- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.021
Aayyy őldűmdün muhabbeti olunca merak ettim ve bugűn iyice yorulana kadar dans ediyim dedim veee tam 1 saat baya da hızlı tempo dans ettim idmandan dűşmemişim woowww uzun zamandr da bőyle terlememiştim şimdi de bisikletime bindim ve size bir bakaym dedim
Tatlm bu arada senin haberin yoktur belki biz spor yarisina basladk vee bizim 14.takmda şuan herkes gűzel spor yapiyor canm iki gruba ayrıldık grup yarışı yaniharika
Sağol cnmCok zormus allah yardim etsin canim
Otur canım otur dinlen bu kadar yorma kendiniAayyy őldűmdün muhabbeti olunca merak ettim ve bugűn iyice yorulana kadar dans ediyim dedim veee tam 1 saat baya da hızlı tempo dans ettim idmandan dűşmemişim woowww uzun zamandr da bőyle terlememiştim şimdi de bisikletime bindim ve size bir bakaym dedim
Otur canım otur dinlen bu kadar yorma kendini
Cok iyiymis ya ama ben kesin sonuncu olurumTatlm bu arada senin haberin yoktur belki biz spor yarisina basladk vee bizim 14.takmda şuan herkes gűzel spor yapiyor canm iki gruba ayrıldık grup yarışı yanipatatesler ile domatesler sende katılmak istersen kaptanlari etiketleyip soyleyebilirsin tatlm seni de eklerler
Zumba mi yaptin ben de yapsam olur aslinda bi d3gisiklik olurAayyy őldűmdün muhabbeti olunca merak ettim ve bugűn iyice yorulana kadar dans ediyim dedim veee tam 1 saat baya da hızlı tempo dans ettim idmandan dűşmemişim woowww uzun zamandr da bőyle terlememiştim şimdi de bisikletime bindim ve size bir bakaym dedim
Allah gonlune gore versin insallah canim bu hayat gelip geciyor bi insanin hayatina dokunabilmek cok guzelAynen canım... zaten tatillerde kız hep gelip bizde kalıyordu... kayınbabam almak istemeseydi ben alıp büyütecektim.... bu dünya da herşey boşşş inşallah okur güzel yerlere gelir
Canım ben bu hafta her gün 30 dk yürüyüş 100 sguat yaptım yani hangi gün baslandiysa o kadar 70 puan var sadece bir gün yapmadım09 OCAK - 15 OCAK SPOR LİSTESİ
PATATESLER
Masal3487/70+
Buki_89 /290+ 390
orkide1453 /148+298+
Verano_porteno/
Ponçikbirgelincik/
drdotty/ 300+
Kmsl Hnd /140+165+66,5
Milana firuze /10+
DOMATESLER
bir garip/ 20+222+300+
ELF_LR35/
yellow girl/250+300+250
Ocean/ 113+132
sena zeynep/ 60+180+33
cumion/
tgb1907/137,5+225+
SchonerDuft/ 150 + 150+
Ne güzel yüreklisin sen,kayınpederinden de Allah razı olsun,anneye de bir şey diyemiyorum belki psikolojisi bozuk,belki ailesi çocukları istemiyor,gerçi hiç bir şey bahane değil ama bir anne kolay kolay bırakmaz herhalde çocuklarını,inşallah aklı başına gelirAynen canım... zaten tatillerde kız hep gelip bizde kalıyordu... kayınbabam almak istemeseydi ben alıp büyütecektim.... bu dünya da herşey boşşş inşallah okur güzel yerlere gelir
Dans mi? En sevdiğim,bir ara zumbaya gitmistim çok eğlenceli geçmiştiAayyy őldűmdün muhabbeti olunca merak ettim ve bugűn iyice yorulana kadar dans ediyim dedim veee tam 1 saat baya da hızlı tempo dans ettim idmandan dűşmemişim woowww uzun zamandr da bőyle terlememiştim şimdi de bisikletime bindim ve size bir bakaym dedim
Allah gonlune gore versin insallah canim bu hayat gelip geciyor bi insanin hayatina dokunabilmek cok guzel
ğol canım... annenim başka çocuğu yok evlendiği adam kötü içkici kadını dövüyor... ama yüne de adamı bırakmıyor... işte ben her zaman söylemişimdir doğurmak annelik değildir bana göre önemli olan bakmak büyütmek fedakarlık göstermekNe güzel yüreklisin sen,kayınpederinden de Allah razı olsun,anneye de bir şey diyemiyorum belki psikolojisi bozuk,belki ailesi çocukları istemiyor,gerçi hiç bir şey bahane değil ama bir anne kolay kolay bırakmaz herhalde çocuklarını,inşallah aklı başına gelir
Bende zumba,oryantel ve latin danslarına gittim canm bende çok seviyorumDans mi? En sevdiğim,bir ara zumbaya gitmistim çok eğlenceli geçmişti
Yarın toparlarsın canm meraketme bende dün çok saçma beslendim ve gece de kaçamak yaptm kotu bitti ama bugun twlafi ettim çok güzel toparladmKızlar ben bugün menümü paylaşmıyorum saçma sapan beslendim.. sizin de motivasyonunuzu etkilemeyeyim
Yap tabiki canm vucudun her yerini harika calistriyor cok guzel ter attiriyor ve mutluluk hormonu salgılatıyor daha ne olsunZumba mi yaptin ben de yapsam olur aslinda bi d3gisiklik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?