Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok sevindim canım az kaldi 6 lara bak bundan sonra seni 69 da görmek istiyorum pes etmek yok gitsin kilolar bu arada dün zumba yaptim 5 dk da pert oldum acayip terletti sen ne kadar yapiyosun yerlere yattim resmen
Canm ben dűn tam 1 saat yaptım ama biliyorsun baya eski idmanlıyım sen bana bana canm benim vucut yıllardır spora dansa alışkın bugun eşim izinli pazar tabi yapamadım ama yern gene 1saat yapıcam

Kahvaltı : 300grm activa yoğurt

Őğlen: 2dilim tambgdy, tavada 1.5 yumurta, 1zeytin,1çatal peynir,çay

Ara: 1portakal,100gr activa yoğurt

Akşam: Levrek fırın,mevsim salata, 1çay bardağı şalgam suyu ,1tatlı kaşg tahin

30dakika kds.bisiklt : 90puan SchonerDuft
bugűn pazar ondan ancak sabah bizimkiler uyanmadan 30dk spor yapabildim başka vakit olmadı ama gűzel bir Akdeniz diyeti menüsü oldu bu arada balığn miktarı da ortaboy bir Levrek balğının yarısını yedim kızlar

Afiyet olsun canım

Akşam menumuz aynı olmuş canim

Çok sevindim :) sağolun hoş buldum o vakit kendimi yeniden tanıtayım buralar bayaa değişmiş daha çözemedim. 27 yaşındayım, şu sıra 61 kiloyum. Bi ara 55'e inmiştim. Ayrılık kilomu hatırlamıyorum bakacağım. Çalışıyorum, kilo verme dönemim de spor yapıyordum. Yarın yeniden başlayacağım inş.

Canım bi ara yine geldin gittin sanki isim yabancı gelmedi bana.
Sporsuz zayıflanmıyor, hayatına sporu dahil edemezsen verdiklerini de alırsın. Bilmiyorum yaşam şartlarına uyar mı ama devamlı spor ve hareketli yaşam İçin kendine ortam sağlamalısın. Benim çocuklar olmasa 100 kilo olurum hiç sevmiyorum spor yapmayı zayıflamak İçin bişeyler yapıyorum sonra bırakıyorum ardından hooop giden kilolar geri geliyor
Menülerini düzenli paylaşmanı ve paylaşımlara yorum yapmanı bekliyorum biliyorsunki kural.

Sabah: 1haslanmis yumurta, zeytin domates biraz maydanoz bir bardak çay.kahvalti gac yaptım.

Öğlen bir portakal rezene çayı.

Aksam: yemeğe davetliydik 3 kasım pilav 5 kasık tavuk bir kase salata bir bardak ayran.
Afiyet olsun canım, çok kontrollüsün maşallah.
Bebeğini de emziriyorsun hiç mi tatlı kaçamağı yapmaz insan tebrik ederim. Bu menülerle hedef yakındır

Menün çok iyi canim sabah kahvaltisi hele yoğurt maşallah sana ne güzel kacamaksiz ben çok kaçırmıştım şu aralar takima gireli toparladım inşallah böyle gider ama disari çıkınca kaciricam diye cok korkuyorum

Afiyet olsun canım, çok kontrollüsün maşallah.
Bebeğini de emziriyorsun hiç mi tatlı kaçamağı yapmaz insan tebrik ederim. Bu menülerle hedef yakındır

Aksam davetteydik canim iki çatal yedim. Bugünde eşimin tatlısından bir çatal aldim ki ablamın gönlü
Olsun uğraşmış etmiş diye . Inşallah canim yarim kilo da versem yeter kısmet bakalım.

Biliyorum cnm snn ismini çıkaramadım en son geçen yıl bi döndüm. Keptinn vardı. Menülerimi ve menülere yorumları bugünden itibaren yazacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…