Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende zumba,oryantel ve latin danslarına gittim canm bende çok seviyorum
Ohoo sen bayağı kidemlisin dans konusunda,ben zumba dışında müzik açıp kafama göre oynayanlardanim ama bir araara oryantale heves etmiştim ha bire YouTube'dan videolar açıp öğrenmeye çalışıyordum ama odun gibi vücudum olduğundan pek beceremedim

Doğru hatırlıyorsun canım doğum iznine ayrılmıştım bebekle geri döndüm bi baktım takım yok sağolsun arkadaşlar buraya kabul etti sende hoş geldin nasilsin hafizaya da masallah diyorum
hafizam iyidir gerçekten canim hosbuldum senide gorunce sevindim eski takimdan arkadaslari görmek güzel bebegin kac aylik oldu artık allah bagislasin

Canım bebeğin kaç aylık.. sabah yulaf yiyormuşsun bebeğe bi zararı oluyor mu
Bebeğim 3 buçuk aylik şuana kadar bir zarar görmedim ama benim bebegimde reflu var o yüzden anne sütü ile birlikte aptamil ar kullanıyorum annesutunden çok mama içiyor meme reddimiz var biraz sutumu sağarak vermek zorunda kaldım

Kizlar bugün tüm gün temizlik yaptım 1 hafta aksamlarida evden calistigim icin evle hic ilgilenemedim fena kirlenmis esimde hem dinleniyim hemde rahat temizlik yapiyim diye dün kizimida aldi ablasina gitti bende oturdum kendime kazak örüyodum ki herkeste bi zumba cilginligi baslamis bende simdi kalkip yapicam

Cnm ben bi stres attim bi ter attim ardindan cardio cok iyi oldu sabah olcum yapicam
Yarin ben xe dip kose temizliycem

Cnm ben bi stres attim bi ter attim ardindan cardio cok iyi oldu sabah olcum yapicam
Yarin ben xe dip kose temizliycem
Simdi video bakiyorum bende hangisini yapiyim diye bende saabah ölcüm yaptim da ben üstten inceliyorum anlamadim ya yürüyüşün kalca ve bacaklari etkilemesi gerekirdi oysa ki

Simdi video bakiyorum bende hangisini yapiyim diye bende saabah ölcüm yaptim da ben üstten inceliyorum anlamadim ya yürüyüşün kalca ve bacaklari etkilemesi gerekirdi oysa ki
Bence mutlaka inceldik spor yaparken kas yapinca agirligimiz azalmadi bi olceyim de inceldiysem sspor inceltti agirlik ondan azalmadi

Hadi yetiş yetiş zumba çılgınlığı sardı takımı

Anladım canım ama pes etme bizim hep meme reddimiz oluyor suan 4 ay bitti 5. Ayın içindeyiz bi ara bende sağarak verdim şimdi hiç vermiyorum biraz daha sabredip ek gıdaya kadar dayanırsak yeter ondan sonra az emer zaten

Aynen benzeşe spordan sayılması lazım benim kız da akşama kadar daha doğrusu yatana kadar sürekli kucağımda kolum belim dayanmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…