Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet canım ya millet rahat bu konuda ben hiç olamadım biraz bi yerimden bişey çıksa örtmeye çalıştım hep en yakın dostlarım oldu uzun hırkalar
off off al benden de o kadar kaptan.Bugün zaten yolda yürürken bi mağazanın camından kendime baktım yan profil.Yaaaa var ya bi et nasıl böle sallanıyo üstelik kapatılmış hali bu.Moralmen çok çöktüüm yani

fadikim bana yolla ben severim ve çok güzel yaparım ütüyü,hem kalori yakarım

ben de yolıyım mı?ama bu haftakilri bitirdim haftaya olacak ütüler senindir.madem bu kadar seviyon sevgiyi pekiştirmek lazım di miben hiç sevmiyom.3 parça ütülüyom kalkıyom başından.

hoşgeldin nazmiye tertipöncelikle geçmiş olsun.Ben de yakın zamanda mecburi bi kürtaj yaşadım.!Benim zehirlenme bi hafta sürdü.sonra da müdahale ettiler.Çünkü epey kötüydüm.Neyseki kardeş zor günler geride kaldı.Şümdü de önümüze bakalım hep beraber.Ben de fatma.Kırklareliden katılıyorum.Mimarım ve ofisim var.Ama yeni açtım ve işler hiçç yok.! tane-2 tane.Neyse buna da şükür.En azından kendi yükünü çeviriyo.Kendimi bildim bileli kiloluydum fakat son dönemde hem düşük,hem de başka çalıştığım bi yer vardı oranın düzensiz beslenme şekli yüzünden 6-7 kilo aldım.Normalde 71-72 civarındayım hep.Ama bu sefer onun da altına düşüp ideal kiloda-Ki bu 55 oliiii:)-olmak istiyorum.Kendime yılbaşı akşamı ödülü olarak hedefledim ama bakalım.

hadi ya gözün aydınbu arada ben de gece 1di yattım.TVye takılıyom ya bu huyumdan nefret ediyom

ben t.v izlemeyeliii bayaaa olduu canımm yaaa babam izlerr ben genelde iş yaptığım içinnn

[1] Menemen .3 PORSİYON 53.7
[2] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[3] uno Çok tahıllı 1 dilim 67
[4] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[5] Sahanda Yumurta .5 PORSİYON 80
[6] Ekmek 1 DİLİM 65
[7] Pilav Üstü Tavuk Döner 1 PORSİYON 300
[8] Ay Çekirdeği (çekirdek) 2 10 GRAM 116
[9] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[10] Ülker Çİzİ Kraker Klasik 1 PAKET 327
Toplam : 1258.7 kal.

ya kızlar dün çok saçma bi düzen oldu ya.susuzluk benim tersimi çeviriyo sanırım.Bi de bugün misafirliğe davetliyiz.Bakalım orada nasıl durucam(

bu arada annem aradı kızım gelemiyoruzz kardeşinin işi uzun sürecekmişş dediii
olsunn sağlık olsun annem didiimm bendee

ben t.v izlemeyeliii bayaaa olduu canımm yaaa babam izlerr ben genelde iş yaptığım içinnn

yok ya benim ki hastalık derecesinde.Çok düşkünüm.lk evlendiğimizde huyumu bildiğim için tv almamıştık.SOnra gitmiş eniştesinin aklına uyup almış.Ama sor ki ne işe yarıyo hiççççsadece benim işim gücüm aksıyo.Bi de yer olmadığı için duvara monte yaptık onu.Şimdi iptal etmek istesek de edemiyoz((

canınmm amnnn dikkatt diyimm bakk maşalllah valla kuzumm menünn uzunn sakınnn kilo alimm deme nolurrr bakk
bu arada ben akşammm yarım saat mezdeke oynadımmmspor niyetine olsunn.....

kızlarr bu saatt itibari ile yediklerimi yazayım bariii

4 tane küçük kayısı
1.lt su
1 bardak yeşil çay

ben geldimmm günaydın kızlar dün gece analiz yapmaktan giremedim daha bitmedi.onları dsa bu gece bitirip kurtulcam inşallah.4 sınıfım kaldı ama ben de öldüm.gözlerim berbat oldu.sizler neler yapıosunuz.

ben geldimmm günaydın kızlar dün gece analiz yapmaktan giremedim daha bitmedi.onları dsa bu gece bitirip kurtulcam inşallah.4 sınıfım kaldı ama ben de öldüm.gözlerim berbat oldu.sizler neler yapıosunuz.

hoş geldin canım günaydınnn:92::92::92:

allah yardımcın olsun canımm yaaa gözlerine olmadı bu akşam patates koyyy

fatoşummmm yeşil çayını alda karşılık lı içelim burdaa
haydeee bekliyorum vallaa
efet aldım demledim şu an içmek için hazırlanıyorum veeeee tadına baktım aman ne leziz ne lezizsanırım bira daha soğuyunca bi dikişte yapıcam.

hoşgeldin bacım.Geçmiş olsn ve de kolay gelsin.biz aynı yeşil çay hüpletiyossss

hoş geldin canım günaydınnn:92::92::92:

allah yardımcın olsun canımm yaaa gözlerine olmadı bu akşam patates koyyy

günaydın cnm.amiin bitcek inşallah.patates miii hehehdüşündüm de bir an kendimi patateslerle
sen neler yapıosun canım

günaydın cnm.amiin bitcek inşallah.patates miii hehehdüşündüm de bir an kendimi patateslerle
sen neler yapıosun canım

patatess iyi bir kurtarıcıdır
bende işteyimm canımm herkeşlerr gitti duruşmlar var bugün bende ofisteki işleri hallediyorumm:126::126::126::126::126:

hoşbuldum canım.şeyi merak ettim niye soğuk içiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…