Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bir avuç mu neyse ben daha fazla yazmayayım konsantrasyonunuz gider ben hakettim bugünü ama kaldığım yerden devam
Tatlım bende senin gibi bir gűn kaçamak yapsam kilo veremem o haftam boşa gider ondan műmkűn olduğunca kaçamak yapmıyorum canm yoksa kaç gűnűműze mal oluyor kendi iyiliğimiz için kaçamak yok

MİNİK ADAYLARIMIZ
603.ETAP

buzmavileylak (64,50///%) B.tarihi 19/12/2018 B.Kilosu : Hedef :56,00
ELF_LR35 (101,30/101,70//%) B.Tarihi :20/12/208 B.Kilosu : Hedef :

3cadianasi (80,0///%) Bşl.T:27/11/2018 Bşl.K:85 Hedef:65
sedoga (57,00///%) B.Tarihi : 25/12/2018 B.Kilosu:57,00 Hedef K: 51,00
yellow girl (72,00/71,50/0,50/ %) B.Tarihi : B.Kilosu Hedef K: ( nick değişliği :mirafatos / 1.Takımdan izne ayrılan üye döndü 572. Etap
Ocean (97,20/96,70/+0,50/%) B.Tarihi:26/12/2018 B.Kilosu:97,50 Hedef K:
Yasii_ (76,90///%) B.Tarihi:28/12/2018 B.Kilosu:76,90 Hedef K:65,00
sena zeynep (66,40///%)
B.tarihi:27/12/2018 B.Kilosu:67,70 Hedef K:55,00
cumion (55,70///%) B.tarihi:27/12/2018 B.Kilosu: 55,70 Hedef K:50

Kart Minnaklar

tgb1907 (67,30/66.7/0.6/%0,89)
SchonerDuft
(70,00/69,90/0,10/%0,14)

sedoga Y Yasii_ listeye devam etmek istiyor musunuz ?

yok valla avuc avuc u kk iki kere yazmis aavuc ici yazmistim kuzum avuc avuc degil yani avuc ici yedim vekrdegi oda nefsim.korelsin dye ama dgerlerinde haklisin
Bak canm senin iyiliğin için yazıyorum bőyle olmaz kendini odakla artk insanlar tek gűn kaçamakla sabit kalmış yada artı çıkmışlar gőrűyorsun sen eğer bir hafta boyunca hiç bir şekilde kaçamka yapmasan rahatlıkla 2 kilo bile verebilirsin bunu değerlendirmen lazm artk

öğlen yemeyecek misin?
bende sabah kahvaltı yaptım öğlen ton balıklı salata
akşamda pırasa yemeği

Canm ctesi alsam cok yedm ama ptesi ptesi sabah 97.8 falandim ptesi de avuc ici ici yemistim ben kk ya yazaeken bazi kelimeleri 2 kere falan yazyr avuc avuc yazmis salingunu sabah kahvaktida pizza yedim ama o gunu de cok guzel dengelemistim
Canm hala dengele me diyorsun hadi çekirdeği hiç sayma o bisey degil ama bir haftanin 1 gűnű resmen fuull ziyafet ve diğer gűnű pizza var eğer 70kilo olsaydin bugun +1 kilo fazla cikardın ama suan ki kilon ve okilonun metobizması sayesinde kurtulabildin canm yoksa detoksla o 600grami verme ihtimalin olmazdı. diyet mantığını kafanda oturtursan zaten ya kaçamak yapmaz yada yaprsan beklentiye girmezsin

nasil yapiyrsunuz kacamaksiz yaaa l

öğlen yemeyecek misin?
bende sabah kahvaltı yaptım öğlen ton balıklı salata
akşamda pırasa yemeği
öğlen yenge ne gönderirse onu yicez menüyü bilmiyorum. dünden az bamya kalmıştı en kötü ihtimal yanına makarna ekleriz .
senin menü iyiymiş yarın bende pırasa alayım uzun zamandır yapmıyoruz

Canim senin tuvalet sorunun yok muydu sen muz yemesen daha iyi olur muz muz daha cok zorlastirir seni seni

öğlen yenge ne gönderirse onu yicez menüyü bilmiyorum. dünden az bamya kalmıştı en kötü ihtimal yanına makarna ekleriz .
senin menü iyiymiş yarın bende pırasa alayım uzun zamandır yapmıyoruz
öğlen makarna varsa muz yeme bence cnm elma felan varsa ondan ye

Tamama kacamak.yok offf ne zormus bu isler yaaaa

Canim senin tuvalet sorunun yok muydu sen muz yemesen daha iyi olur muz muz daha cok zorlastirir seni seni
Muz bağırsak iritbali olanlar için daha iyiymiş fobmap diyetinde elma yerine muz var mesela genelde muz yiyorum kabız yapmıyor beni . benim kabızlığık nedenlerim stres malesef biraz toparladım bağırsak sistemimde biraz düzeldi

Ne yazıkkı ben sabitim bu hafta. Yeni yil kutlaması hazılıgı falan ben hıc dıkat edemedım. Ama artık normal yaşantıma devam. Taha dikat edicem. Gelicek hafta eksılerı gorucem inşallah.

nasil yapiyrsunuz kacamaksiz yaaa l
Canm kilomuzun farkında diilmisin sen şahsen ben 70lere geri çıkmış olmaktan bile utanıyorum çoktan 60lardan 50lere geçmem gerekirdin bense 60ları gecmisken 70lere niye geri ciktim diye 3-5 kilo geri aldim diye bile kendime o kadar çok kızdım kii sen nasl kendine kızıp acilen kurtulmaya çalışmıyorsun sen şuan kaçamak isteye biliyosan 70leredűşűnce ne bulursan yicen ozman ben kendime yakıstıramıyorum tartıda nasl bu rakam çıkar acil en azından 60li kilolara gecmem lazım diyorum cocukmuyuz diycem ama benim kızım da zararlı diyince şekeri çikolaytayı bile yemiyor dűşűn artk sağlığın için çocuk kadar olamamıyormusun ayrıca kendi evlatlarınada sağlıklı bir anne olmalısın o kilon çok sağlıksız arrk yemegi değil ! Kavuşmak istediğin kiloyu dűşűn !

Ne yazıkkı ben sabitim bu hafta. Yeni yil kutlaması hazılıgı falan ben hıc dıkat edemedım. Ama artık normal yaşantıma devam. Taha dikat edicem. Gelicek hafta eksılerı gorucem inşallah.
insllh canm yılbaşı haftası normal zaten hadi bakalm devam haftaya bende yanına geliyorum haftaya benim hedefte 70.5 canm biran őnce 69a geçelim artk 70lere sonsuza dek elveda diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…