- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.781
off off al benden de o kadar kaptan.Bugün zaten yolda yürürken bi mağazanın camından kendime baktım yan profil.Yaaaa var ya bi et nasıl böle sallanıyo üstelik kapatılmış hali bu.Moralmen çok çöktüüm yanievet canım ya millet rahat bu konuda ben hiç olamadım biraz bi yerimden bişey çıksa örtmeye çalıştım hep en yakın dostlarım oldu uzun hırkalar
fadikim bana yolla ben severim ve çok güzel yaparım ütüyü,hem kalori yakarım
tekrar takıma girmek iyi olacak benim içinde
aslıcım benim bebek ben hamileyken karnımda öldü az daha benide öldürüyordu üç hafta kalmış içimde zehirleniyordum
epey kötü günler geçirdim ama atlattım şükürler olsun
şimdiki kilom 82,4 maalesef
kaç kiloda bıraktığımı hiç hatırlamıyorum
arkadaşların hepsi yeni sanırım herkezle tanışmak isterim
kızlar benim adım nazmiye epey eskilerdenim kilo ver al ver al bi hal oldum
ama burası iyi motive ediyor baya özlemişim :82:
ayyyyyyy fatoşum geldi fatoşum geldiiii tey tey tey tey tey
bende işteyim wallaa bacımm daha kahvaltı yapmadımm
dün gece saat 1:30'a kadar ütü yaptımm 2 buçuğa geliyodu uyuduğum düşün artıkkk
sabahta babam kızım kalk kahvaltı yapalımm kahvaltı hazırladım dediii inannn uyanamadımm bitmişim çünkiiii bennn yaaahuuuu
ama şimdi baya bi enerjikimmmmm çünkiii annem geliyomuşş bugünn ist.
hoşgeldin nazmiye tertipöncelikle geçmiş olsun.Ben de yakın zamanda mecburi bi kürtaj yaşadım.!Benim zehirlenme bi hafta sürdü.sonra da müdahale ettiler.Çünkü epey kötüydüm.Neyseki kardeş zor günler geride kaldı.Şümdü de önümüze bakalım hep beraber.Ben de fatma.Kırklareliden katılıyorum.Mimarım ve ofisim var.Ama yeni açtım ve işler hiçç yok.! tane-2 tane.Neyse buna da şükür.En azından kendi yükünü çeviriyo.Kendimi bildim bileli kiloluydum fakat son dönemde hem düşük,hem de başka çalıştığım bi yer vardı oranın düzensiz beslenme şekli yüzünden 6-7 kilo aldım.Normalde 71-72 civarındayım hep.Ama bu sefer onun da altına düşüp ideal kiloda-Ki bu 55 oliiii:)-olmak istiyorum.Kendime yılbaşı akşamı ödülü olarak hedefledim ama bakalım.
hadi ya gözün aydınbu arada ben de gece 1di yattım.TVye takılıyom ya bu huyumdan nefret ediyom
ben t.v izlemeyeliii bayaaa olduu canımm yaaa babam izlerr ben genelde iş yaptığım içinnn
bu arada annem aradı kızım gelemiyoruzz kardeşinin işi uzun sürecekmişş dediii
olsunn sağlık olsun annem didiimm bendee
[1] Menemen .3 PORSİYON 53.7
[2] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[3] uno Çok tahıllı 1 dilim 67
[4] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[5] Sahanda Yumurta .5 PORSİYON 80
[6] Ekmek 1 DİLİM 65
[7] Pilav Üstü Tavuk Döner 1 PORSİYON 300
[8] Ay Çekirdeği (çekirdek) 2 10 GRAM 116
[9] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[10] Ülker Çİzİ Kraker Klasik 1 PAKET 327
Toplam : 1258.7 kal.
ya kızlar dün çok saçma bi düzen oldu ya.susuzluk benim tersimi çeviriyo sanırım.Bi de bugün misafirliğe davetliyiz.Bakalım orada nasıl durucam(
ben geldimmm günaydın kızlar dün gece analiz yapmaktan giremedim daha bitmedi.onları dsa bu gece bitirip kurtulcam inşallah.4 sınıfım kaldı ama ben de öldüm.gözlerim berbat oldu.sizler neler yapıosunuz.
efet aldım demledim şu an içmek için hazırlanıyorum veeeee tadına baktım aman ne leziz ne lezizfatoşummmm yeşil çayını alda karşılık lı içelim burdaa
haydeee bekliyorum vallaa
hoşgeldin bacım.Geçmiş olsn ve de kolay gelsin.biz aynı yeşil çay hüpletiyossssben geldimmm günaydın kızlar dün gece analiz yapmaktan giremedim daha bitmedi.onları dsa bu gece bitirip kurtulcam inşallah.4 sınıfım kaldı ama ben de öldüm.gözlerim berbat oldu.sizler neler yapıosunuz.
hoş geldin canım günaydınnn:92::92::92:
allah yardımcın olsun canımm yaaa gözlerine olmadı bu akşam patates koyyy
efet aldım demledim şu an içmek için hazırlanıyorum veeeee tadına baktım aman ne leziz ne lezizsanırım bira daha soğuyunca bi dikişte yapıcam.
fatoşumm neeee leziz mifunda yaprağıda aldın mı canımm ödem söktürücü çünkii çayı sıcak içme sakınn balım olar mıı hayde karşılklı içiyoz ozamannn
hoşgeldin bacım.Geçmiş olsn ve de kolay gelsin.biz aynı yeşil çay hüpletiyossss
günaydın cnm.amiin bitcek inşallah.patates miii hehehdüşündüm de bir an kendimi patateslerle
sen neler yapıosun canım
patatess iyi bir kurtarıcıdır
bende işteyimm canımm herkeşlerr gitti duruşmlar var bugün bende ofisteki işleri hallediyorumm:126::126::126::126::126:
anammm alıntılar yine karışık bi hall almış yahuuu
efet aldım demledim şu an içmek için hazırlanıyorum veeeee tadına baktım aman ne leziz ne lezizsanırım bira daha soğuyunca bi dikişte yapıcam.
hoşgeldin bacım.Geçmiş olsn ve de kolay gelsin.biz aynı yeşil çay hüpletiyossss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?