- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.081
Canm ne güzel gőbeğin hiç yok maşallah sırrın ne bizede sőyleGögüs :89
Bel:75
Basen :96
Göbek:81
Sende ölç karsilastiralim bakalim
Kesinlikle sana katılıyorum önceleri kucakta zıp zıp sonraları peşinden koşma ; en yüksek puanı vermeliyiz bebek çocuk bakımınadrdotty ve SchonerDuft bence bebek bakmanın da sporda yer alıp yüksek bir puan olması lazım belki az sayıda spor yapıyorum ama bütün gün kucakta bir yumurcak zıpzıp ziplatiyorun evin içinde attığım adımları bilmiyorum
Özledik seni minnak üyeHerkese merhabaTebrik ederim bu hafta yine mükemmel bir sonuç Ya çok özendim Şu an nasıl kilo almışım bende neyse az kaldı bir hafta sonra döneceğim inşallah Hep böyle güzel güzel dereceler gelir inşallah bol bol eksiler size
Geçmiş olsun canım bu ara mevsime uygun bakamıyoruz galiba çocuklara benimkilerde hasta.Kızlar iki günden beri kızım ateşli Dr götürdüm 2 gece uyumadım sürekli basindaydim. Küçüğü de durmadı telefonu anca elime aldım.
Bugünkü menumu yazayım.
Sabah: kaşarlı omlet bir kalın dilim keçi peyniri biraz zeytin domates salatalık maydanoz iki dilim ekmek.
Ara süt bir portakal.
Akşam. Tavuklu patates tarhana çorbası.
Gün vardı sadece iki mercimek köftesi ve iki çatal tatlı yedim ve 3 bardak çay içtim sekersiz 2 lt su.
Canim cumalari bildirim yaoacak miyim yani sadece gün içinde mi.yaomayacamGizembetulyusa izne ayırcam seni ama aday listesine alıyorum cuma bildirimlerini akftifliğini yapabiliğin şekilde bekliyorum güzel gidiyorsun devam etmeni isterim
Cok tskler cnm buraya vakit ayirinca oglumla da ilgilenemiyorum 10 aylik oldu artik egitimlerine baslmama lazim kizimda yaptiklarimi oglumda yapmazsam haksizlik ederim buraya 1 krre girgirince cikamiyorum onun icin bu sekilde yapayim dedim cnmgrup için değil daha cok senin için söyledim tabiki sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun sen bilrisin çok geçmiş olsun bu arada
İzne ayrilamadigimingordum canim ama disklifiye de olmak istemiyorumGizembetulyusa izne ayırcam seni ama aday listesine alıyorum cuma bildirimlerini akftifliğini yapabiliğin şekilde bekliyorum güzel gidiyorsun devam etmeni isterim
Ölürüm ben buna allahım korusun 10p puan az kalır buna
Teşekürler yazdımYarışmamız 604. Etap birincisi 14.TakımdanSevgiclk
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Bende emmesini okadar çok istiyorum ki büyük oğlum 10 ay emdi bu emmeyince bakamıyormuşum gibi hissediyorumAnladım canım ama pes etme bizim hep meme reddimiz oluyor suan 4 ay bitti 5. Ayın içindeyiz bi ara bende sağarak verdim şimdi hiç vermiyorum biraz daha sabredip ek gıdaya kadar dayanırsak yeter ondan sonra az emer zaten
Geçmiş olsun canım ortalarda çok ağır bir salgın dolaşıyor geçen hafta bizde oğlanı acile kaldırdık çocuklar hep hastaKızlar iki günden beri kızım ateşli Dr götürdüm 2 gece uyumadım sürekli basindaydim. Küçüğü de durmadı telefonu anca elime aldım.
Bugünkü menumu yazayım.
Sabah: kaşarlı omlet bir kalın dilim keçi peyniri biraz zeytin domates salatalık maydanoz iki dilim ekmek.
Ara süt bir portakal.
Gün vardı sadece iki mercimek köftesi ve iki çatal tatlı yedim ve 3 bardak çay içtim sekersiz 2 lt su.
Boyun kac benim diyetisyen olctugunde 1.64 gelmistimSabah olcecem canim ama senin kilon fazla gobegin benden ince 1 ay once gobek 85 di benim
Yaa aslinda sırrım yok mekik felan hic cekmem beceremem zatenCanm ne güzel gőbeğin hiç yok maşallah sırrın ne bizede sőyle
Benim büyük kızımsa 7 ay emdi.. bende çok istiyorum emmesini zorla 5. Aya girdik bakalımBende emmesini okadar çok istiyorum ki büyük oğlum 10 ay emdi bu emmeyince bakamıyormuşum gibi hissediyorum
Geçmiş olsun canım ortalıkta salgın var dikkat et .... menün de çok güzel afiyet olsunKızlar iki günden beri kızım ateşli Dr götürdüm 2 gece uyumadım sürekli basindaydim. Küçüğü de durmadı telefonu anca elime aldım.
Bugünkü menumu yazayım.
Ara süt bir portakal.
Canım maşallahhhh o kadar mekik i nasıl yaptın kızzz30dk egzersiz:60 puan
350 mekik:58 puan
Yarım saat tempolu yürüyüş:75 puan.
58+75+60=193 puanSchonerDuft
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?