- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.841
evet onu izne ayıramıyoruz ara ara gelyor söylerizÜYE İZİN HAKLARI
1)Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarına yeni katılan üyeler, takım listesine girdikleri tarihten itibaren 2 ay süre ile izin kullanamaz. Ancak belirtilen süre içerisinde üyenin hamile kalması, doğal olarak izne ayrılmasını gerektirecektir, ilgili etap bildiriminde üyenin hamilelik gerekçesi ile izne ayrıldığı belirtilmelidir.
@SchonerDuft
Canım @Gizembetulyusa izin kuralına uyuyor mu yarışmaya ne zaman dahil oldu sanırım 2 ayı tamamlamadı izne ayıramayızSchonerDuft
cok sagol canim sende durumlar nebuki tebrik ederim canım
evet benim de zorluyor artık ama yavaş yavaş sindire sindire vericem inş ama iş yerinde bişeylere hayır deyince yine diyet olunca sanki ömürlük diyette gibi görünüyorum ama benim sucum çünkü al ver cok oldu bu sefer geri gelmemk üzere gitsin istiyorumEvet canm bende hep oyle bir seyler deneyince ters tepiyor benim ancak az yemek ve sporla gidiyor canm zaten diyet yapa yapa bunye alıştı artk ondan spor olmasa diyete asla kilo veremiyorum ben spor sayesinde veriyorum sağlıklı ve az yemek + spor ile yavaş yavaş gidiyor tatlm aslında bazen anlık stres oluyorum ama zonrasında da daha iyi oldu diyorum çünki ani ve hızlı kilo kaybı ile yüz çőkebiliyor deri çok gevşek sarkık gőrűnebiliyor deformasyon olabiliyor en azından onlardan korummus oluyoruz yavaş yavaş sporla verildimi sarkmadan batta dahada sıkılaşarak verirriz cildimizde aksine daha da güzellesir zaten bőyle devamaslında haftalık 600grm gitse bana yeter yaza kadar çok gűzel olur
Canm regle olmuatum pazartesi ondan artı idim sonrada o değişik diyeti deniyim dedim onun denerken sporda yapamadm iki gűnűműde o yedi zaten ondan çarşamba hala artılardayımdım canm sonraki iki gün carşamba perşembe kendi diyetime ve sporuma dőnűnce en anca fazlağı atabildim artıdan kurtulup sabite dőndűmNiye öyle oldu ki canım sporun da gayet iyiydi aslında
69,60 ÇIKTIM SABAH REGLİ BİTİNCE SANIRIM 68 İ GÖRECEMcok sagol canim sende durumlar ne
Evt canm bende al ver çok yaptm zaten ondan metobolizmada yavaşlıyor gittikce daha zor vermeye başlıyor çok hata ediyoruz canm bu son olsun artk kalıcı verelim bidaha da korumayı ve sporuda birakmayp hiç geri almayalmevet benim de zorluyor artık ama yavaş yavaş sindire sindire vericem inş ama iş yerinde bişeylere hayır deyince yine diyet olunca sanki ömürlük diyette gibi görünüyorum ama benim sucum çünkü al ver cok oldu bu sefer geri gelmemk üzere gitsin istiyorum
Őyle oluyor canm benim de biten hafta regli ile iniş çıkışlı oldu69,60 ÇIKTIM SABAH REGLİ BİTİNCE SANIRIM 68 İ GÖRECEM
Evet canım 10 ay falan olduNE ZAMAN MEZUN OLDUN CANIM 6 AYI GEÇTİ Mİ ?
Boy kaç :)Aaaa ben de 58.3:))
Menü vermek zor geliyor canım düzensiz oluyor bazen beslenmem o yüzden cekiniyorumgir kız biri çıkacak listeden yarışırız
inşallah grupta aktif olmak işe yarıyorEvt canm bende al ver çok yaptm zaten ondan metobolizmada yavaşlıyor gittikce daha zor vermeye başlıyor çok hata ediyoruz canm bu son olsun artk kalıcı verelim bidaha da korumayı ve sporuda birakmayp hiç geri almayalm
Boy 1.60Evet canım 10 ay falan oldu
Boy kaç :)
ay hadi insallah69,60 ÇIKTIM SABAH REGLİ BİTİNCE SANIRIM 68 İ GÖRECEM
Evet canım benim oyle olmuştu bıraktım cok fazla kilo aldım. Bı sene falan korursan yerleşiyormuş kılo.Valla diyeti bırakan abartıp cook kilo alıyor burda gördüklerim öyle oldu o yüzden bırakmıyorum,sporuda yapmayinca bir eksiklik hissediyorum hem vücudum sekillenir biraz :))
Reglin etkisi vardır o zaman haftaya daha güzel eksiler gelir inşallah
Kesinlikle öyle canım ben 73 kilodan zayıfladım ama 2 yılda düştüm geri hiç almadım yavas yavas verdimEvet canım benim oyle olmuştu bıraktım cok fazla kilo aldım. Bı sene falan korursan yerleşiyormuş kılo.
Maşallah canım yarıyor spor69,60 ÇIKTIM SABAH REGLİ BİTİNCE SANIRIM 68 İ GÖRECEM
Canım istersen 2 haftalık bi izin kullan. İşlerini yoluna koyduktan sonra devam edersinKizlar evde olmadigi icin disarda tartilmak zorunda kaldim anca yazabildim. 59 geldim maleseftabi guvenilir bir tarti mi bilmiyorum. Bu hafta almaya caliscam ama cok eksigimiz var tartiya sira gelir mi bilmiyorum.
Zaten diyetini yaptığınız doktorun kliniğinde zayıflama kampında biri ölmüştü diye hatırlıyorumKızlar bu arada bir hevesle başlayıp + gőrűnce 2gűnde bıraktğm diyete biz 3kız başlamaşdk diye sőylemişdm biliyorsunuz ondan merak ettim kızlara sizde sabah tartılın haber verin demisdim ve bu sabah ikiside tartılıp ikiside + çıkmış3űműz de + ciktk yani aaayyy iyiki ben 2gűnde bırakmışmda sabite inmişim yoksa bugűn bende + çıkıcaktm şaka gibi diyet bu arada da burda bir iki kişi daha başlamsdı galiba onlara ne oldu merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?