- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.601
yok canım ya kaç aydır var bende yaradan dolayı dedim ama yarada yakıldı şimdi fitil felan kullanıyorum ondanmı diyorum
o kadara ayakta kalıyorum ama belim hiç ağrımıyo yatıyorum uyuyorum belimin acsııyla uyanıyorum
kalkıp oturuyorum 5 10 dk sonra hiç bi ağrı kalmıyo
şaka gibi
neden karısık cnm anlat
allah allah..belki dediğin gibi yaradandır ancak geçiyodur.ama bence sen yine git anlat doktora..
çok yorduğun için incitmişsindir bence.ama doktora git. ben de iyi sayılırım yatakta mayışıyorum hala.
yok canım ya kaç aydır var bende yaradan dolayı dedim ama yarada yakıldı şimdi fitil felan kullanıyorum ondanmı diyorum
o kadara ayakta kalıyorum ama belim hiç ağrımıyo yatıyorum uyuyorum belimin acsııyla uyanıyorum
kalkıp oturuyorum 5 10 dk sonra hiç bi ağrı kalmıyo
şaka gibi
heheheh kızlar showu açın bitene kadar da izleyin bugün ne giysem de bir kız cıkcak ve juriyi resmen çıldırttı çok komik gözüküyodu.siz moda dergilerini okumuyo musunuz diyo jüriye.adama buranın hakkını ver fln dio nur yerlitaş panik atağım var benim diyo fenalaşır gibi yapıo kesin izleyin
dün eski patronum msj atmış gel işe görüşelim diye. anneme söyledim BERABER gidip konuşalım diyove dün aynı anda çıktığımız arkşımda msj attı git çalış sezonluk alacakmış maaşınada zam yapacakmış diye ama ben farklı bi yerde çalışmak istiyorum. kimse anlamak istemiyo ama gerçekten dışarda gezmeye arkadaşım yok. bulduğum işte küçük bi çevrem olsun eğleneyim istiyorum.ama güzellik salonunda çalışırsam hayatım iş ve evden ibaret olacak ve30 üstü kadınlardan oluşacak çevrem.tamam sezonluk iyi,hoş,güzel ama bu sefer ordan çıkınca yeni bi yere uyum sağlayamayabilirim bi yandan dershaneyede gidicem. annem de arkadaş düşünmeyeceksin bu devirde ekmek parana bakıcaksın diyo. böyle düşünenlerle karşı karşıya gelince kefene cep diktircekler herhalde diye düşünüyorum. bnm istediğim sadece bi çevree maaş umurumda değil mesleğimi sevmiyorum. hayalimin peşinde koşmak istiyorum . ayrıca annemin şu huyundanda nefret ediyorum. önce dinler beni sonra hevesimi kaçırcak şeyler söyler ondan sonra ne yaparsan yap der:95:. arkadaşımın attığı mesajı anneme söylememeyi düşünüyorum zorla gönderir yaaaa
öyle bi hal aldı ki durum hiç evlenemeyeceğimi bile düşünmeye başladım.çok mutsuzum
canım dur daha zaten ne evlenmesi küçüksün daha ablaların var burdamoralini bozma cnm.sen çalışmak istiyodun sanırım bence şokta çalışmaktan daha iyidir güzellik salonu ve zevklidir.ama yine de sen çalışıcan sen bilirsin.
saçma sapan kadınların. olay haline getirdikleri selülitleriyle uğraşmak gerçekten çok sıkıcı
şok tan vazgeçtim başka bi yerlere başvurcam. aslında muhasebecinin yanında falanda çalışabilirim sankim yaa
hmmm...peki sen ne bitirdin üniversiteye gitmek istediğini biliyorum ama üni bitirdin zannediyorum facedeki yazına bakarak. peki neden tekrar üni istiosun y.lisans fln mı
cilt bakımını bitirmiştim. onunda 4 yıllığı sadece gazide vardı ama sonradan kaldırdılar. şimdi hemşireliği çok istiyorum. çok uzun zamandır hayalimde olan bi meslekti. kazanırsam eğer YALNIZ şehir dışına çıkıp öğrenci evinde yada yurtta kalmak istiyorum. en çok istediğim şeyler bunlar
işte bunu duymak istiyorum ben yaaakesinlikle yapmalısın cnm..ben de yalnız okudum üniyi.yurtta ve evde kaldım.çok güzel bir deneyim.ve bence herkesin yaşaması gerek diyorum..
okulla ilgili ne varsa çöpe attım. yeni bi sayfa açmak istiyorum artık
bunu ilk defa duydum
normalde anahtar saklanır ilk defa kaldığın evde yastığının altına
başka ne vardı acep:44:
bunların hepsi uydurma canım yaa
ama bak beni eşimle tanıştırmak isteyen abla illa bi görüşün diyodu ben hyr ben evlenmekde istemiyorum görüşmekde diyodum
çünkü 5 senelik bir ilişkim bitmişti 6 ay öncesinde
görüşmeden önce iki gece üst üste rüyamda gördüm çok güzel bir rüyaydı acayip etkinlenmiştim
ablaya dedim tamam görüşücem
eşimi ilk gördüğümde hiç konuşmadan aaaaaaaaaaaaaaaaa rüyamdaki dedim
kısmet işteeee bana denk düşmmezz heralde çünki evkenmeyi düşünmüyorummmisterse rüyamaaaa damonnn girsin yinede yokkk
günaydınn:92::92:günaydınnnnnnnnn
dükkanı ben açıyim
günaydınlarrr :92::92::92::92::92::92::92::92::92:
günaydınn canım
günaydın canım
yatakdan belimin acısıyla kalkıyorum her sabah
ama oturunca geçiyo neden nasıl hala anlam veremiyorum
sen nasılsın
canım yara yapar die tahmin ediyorum tamam yaktılar ama fitil kullanıyosunn ee biide akşama kadar oturmuyosun ki ağrıyı anca yatınca hisssediyosunnbünye haklııı ne diiimmm
dün eski patronum msj atmış gel işe görüşelim diye. anneme söyledim BERABER gidip konuşalım diyove dün aynı anda çıktığımız arkşımda msj attı git çalış sezonluk alacakmış maaşınada zam yapacakmış diye ama ben farklı bi yerde çalışmak istiyorum. kimse anlamak istemiyo ama gerçekten dışarda gezmeye arkadaşım yok. bulduğum işte küçük bi çevrem olsun eğleneyim istiyorum.ama güzellik salonunda çalışırsam hayatım iş ve evden ibaret olacak ve30 üstü kadınlardan oluşacak çevrem.tamam sezonluk iyi,hoş,güzel ama bu sefer ordan çıkınca yeni bi yere uyum sağlayamayabilirim bi yandan dershaneyede gidicem. annem de arkadaş düşünmeyeceksin bu devirde ekmek parana bakıcaksın diyo. böyle düşünenlerle karşı karşıya gelince kefene cep diktircekler herhalde diye düşünüyorum. bnm istediğim sadece bi çevree maaş umurumda değil mesleğimi sevmiyorum. hayalimin peşinde koşmak istiyorum . ayrıca annemin şu huyundanda nefret ediyorum. önce dinler beni sonra hevesimi kaçırcak şeyler söyler ondan sonra ne yaparsan yap der:95:. arkadaşımın attığı mesajı anneme söylememeyi düşünüyorum zorla gönderir yaaaa
öyle bi hal aldı ki durum hiç evlenemeyeceğimi bile düşünmeye başladım.çok mutsuzum
zatenn daha kaç yaşındasınn evlilikk düşünmekk içinn çokk erkennn kısmet bu işlerrr...
hadi bakalım inşallah herşey istediğin gibi olur
günaydın kızlarr nasılsınız?
bunu ilk defa duydum
normalde anahtar saklanır ilk defa kaldığın evde yastığının altına
başka ne vardı acep:44:
bunların hepsi uydurma canım yaa
ama bak beni eşimle tanıştırmak isteyen abla illa bi görüşün diyodu ben hyr ben evlenmekde istemiyorum görüşmekde diyodum
çünkü 5 senelik bir ilişkim bitmişti 6 ay öncesinde
görüşmeden önce iki gece üst üste rüyamda gördüm çok güzel bir rüyaydı acayip etkinlenmiştim
ablaya dedim tamam görüşücem
eşimi ilk gördüğümde hiç konuşmadan aaaaaaaaaaaaaaaaa rüyamdaki dedim
kısmet işteeee bana denk düşmmezz heralde çünki evkenmeyi düşünmüyorummmisterse rüyamaaaa damonnn girsin yinede yokkk
günaydınn:92::92:
günaydınn canım
canım yara yapar die tahmin ediyorum tamam yaktılar ama fitil kullanıyosunn ee biide akşama kadar oturmuyosun ki ağrıyı anca yatınca hisssediyosunnbünye haklııı ne diiimmm
zatenn daha kaç yaşındasınn evlilikk düşünmekk içinn çokk erkennn kısmet bu işlerrr...
şimdi düşünmüyorum zaten evliliğihiiiçççç evlenemeyeceğimi düşünüyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?