- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.621
cnm bak ben kaç yaşındayım üni okudum ailemden uzak bir yerde.ama ailem bana da izin vermez buna.belki verirlerse bile baya zorlanırım açıkçası.annemin müdahaleleriyle istediğim bişi olması zor gözüküyo :/ bi hayalimde şey bnm arklarımla rockn coke a gitmek :
günaydınn canımm iyi dielim iyi olalımm işteyim bendee:126::126: sen nasılsın?
şimdi düşünmüyorum zaten evliliğihiiiçççç evlenemeyeceğimi düşünüyorum sadece
böyle düşünen arkadaşlarımın hepsi evlnio teker teker
cnm bak ben kaç yaşındayım üni okudum ailemden uzak bir yerde.ama ailem bana da izin vermez buna.belki verirlerse bile baya zorlanırım açıkçası.
ben de aynen senin gibi.havalardan mıdır nedir hiçbişey yapasım yok sıcakta cok yorucu oluyo çocuklarla ugrasmak ve cocuklar da bu havada sınıfta oturup ders işlemek istemiyolar haklı olarak.sınavları da bitirdiimiz için ders işleyemiorz.
böyle düşünen arkadaşlarımın hepsi evlnio teker teker
wallaa arkadaşımm gelin aykkabısının altına koccamannnn fadik yazıcam diyooo ama nafileeee yokkk istemem ben
tabi ben düğün sonrasında buraya gelip kızlarrrr ben aşık odum evleniyorum dermişim düşünsenizee
alıntılara hakkattenn bi garip oldu ya anlamadım bendee
wallaa arkadaşımm gelin aykkabısının altına koccamannnn fadik yazıcam diyooo ama nafileeee yokkk istemem ben
tabi ben düğün sonrasında buraya gelip kızlarrrr ben aşık odum evleniyorum dermişim düşünsenizee
eheh nerde o günlerrrr
canım çok sıkkın of yaaa
slm kızlar nasılsınız,ben temizliğe başladım cam perde gelip bakarım arada öpüyorum hepinizi...
kolay gelsinn.. bende bugün başlıycam inş
slm kızlar nasılsınız,ben temizliğe başladım cam perde gelip bakarım arada öpüyorum hepinizi...
günaydın kızancıklar neediniz:)
ben biraz buruğum.çok eski bi komşumuz vardı o taşınıyo.Çocukluğumun hatıraları teker teker yanımdan ayrıliii.Yaşlanıyom beyaf:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?