Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar iki günden beri kızım ateşli Dr götürdüm 2 gece uyumadım sürekli basindaydim. Küçüğü de durmadı telefonu anca elime aldım.

Bugünkü menumu yazayım.
Sabah: kaşarlı omlet bir kalın dilim keçi peyniri biraz zeytin domates salatalık maydanoz iki dilim ekmek.

Ara süt bir portakal.

Akşam. Tavuklu patates tarhana çorbası.
Gün vardı sadece iki mercimek köftesi ve iki çatal tatlı yedim ve 3 bardak çay içtim sekersiz 2 lt su.

Kesinlikle sana katılıyorum önceleri kucakta zıp zıp sonraları peşinden koşma ; en yüksek puanı vermeliyiz bebek çocuk bakımına

Özledik seni minnak üye
Geçmiş olsun canım bu ara mevsime uygun bakamıyoruz galiba çocuklara benimkilerde hasta.
Afiyet olsun canım iki çatal tatlıyla kurtulmuşsun maşallah

grup için değil daha cok senin için söyledim tabiki sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun sen bilrisin çok geçmiş olsun bu arada
Cok tskler cnm buraya vakit ayirinca oglumla da ilgilenemiyorum 10 aylik oldu artik egitimlerine baslmama lazim kizimda yaptiklarimi oglumda yapmazsam haksizlik ederim buraya 1 krre girgirince cikamiyorum onun icin bu sekilde yapayim dedim cnm

Anladım canım ama pes etme bizim hep meme reddimiz oluyor suan 4 ay bitti 5. Ayın içindeyiz bi ara bende sağarak verdim şimdi hiç vermiyorum biraz daha sabredip ek gıdaya kadar dayanırsak yeter ondan sonra az emer zaten
Bende emmesini okadar çok istiyorum ki büyük oğlum 10 ay emdi bu emmeyince bakamıyormuşum gibi hissediyorum

Geçmiş olsun canım ortalarda çok ağır bir salgın dolaşıyor geçen hafta bizde oğlanı acile kaldırdık çocuklar hep hasta

Sabah olcecem canim ama senin kilon fazla gobegin benden ince 1 ay once gobek 85 di benim
Boyun kac benim diyetisyen olctugunde 1.64 gelmistim
Bir de diyetisyene gittigimde hep yagdan vermistim onun avantajida var is yerinde giren 60-62 saniyor beni
Beni rahatsiz eden kalcalarim

Canm ne güzel gőbeğin hiç yok maşallah sırrın ne bizede sőyle
Yaa aslinda sırrım yok mekik felan hic cekmem beceremem zaten diyetisyene gitmistim buraya basladigimda 8 kilo yagdan vermistim o zaman yaglar hep ordaymis sanirim bende tek sorun basen ve üst bacak
Kilolu iken üst bölgem rahatsiz ederdi 44 beden giydigim bile olurdu simdi onu 36-38 e sabitledim ama basen az indi

Geçmiş olsun canım ortalıkta salgın var dikkat et .... menün de çok güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…