- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.041
Onu nasıl yazicam profilimin yanına cozemedim yaa yardımcı olurmusuncnm bi de başlangıç ve güncelleri yazsan
Telden nasildi ben de ugrasmistim baya yukarda kisisel bilgiler varya kisi fotosu oraya tikla oralardan bi dene canim pc olsa daha kolaydi dur bi daha bakayimOnu
Onu nasıl yazicam profilimin yanına cozemedim yaa yardımcı olurmusun
Ccnm kisisel bilgilerden girOnu
Onu nasıl yazicam profilimin yanına cozemedim yaa yardımcı olurmusun
Teşekkür ederiz kaptanım emeklerinize, ellerinize sağlıkYarışmamız 604. Etap birincisi 14.TakımdanSevgiclk
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kızlar kulaklarım çınladı sankiEvt canımhatta bende sorunca hafızana şok oldum filan gibi bişey yamıştı oda benim gibi izmirde olduğunu konakta gorev yaptgnı filan hepsini hatırladm hemen gorunce bende sordum evt oyum dedi ne hafıza varmış bizde de beeeee bu arada 1.takımda burda toplanmaya basladı 2.takımda buraya toplandı zaten bulundgm takmlarin hepsi birarada
Doğru hatırlıyorsun canım doğum iznineBisey sorucam canim ya sen 1. Takimdamiydin onceden ben mi yanlis hatirliyorum bilemedim
Hepsini bu saat itibariyle uyguladım canım toplu yazdım ki buraya bir daha bir daha olmasın genel menüm böyle arada öğlen yemeğini değiştiriyorum sadece ama mutlaka protein ağırlığını öğlene veriyorumCanm bu listeyi yaptn mı? Yoksa bugün yapmayı mı düşünüyorsun?
Aynen canım yarın dikkat edicemYarın toparlarsın canm meraketme bende dün çok saçma beslendim ve gece de kaçamak yaptm kotu bitti ama bugun twlafi ettim çok güzel toparladmsende yarn telafi edersin
Kızlar kulaklarım çınladı sankivalla ben hafızamla övünürdüm ama sizinki benden daha iyiymiş maşallah sizlere
Canım bebeğin kaç aylık.. sabah yulaf yiyormuşsun bebeğe bi zararı oluyor muHepsini bu saat itibariyle uyguladım canım toplu yazdım ki buraya bir daha bir daha olmasın genel menüm böyle arada öğlen yemeğini değiştiriyorum sadece ama mutlaka protein ağırlığını öğlene veriyorum
Kesinlikle canım,benim gibi bir çok kadın var evlat hasreti çeken bir de böyle anneler ahh ahh ne denir ki biz elimizde olmayanla kimi de elinde olanla imtihan oluyor işte,ve kesinle doğurmakla anne olunmuyorSa
ğol canım... annenim başka çocuğu yok evlendiği adam kötü içkici kadını dövüyor... ama yüne de adamı bırakmıyor... işte ben her zaman söylemişimdir doğurmak annelik değildir bana göre önemli olan bakmak büyütmek fedakarlık göstermek
Haklısın canım... rabbim inşallah en kısa zamanda sana da bi evlat nasip eder inşallahKesinlikle canım,benim gibi bir çok kadın var evlat hasreti çeken bir de böyle anneler ahh ahh ne denir ki biz elimizde olmayanla kimi de elinde olanla imtihan oluyor işte,ve kesinle doğurmakla anne olunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?