- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.166
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.061
Ohoo sen bayağı kidemlisin dans konusunda,ben zumba dışında müzik açıp kafama göre oynayanlardanim ama bir araara oryantale heves etmiştim ha bire YouTube'dan videolar açıp öğrenmeye çalışıyordum ama odun gibi vücudum olduğundan pek beceremedimBende zumba,oryantel ve latin danslarına gittim canm bende çok seviyorum
Amin canım amin bana daHaklısın canım... rabbim inşallah en kısa zamanda sana da bi evlat nasip eder inşallah
Doğru hatırlıyorsun canım doğum iznineayrılmıştım bebekle geri döndüm bi baktım takım yok sağolsun arkadaşlar buraya kabul etti sende hoş geldin nasilsin hafizaya da masallah diyorum
Kızlar kulaklarım çınladı sankivalla ben hafızamla övünürdüm ama sizinki benden daha iyiymiş maşallah sizlere
3 buçuk aylık canım ama canıma okuyorhafizam iyidir gerçekten canim hosbuldum senide gorunce sevindim eski takimdan arkadaslari görmek güzel bebegin kac aylik oldu artık allah bagislasin
Bebeğim 3 buçuk aylik şuana kadar bir zarar görmedim ama benim bebegimde reflu var o yüzden anne sütü ile birlikte aptamil ar kullanıyorum annesutunden çok mama içiyor meme reddimiz var biraz sutumu sağarak vermek zorunda kaldımCanım bebeğin kaç aylık.. sabah yulaf yiyormuşsun bebeğe bi zararı oluyor mu
Cnm ben bi stres attim bi ter attim ardindan cardio cok iyi oldu sabah olcum yapicamKizlar bugün tüm gün temizlik yaptım 1 hafta aksamlarida evden calistigim icin evle hic ilgilenemedim fena kirlenmis esimde hem dinleniyim hemde rahat temizlik yapiyim diye dün kizimida aldi ablasina gitti bende oturdum kendime kazak örüyodum ki herkeste bi zumba cilginligi baslamis bende simdi kalkip yapicam
Simdi video bakiyorum bende hangisini yapiyim diyeCnm ben bi stres attim bi ter attim ardindan cardio cok iyi oldu sabah olcum yapicam
Yarin ben xe dip kose temizliycem
Bence mutlaka inceldik spor yaparken kas yapinca agirligimiz azalmadi bi olceyim de inceldiysem sspor inceltti agirlik ondan azalmadiSimdi video bakiyorum bende hangisini yapiyim diyebende saabah ölcüm yaptim da ben üstten inceliyorum anlamadim ya yürüyüşün kalca ve bacaklari etkilemesi gerekirdi oysa ki
Gögüs :89Bence mutlaka inceldik spor yaparken kas yapinca agirligimiz azalmadi bi olceyim de inceldiysem sspor inceltti agirlik ondan azalmadi
Hadi yetiş yetiş zumba çılgınlığı sardı takımıKizlar bugün tüm gün temizlik yaptım 1 hafta aksamlarida evden calistigim icin evle hic ilgilenemedim fena kirlenmis esimde hem dinleniyim hemde rahat temizlik yapiyim diye dün kizimida aldi ablasina gitti bende oturdum kendime kazak örüyodum ki herkeste bi zumba cilginligi baslamis bende simdi kalkip yapicam
Maşallah buyutmussun sen artik etrafinin farkinda olacak o kadar3 buçuk aylık canım ama canıma okuyor
Evt canm o bende de olduBence mutlaka inceldik spor yaparken kas yapinca agirligimiz azalmadi bi olceyim de inceldiysem sspor inceltti agirlik ondan azalmadi
Sabah olcecem canim ama senin kilon fazla gobegin benden ince 1 ay once gobek 85 di benimGögüs :89
Bel:75
Basen :96
Göbek:81
Sende ölç karsilastiralim bakalim
Anladım canım ama pes etme bizim hep meme reddimiz oluyor suan 4 ay bitti 5. Ayın içindeyiz bi ara bende sağarak verdim şimdi hiç vermiyorum biraz daha sabredip ek gıdaya kadar dayanırsak yeter ondan sonra az emer zatenBebeğim 3 buçuk aylik şuana kadar bir zarar görmedim ama benim bebegimde reflu var o yüzden anne sütü ile birlikte aptamil ar kullanıyorum annesutunden çok mama içiyor meme reddimiz var biraz sutumu sağarak vermek zorunda kaldım
Aynen benzeşe spordan sayılması lazım benim kız da akşama kadar daha doğrusu yatana kadar sürekli kucağımda kolum belim dayanmıyor artıkdrdotty ve SchonerDuft bence bebek bakmanın da sporda yer alıp yüksek bir puan olması lazım belki az sayıda spor yapıyorum ama bütün gün kucakta bir yumurcak zıpzıp ziplatiyorun evin içinde attığım adımları bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?