- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.121
Süpersin canım 70 lere veda etmeye cok az kaldı boyle devam.
Kızlar sevincden yarını bekliyemedim
70.9 çıktım600grm daha gitmiş bu haftaki regle ődemim filan ancaa indi galiba bu hafta giden kilo kendini bugun gősterdi
Kıyamam canm ya çok zor Allah şifa versin canm bu arada bu durumda bile süper zpor yapmışsın onuda ayrıca tebrik ederim azmin e hayranım
Evet canmSüpersin canım 70 lere veda etmeye cok az kaldı boyle devam.
Evt canmCnm bu hafta hiç kaçamak yapma iyice eksilirsin ben reglden sonra inmistim kacamaksiz aldim
Oooyyyy Maşallah yaaa Bu ne tatlı bir miki
Ölürüm ben buna allahım korusun 10p puan az kalır buna
Ay ne tatlis bi miki olmus
Canım aday listesinde devam edersin ayrıldığın kiloya düşene kadar. Aramızda yerin her zaman hazır.Herkese merhaba ben eski üyelerdenim izin alıp ayrılmıştım. ara ara listeye dahil olmadan geri döndüm. şimdi anladım ki burada aktif olmadan kilo vermem çok zor, kendi kendimi kontrol edemiyorum. keptinn sanırım değişmiş. geri dönme şansım var mı bir zsorayım dedim. Hatırladığım kadarıyla izin alınan dönemdeki kiloya düşene kadar geri dönülemiyodu. Ne yazık ki kiloda aldım yani kabul edilsem bile izin aldığım kiloyu beklemem gerekecek. geri dönebilir miyim bana yardımcı olusanız çok sevinirim.
Güzel olur insallahEvet canmbu haftada çok sıkı tutucam bol bol da dans edicem bakalım nolucak
Cok sevindim canım az kaldi 6 lara bak bundan sonra seni 69 da görmek istiyorum pes etmek yok gitsin kilolar
Kızlar sevincden yarını bekliyemedim
70.9 çıktım600grm daha gitmiş bu haftaki regle ődemim filan ancaa indi galiba bu hafta giden kilo kendini bugun gősterdi
Müzik aç devam et acilirsin digaclamaoynaCok sevindim canım az kaldi 6 lara bak bundan sonra seni 69 da görmek istiyorum pes etmek yok gitsin kilolarbu arada dün zumba yaptim 5 dk da pert oldum acayip terletti sen ne kadar yapiyosun yerlere yattim resmen
Evt canm tekrar kurtuluyorum galiba
Teşekkür ederim canım ince kuyruğuyla koşturup duruyor
Canım aday listesinde devam edersin ayrıldığın kiloya düşene kadar. Aramızda yerin her zaman hazır.
blonde ambition canım 600gr daha gitmiş maşallah kurtuluyorsun 70lerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?