Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

allah allah..belki dediğin gibi yaradandır ancak geçiyodur.ama bence sen yine git anlat doktora..

neden karısık cnm anlat

dün eski patronum msj atmış gel işe görüşelim diye. anneme söyledim BERABER gidip konuşalım diyo ve dün aynı anda çıktığımız arkşımda msj attı git çalış sezonluk alacakmış maaşınada zam yapacakmış diye ama ben farklı bi yerde çalışmak istiyorum. kimse anlamak istemiyo ama gerçekten dışarda gezmeye arkadaşım yok. bulduğum işte küçük bi çevrem olsun eğleneyim istiyorum.ama güzellik salonunda çalışırsam hayatım iş ve evden ibaret olacak ve30 üstü kadınlardan oluşacak çevrem.tamam sezonluk iyi,hoş,güzel ama bu sefer ordan çıkınca yeni bi yere uyum sağlayamayabilirim bi yandan dershaneyede gidicem. annem de arkadaş düşünmeyeceksin bu devirde ekmek parana bakıcaksın diyo. böyle düşünenlerle karşı karşıya gelince kefene cep diktircekler herhalde diye düşünüyorum. bnm istediğim sadece bi çevree maaş umurumda değil mesleğimi sevmiyorum. hayalimin peşinde koşmak istiyorum . ayrıca annemin şu huyundanda nefret ediyorum. önce dinler beni sonra hevesimi kaçırcak şeyler söyler ondan sonra ne yaparsan yap der:95:. arkadaşımın attığı mesajı anneme söylememeyi düşünüyorum zorla gönderir yaaaa

öyle bi hal aldı ki durum hiç evlenemeyeceğimi bile düşünmeye başladım.çok mutsuzum

heheheh kızlar showu açın bitene kadar da izleyin bugün ne giysem de bir kız cıkcak ve juriyi resmen çıldırttı çok komik gözüküyodu.siz moda dergilerini okumuyo musunuz diyo jüriye.adama buranın hakkını ver fln dio nur yerlitaş panik atağım var benim diyo fenalaşır gibi yapıo kesin izleyin

çok yorduğun için incitmişsindir bence.ama doktora git. ben de iyi sayılırım yatakta mayışıyorum hala.

ikinizede çok geçmiş olsun

bi yandanda onu izliyorum

canım dur daha zaten ne evlenmesi küçüksün daha ablaların var burda moralini bozma cnm.sen çalışmak istiyodun sanırım bence şokta çalışmaktan daha iyidir güzellik salonu ve zevklidir.ama yine de sen çalışıcan sen bilirsin.

saçma sapan kadınların. olay haline getirdikleri selülitleriyle uğraşmak gerçekten çok sıkıcı

şok tan vazgeçtim başka bi yerlere başvurcam. aslında muhasebecinin yanında falanda çalışabilirim sankim yaa

hmmm...peki sen ne bitirdin üniversiteye gitmek istediğini biliyorum ama üni bitirdin zannediyorum facedeki yazına bakarak. peki neden tekrar üni istiosun y.lisans fln mı

hmmm...peki sen ne bitirdin üniversiteye gitmek istediğini biliyorum ama üni bitirdin zannediyorum facedeki yazına bakarak. peki neden tekrar üni istiosun y.lisans fln mı

cilt bakımını bitirmiştim. onunda 4 yıllığı sadece gazide vardı ama sonradan kaldırdılar. şimdi hemşireliği çok istiyorum. çok uzun zamandır hayalimde olan bi meslekti. kazanırsam eğer YALNIZ şehir dışına çıkıp öğrenci evinde yada yurtta kalmak istiyorum. en çok istediğim şeyler bunlar

kesinlikle yapmalısın cnm..ben de yalnız okudum üniyi.yurtta ve evde kaldım.çok güzel bir deneyim.ve bence herkesin yaşaması gerek diyorum..

poff bgn dersim 2ye 20 kala ama okula erken gitmem gerek sınav amalizi yapcam ama nasıl yapılır hiç bilmiyorum ooofff offff

sabah kahvaltı öncesinde
2 bardak su
1 bardak yeşil çay

sabah kahvaltım....
2. küçük dilim b.peynir
1. tane domates
şekersiz çay
3. dilim ç.ekmeği

ve bu saat itibari ile 1.lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…