişti bence

detoks işini zirvede bıraktım
diyetisyen listelerine devam

ayran detoksu canım
orkideyle yaptık o 500 verdi ben aldım
zirvede bıraktım detoksu artık
canm sen bendensin bende çoğu detoksda böyle oluyorum milletin verdiği müthiş rakamlar okuyunca bir heves baslar ve + olurum bize yaramıyor vucüt tek çeşit beslenince depo ediyor bizde

tarılmadım wcye çıkamadım moralim bozulacaktı dün kurabiye ve cupcake yaptım tadına bakayım derken 1 2 tane yemişte olabilirim ilk kez yapıyorum merak ettim tadını
Senin hedefin 65 mi tatlim senin hedefine az varmis yaa benim ilk dedefim 62 sonra 58

detoks işini zirvede bıraktım
diyetisyen listelerine devam

ayran detoksu canım
orkideyle yaptık o 500 verdi ben aldım
zirvede bıraktım detoksu artık

O zaman diyete devam boşver sen detoksu bende yapacaktım bende alırım kilo vazgectim

Senin hedefin 65 mi tatlim senin hedefine az varmis yaa benim ilk dedefim 62 sonra 58
3
yok kuzum hedefim 59 58 arası olmak .. tedavim için hep 65 dedim o yüzden 65e düşmek beni zorluyor . kafamda zorluyor yani çok güzel denge kuruyorum sporlarım da iyiydi ama kfamda takıntı işte

Çok fazla birşey yemeyi düşünmüyorum ya yoksa alırım verdiklerimi geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…