- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.741
Tatlım bende senin gibi bir gűn kaçamak yapsam kilo veremem o haftam boşa gider ondan műmkűn olduğunca kaçamak yapmıyorum canm yoksa kaç gűnűműze mal oluyorbir avuç muneyse ben daha fazla yazmayayım konsantrasyonunuz gider ben hakettim bugünü ama kaldığım yerden devam
az ve öz iyidir canım haftaya görürsün 64 üdün yapmaya çalışıp tam anlamıyla yapamadığım detoksumwc problemimde var keşke olmasaydı 64 görürdüm belki
Bak canm senin iyiliğin için yazıyorum bőyle olmaz kendini odakla artk insanlar tek gűn kaçamakla sabit kalmış yada artı çıkmışlar gőrűyorsunyok valla avuc avuc u kk iki kere yazmis aavuc ici yazmistim kuzum avuc avuc degil yani avuc ici yedim vekrdegi oda nefsim.korelsin dye ama dgerlerinde haklisin
öğlen yemeyecek misin?akıldan çıkmıyor kibugün iş çıkışı evinin sokağından geçecem mesela benim için ordan geçmek çok zor.
umarım iner bol su da içiyorum üstelik . bugün kahvaltı yaptım 11 gibi 1 muz yicem akşama annelerden birine gideriz ne varsa az az yerim yarında spor var protein yapayım diyorum
Canm hala dengele me diyorsun hadi çekirdeği hiç sayma o bisey degil ama bir haftanin 1 gűnű resmen fuull ziyafet ve diğer gűnű pizza var eğer 70kilo olsaydin bugun +1 kilo fazla cikardın ama suan ki kilon ve okilonun metobizması sayesinde kurtulabildin canm yoksa detoksla o 600grami verme ihtimalin olmazdı. diyet mantığını kafanda oturtursan zaten ya kaçamak yapmaz yada yaprsan beklentiye girmezsinCanm ctesi alsam cok yedm ama ptesi ptesi sabah 97.8 falandim ptesi de avuc ici ici yemistim ben kk ya yazaeken bazi kelimeleri 2 kere falan yazyr avuc avuc yazmis salingunu sabah kahvaktida pizza yedim ama o gunu de cok guzel dengelemistim
Bak canm senin iyiliğin için yazıyorum bőyle olmaz kendini odakla artk insanlar tek gűn kaçamakla sabit kalmış yada artı çıkmışlar gőrűyorsunsen eğer bir hafta boyunca hiç bir şekilde kaçamka yapmasan rahatlıkla 2 kilo bile verebilirsin bunu değerlendirmen lazm artk
öğlen yenge ne gönderirse onu yicez menüyü bilmiyorum. dünden az bamya kalmıştı en kötü ihtimal yanına makarna ekleriz .öğlen yemeyecek misin?
bende sabah kahvaltı yaptım öğlen ton balıklı salata
akşamda pırasa yemeği
Canim senin tuvalet sorunun yok muydu sen muz yemesen daha iyi olur muz muz daha cok zorlastirir seni seniakıldan çıkmıyor kibugün iş çıkışı evinin sokağından geçecem mesela benim için ordan geçmek çok zor.
umarım iner bol su da içiyorum üstelik . bugün kahvaltı yaptım 11 gibi 1 muz yicem akşama annelerden birine gideriz ne varsa az az yerim yarında spor var protein yapayım diyorum
öğlen makarna varsa muz yeme bence cnm elma felan varsa ondan yeöğlen yenge ne gönderirse onu yicez menüyü bilmiyorum. dünden az bamya kalmıştı en kötü ihtimal yanına makarna ekleriz .
senin menü iyiymiş yarın bende pırasa alayım uzun zamandır yapmıyoruz
Tamama kacamak.yok offf ne zormus bu isler yaaaaCanm hala dengele me diyorsun hadi çekirdeği hiç sayma o bisey degil ama bir haftanin 1 gűnű resmen fuull ziyafet ve diğer gűnű pizza var eğer 70kilo olsaydin bugun +1 kilo fazla cikardın ama suan ki kilon ve okilonun metobizması sayesinde detoks seni kurtarabildi canm diyet mantığını kafanda oturtursan zaten ya kaçamak yapmaz yada yaprsan beklentiye girmezsin
inşallah canımaz ve öz iyidir canım haftaya görürsün 64 ü
Muz bağırsak iritbali olanlar için daha iyiymiş fobmap diyetinde elma yerine muz var mesela genelde muz yiyorum kabız yapmıyor beni . benim kabızlığık nedenlerim stres malesef biraz toparladım bağırsak sistemimde biraz düzeldiCanim senin tuvalet sorunun yok muydu sen muz yemesen daha iyi olur muz muz daha cok zorlastirir seni seni
menüyü bilmiyorum ki benim ki bir tahmin .neyse meyve yemeyeyim bugün en iyisiöğlen makarna varsa muz yeme bence cnm elma felan varsa ondan ye
Canm kilomuzun farkında diilmisin sennasil yapiyrsunuz kacamaksiz yaaa l
insllh canm yılbaşı haftası normal zatenNe yazıkkı ben sabitim bu hafta. Yeni yil kutlaması hazılıgı falan ben hıc dıkat edemedım. Ama artık normal yaşantıma devam. Taha dikat edicem. Gelicek hafta eksılerı gorucem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?