- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 113
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.781
Tebrikler cnm cok iyi masallahKızlar veeere —-1.700
Cnm bende de öyle oluyor bazen karnım çok tok ama beynim yemek istiyor kendime bi zaman verdim irademi koruyacağım inşallah istediğim kiloya inince de herşeyden az az yiyeceğim sen de kızının Doğum gününü düşün onun mutluluğunu heyecanını bence herşeye değerTamm cnm insallah beyin obezligim var bnm beynim ac karnim tokken bioe yiyeceklre saldiriyrn onu bi yenmm lazim
devit bende almalıyım anemi taşıyorum sürekli düşüyor evde de var akşam içeyim olmazsa ..Mutlaka danıscanım bana da demiyorlardı ama halbuki kramplarım bile vardı yani baya bi düşükmüş canm sonra diyetisyene gidince o dedi onun istediği testlerde de gerçekten çok düşük çıktı magnezyumum sonra diyetisyene devam etmedim ama onun verdiği takviyelere devam ediyorum ben her gűn magnezyum ,ayda birde Dvit3 alıyorum canm
Sağol cnm teşekkürlerTebrikler cnm cok iyi masallah
Canim benm uzulme senin icin ve bebek sahibi olmak isteyen tum takim arkadaslarim icin cok dua ediyrm insallah en en en yakin zmnda mujdeli haberi aliriz ins olsun ama saglikli olsun saglikla.dogsun bak benm yengem 9. Ayinda bir bebeginkkaybetti 5. Aynda 2. Yi kaybetti 7. Aynda 3. Yu kaybetti 4. Hamileligi tuttu dogdu buyuyor Rabbim .Bu acilarin hicbirini gostermeden vakti gekince saglikla kucaginiza aalmayi nasip etsin acisini tattirmasinda ins bir gun olur kafaniza cok takmamaya calisim rahatlatm kendinizi psikoloji cok onemlidün teyzemin kızı doğum yaptı normal doğum olduğu için gün belli değildi annem beni arıyor diyor ki i... doğum yapıyor sanki ben duymaya çok meraklıyım merak ediyorum ne zaman biraz ince düşünecek
yemek yeme ihtiyacı hissettiğinde domates salatalık zararsız şeyler yesen atlatmana yardımcı olur muTamm cnm insallah beyin obezligim var bnm beynim ac karnim tokken bioe yiyeceklre saldiriyrn onu bi yenmm lazim
Kesinlille katılıyorum canm bende karatay uyguladığım zaman buşekilde çok zararını gőrdűm bidaha asla denemem zaten karayı bıraktm bidaha ne can çekmesi kaldı,ne tatlı isteği kaldı,nede inatla sabit duran tartı kaldı hepsinden kurtuldum insana çok zarar veriyor resmendiyetisyen listesi bunlar sanırım
sen iradene sahip olamıyorsun anladığım kadarıyla bu listeyi yap çünkü menü dolu dolu extra bişey yemek için yerin kalmaz ayrıca yağdan verirsin
karatayda uzun açlık zamanları oluyor (hiç denemedim bildiğim kadarıyla) o sana gelmez acıktığında gözüne görünen ilk şeyi yeme isteğin olur çünkü
Canim olur aslnda cunku ben illa sunu yiyim demiyr .Ben sadece yiyorum soyle anlataym.bir gun gun annemle oturuyrz annem 2 saat snra dediki gizem sen napiyorsun ben 2 saattr seni izliyrm yediklerin ne can cekilcek seyler ne de karnin ac seac sej sadece surekli yiyorsun ne yemisim onda da yemek yaparken dolabi her actigimda peynir atmsm agzimzzeytin atmisim bal kasiklamisim salata yaoarken havuc havuc yenisim 1 tane koca daha birsuru sey saydi ve ben bu yediklerimin farknda degildim bile bende yeme bozuklugu var aslnda buna psikolojik destek aliyrlarmis ama hic arastrmadmyemek yeme ihtiyacı hissettiğinde domates salatalık zararsız şeyler yesen atlatmana yardımcı olur mu
diyetisyen listesi bunlar sanırım
sen iradene sahip olamıyorsun anladığım kadarıyla bu listeyi yap çünkü menü dolu dolu extra bişey yemek için yerin kalmaz ayrıca yağdan verirsin
karatayda uzun açlık zamanları oluyor (hiç denemedim bildiğim kadarıyla) o sana gelmez acıktığında gözüne görünen ilk şeyi yeme isteğin olur çünkü
Tamam ozmn kizlar ben bugun alisverisimi yapip yyarin basliyrm bugunde bugunde eoimdekilerle bu kisteye uymaya calisirim akl o kadar karisik ki ne yapacagi bilemiyrm bir o duvara tosluyorum.bir bu duvara beslenme seklimi bile oturtamadm daha bunlarla 1 ay deneyim bakalm ne olcak sonucCanm Akşam yemeği sonrası gece öğűnű ndekileri yeme o gece oğűnűnű sadece sűt yada kefir yada yoğurt olsun yanında bir şey olmasın bence onun dışında kilona gőre çok güzel listeler canm direk bugűn bunlara başla haftaya direk 2 kilo birden gider
Aynen ben de aclik krizi cok oluyorduKesinlille katılıyorum canm bende karatay uyguladığım zaman buşekilde çok zararını gőrdűm bidaha asla denemem zaten karayı bıraktm bidaha ne can çekmesi kaldı,ne tatlı isteği kaldı,nede inatla sabit duran tartı kaldı hepsinden kurtuldum insana çok zarar veriyor resmen
Bende her gűn alıyor baş ağrılarım nerdeyse yok oldu canm dűn akşam aslında ben çok zor bir gece geçordim eşimle tartıştk baya kőtű hatta hayatimda ilk kez salonda yattm o kadar kızgındm ve saatlerce ağladım canm normalde o sıkıntyla yatınca sabah gőzűmű açar açmaz beynime balta saplanmış gibi bir acıyla uyanarak migrenden mafolurdum ama bu sabah erkenden uyandm hiç bir ağrı olmadı dűşűn migrene ne kadar fayda lı zaten magnezyum eksikliği belirtileri arasında migren var ayrıca tatlı ve karbonhidrat isteğinide kaldırıyormuş diyetisyenin dediği gibi oldu dűn o sinirle bile tatlı ihtiyacı duymadîm canm regleme 2 gűn var hala bir tatlı ihtiyacı duymuyorumvalla iyi hatırlattın masamda önümde magnezyum var içmiyorum sadece basım ağrırsa aklıma gelir içmek günlük bi tablet içeyim ben de
Zatennya egitim arastrma ya da tip fakultesine gtmek gerekiyr devlet hastaneleri gunum.bitsin de eve gideym dye bastan bastan saviyorlardevit bende almalıyım anemi taşıyorum sürekli düşüyor evde de var akşam içeyim olmazsa ..
doktorlar malesef es geçiyor beni en son eşim şehrimin en iyi gastroloji profuna götürdü tüm testleri istedi tam teşhisi koydu mesela öncesinde gidip geliyordum sadece
liste değil sorun senin ne yiyip ne içtiğini takip edecek nerde hata yaptığını gösterecek nerde yag kaybı su kaybı ama bazı diyetisyen ne yediğine bakar bazısı bakmaz benim diyetisyenim nerde hata yaptığımı öğretmişti mesela sen az kaçamak yapayım sporla halledeyim onu atayım diyorsun ya senin kılonda o mantık yanlış sen önce bi at fazlalıkları 60 lara gel bi kılo al onu geri ver senin yaptığın mantık tamemn yanlış cnmDiyetisyen listesi var elmde canim ne yapacagimi bende bilmiyrm listeyi mi yapyapsam kararay mi yaosam kendm mi beslenbeslensem kafam cok karisik coookk
evet cnm düzenli kullanayım ben de en iyisiBende her gűn alıyor baş ağrılarım nerdeyse yok oldu canm dűn akşam aslında ben çok zor bir gece geçordim eşimle tartıştk baya kőtű hatta hayatimda ilk kez salonda yattm o kadar kızgındm ve saatlerce ağladım canm normalde o sıkıntyla yatınca sabah gőzűmű açar açmaz beynime balta saplanmış gibi bir acıyla uyanarak migrenden mafolurdum ama bu sabah erkenden uyandm hiç bir ağrı olmadı dűşűn migrene ne kadar fayda lı zaten magnezyum eksikliği belirtileri arasında migren var ayrıca tatlı ve karbonhidrat isteğinide kaldırıyormuş diyetisyenin dediği gibi oldu dűn o sinirle bile tatlı ihtiyacı duymadîm canm regleme 2 gűn var hala bir tatlı ihtiyacı duymuyorum
sağol kuzum az az gidiyor işteponçik yine iyi vermişsin tebrik
Sakın yapma canm onu bide şunu da aklında tut hep eğer bozmazsan tartıda yakinda 89 yazacak 80lere geçmiş olmanın mutluluğunu sana hiçbir kaçamak veremez ! O ikisaniyelik mutluluk sandığın duygu aslında 2saat sonra yerini pişmanlığa,yenilgiye ve bűyűk bir űzűntűye bırakacak psikolojine ve bedenine zarar verecek bunları aklından çıkarma !Aynen ben de aclik krizi cok oluyordu
Evet kendime artik bir yol cizmem lazim canm dun kabak detoksum.bitti esim ne zmn bitecek dedi bu son dedim kizim yaa hayir sen binu heo ye hani.zayflayacaktin bana soz verdin sen bunu ye dye daya bi mizildandi kiyamam yaaCnm bende de öyle oluyor bazen karnım çok tok ama beynim yemek istiyor kendime bi zaman verdim irademi koruyacağım inşallah istediğim kiloya inince de herşeyden az az yiyeceğim sen de kızının Doğum gününü düşün onun mutluluğunu heyecanını bence herşeye değer
aslında çok iyi gidiyordum ama iki gündür kaçamakla mahvettim sabah bakıcam su mu tutmuşum kılo mu almışım diesağol kuzum az az gidiyor iştesen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?