- 21 Ağustos 2017
- 447
- 1.229
- 43
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.821
Sağol canımBence bir ayda çok guzel kilo vermişsin tebrikler
olsun 52 53 gidersende iyi yeter ki 54 e çıkma51.6 ile mezun oldum işte bugun 52 canım, Cook zorlamıyorum artık 52-53 arası korurum inşallah
Cıkmam canım zaten diyet modunu bozmadım az yiyorum diyetten cıktım deyip yemeklere sarılmadım ,sadece spor yapmadım bu hafta ama bugun itibari ile baslıcam yine ,olsun 52 53 gidersende iyi yeter ki 54 e çıkma
Evet canm bende hep oyle bir seyler deneyince ters tepiyor benim ancak az yemek ve sporla gidiyor canm zaten diyet yapa yapa bunye alıştı artk ondan spor olmasa diyete asla kilo veremiyorum ben spor sayesinde veriyorum sağlıklı ve az yemek + spor ile yavaş yavaş gidiyor tatlm aslında bazen anlık stres oluyorum ama zonrasında da daha iyi oldu diyorum çünki ani ve hızlı kilo kaybı ile yüz çőkebiliyor deri çok gevşek sarkık gőrűnebiliyor deformasyon olabiliyor en azından onlardan korummus oluyoruz yavaş yavaş sporla verildimi sarkmadan batta dahada sıkılaşarak verirriz cildimizde aksine daha da güzellesir zaten bőyle devamben o tarz ne kadar karar versem olmadı cnm en iyisi sıkmadan az yemek yasak yememek ve spor grup olarak başaracağız bu sporla bence
Bu hafta veremedim canm sabitim benCok sagol canim senin bildirimni goremedim ne kadar gitmis
Sağol canm desteğin içinartılardan kurtulmakta bir başarı denemiş oldun aklında kalmadı en azından dimi :)
kontrol etmemiştim ne zaman girdiğini sağol canım uyarın için
Tebrik ederim canm çok sevindim çok güzel gidiyorsun
Canm seni tebrik ediyorum bir aylık sonuç muhteşem maşallah sanaSağol canım
ooo çok iyi o zaman diyet moundan çıktın mı arkası geliyor zaten .Cıkmam canım zaten diyet modunu bozmadım az yiyorum diyetten cıktım deyip yemeklere sarılmadım ,sadece spor yapmadım bu hafta ama bugun itibari ile baslıcam yine ,
Senin kilo durumu nasıl canım
her zaman canım :)Sağol canm desteğin içinartk bir daha aynı hataya dusmemem lazm çűnki hiç fayda gőrdűğűm olmadı zaten ancak haftamı boşa gőtűrűyor başka diyet denesi artk bana yasak sağlıklı ve az yemek +spor ben bundan çıkmıycam bidaha
Valla diyeti bırakan abartıp cook kilo alıyor burda gördüklerim öyle oldu o yüzden bırakmıyorum,sporuda yapmayinca bir eksiklik hissediyorum hem vücudum sekillenir biraz :))ooo çok iyi o zaman diyet moundan çıktın mı arkası geliyor zaten .
spor bir yaşam biçimi zaten bırakmak çok zor sevince.
69,60 çıktım bugün regli şişliğim var sanırım hesbıma göre 68,90 olmam gerekyordu
Aynen canım ilk ay diye hızlı oldu ama bundan sonra hızlı olmaz ya zaten ayda 4 kilo olsun yeter banaCanm seni tebrik ediyorum bir aylık sonuç muhteşem maşallah sana
Teşekkür ederim canım buradaki motivasyonlar sayesinde,:)Tebrik ederim canm çok sevindim çok güzel gidiyorsun
İNŞALLAH Y SIKILDIM AYNI KİLOLRDA OLMAKTAN AÇIKÇASI .Valla diyeti bırakan abartıp cook kilo alıyor burda gördüklerim öyle oldu o yüzden bırakmıyorum,sporuda yapmayinca bir eksiklik hissediyorum hem vücudum sekillenir biraz :))
Reglin etkisi vardır o zaman haftaya daha güzel eksiler gelir inşallah
Niye öyle oldu ki canım sporun da gayet iyiydi aslındaBu hafta veremedim canm sabitim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?