Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet onu izne ayıramıyoruz ara ara gelyor söyleriz

evet benim de zorluyor artık ama yavaş yavaş sindire sindire vericem inş ama iş yerinde bişeylere hayır deyince yine diyet olunca sanki ömürlük diyette gibi görünüyorum ama benim sucum çünkü al ver cok oldu bu sefer geri gelmemk üzere gitsin istiyorum

Niye öyle oldu ki canım sporun da gayet iyiydi aslında
Canm regle olmuatum pazartesi ondan artı idim sonrada o değişik diyeti deniyim dedim onun denerken sporda yapamadm iki gűnűműde o yedi zaten ondan çarşamba hala artılardayımdım canm sonraki iki gün carşamba perşembe kendi diyetime ve sporuma dőnűnce en anca fazlağı atabildim artıdan kurtulup sabite dőndűm

Son düzenleme:
Evt canm bende al ver çok yaptm zaten ondan metobolizmada yavaşlıyor gittikce daha zor vermeye başlıyor çok hata ediyoruz canm bu son olsun artk kalıcı verelim bidaha da korumayı ve sporuda birakmayp hiç geri almayalm

Evt canm bende al ver çok yaptm zaten ondan metobolizmada yavaşlıyor gittikce daha zor vermeye başlıyor çok hata ediyoruz canm bu son olsun artk kalıcı verelim bidaha da korumayı ve sporuda birakmayp hiç geri almayalm
inşallah grupta aktif olmak işe yarıyor

Evet canım benim oyle olmuştu bıraktım cok fazla kilo aldım. Bı sene falan korursan yerleşiyormuş kılo.

69,60 ÇIKTIM SABAH REGLİ BİTİNCE SANIRIM 68 İ GÖRECEM
Maşallah canım yarıyor spor
Kizlar evde olmadigi icin disarda tartilmak zorunda kaldim anca yazabildim. 59 geldim malesef tabi guvenilir bir tarti mi bilmiyorum. Bu hafta almaya caliscam ama cok eksigimiz var tartiya sira gelir mi bilmiyorum.
Canım istersen 2 haftalık bi izin kullan. İşlerini yoluna koyduktan sonra devam edersin SchonerDuft

***14.Takım 604.Etap ***

Masal3487 (58,50/58.3/-0.2/%0.34)
Buki_89 (67,8/66,2/1,6/2,36%)
orkide1453 (63,70/63,0/0,7/%1,1

Verano_porteno (58.50////%)bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Ponçikbirgelincik (65,4///%)sabit
drdotty(75,10/74,3/0,8/%1,07
Sevgiclk (77,40/74,8/2,6/%3,36
Kmsl Hnd (68,40/67.8/0,6/ 0,9)
gokyuzundekiturna( 76,70 /// %)
Gizembetulyusa(96,9/95,5/1,4/%1,44) izne ayrılmak istiyor
Milana firuze( 69,10/ 67,90/1,2/1.7 %)

nihaaal (68.1/67.3/0.8/%1.17)

14.Takım ortalaması:

Son düzenleme:
Kızlar bu arada bir hevesle başlayıp + gőrűnce 2gűnde bıraktğm diyete biz 3kız başlamaşdk diye sőylemişdm biliyorsunuz ondan merak ettim kızlara sizde sabah tartılın haber verin demisdim ve bu sabah ikiside tartılıp ikiside + çıkmış 3űműz de + ciktk yani aaayyy iyiki ben 2gűnde bırakmışmda sabite inmişim yoksa bugűn bende + çıkıcaktm şaka gibi diyet bu arada da burda bir iki kişi daha başlamsdı galiba onlara ne oldu merak ettim şimdi

Zaten diyetini yaptığınız doktorun kliniğinde zayıflama kampında biri ölmüştü diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…