- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.801
off sorma yaaa karman çorman oldu ortalık....anammm alıntılar yine karışık bi hall almış yahuuu
tek dikişte fon dip meselesi....hoşbuldum canım.şeyi merak ettim niye soğuk içiyosunuz
selamlar kızlar yeni kalktım sayılır
kendimi şiş hissediyorum cuma günü artı göreceğimi düşünmek sinirlerimi bozuyor:95::95:
bugün yarın hemen bişey yapmam lazım detoks gibi :96:
hoşbuldum canım.şeyi merak ettim niye soğuk içiyosunuz
kendimi şiş hissediyorum cuma günü artı göreceğimi düşünmek sinirlerimi bozuyor:95::95:
off sorma yaaa karman çorman oldu ortalık....
tek dikişte fon dip meselesi....
ya günaydın gül güzeli...
ben de artı gibi hissediyorum yaa((((ne etcez kine...oruç mu tutsak yarın.hem perşembe
canım yeşil çay sıcak içilmez gırtlak kanseri yapma riski var doktorlar söylüyor mümkün olduğa kadar sıcak içmeyin ılık için diyorlarr
a.s hoş geldinn bacumm walla bekle bekle ağaç oldumm burdaaaa
canımm takma kafana suyu çoğalt yeşil çayıda iççç bu hafta artı olmazsınn sennnnn merak etmeeeee
hoşgeldin canım. artı olmassın canım ya.bir de havalar ısınınca daha kolay kilo veriliyomuş
fatoşşumm ayşemmm kızlar ne artısııı kendinzi kötü hissetmeyinn yaa kaçamak yapmayınn o yeter hem sporlada destekledik mii tamamdırr
uleynnnnnnn bi silkeleninnn kendinize gelinnnöyle düşündükçe şişeceksiniz vallaaa toparlanın bakimm kızlarr hadee bakemmm kuzularrr
14. takım kızlarııı
2 Günlük Detoks
2 günlük %100 denenmiş detoks
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
kızlar yukardakı mesaj alıntıdır
bızzat denedım 1.5 kg verdım
arkadaslarımda 1 ıle 2 kg verdı
kesınlıkle tavısye ederım
yanlız 2 lt ayran cok zor bıtıyo
1.5 lt yaptım ben
ve nohutu geceden ıslattım
ıkı gunluk baklıyatı 8 kasık yanı
hepsını duduklude haşladım ıkı gune boldum
ıstersenız nane sarımsak kekık baharat ne ıstersenız koyun
kesınlıkle tavsıye edıyorum
bır gunun olcusu mercımek bulgur nohuttan kuru olarak 4 kasıktır
cnm bunu yapmak cok zor benim için çünkü ben evde olmuyorum.2 saatte bir içiliyomus ama imkansız. benim için okula götüremem onuh.sonu da evde olmuyorum genelde
yok kız tek kalmamışsın
naber canım en sonki resim slaytlarından sonra nasılsın
2 günlük detoks
arkadaşlarrr:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ancak dıkkat ayda sadece 1 veya 2 kez kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdüryalnızca yagdan 1,5-2 kg verılmektedır bızzatttt denenmıstır)
1. Ve 2. Gün beslenme aynı sekıldedır.
Sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
1.5 lt yaptım ben
hala kendime gelemdim
bende şöle yakından görsem gelemedim dicem belki ama göremedimki :98:
detoks zararlı diye duymuştum ben:26:
canım bi deniyelim bakalım.Bugün olmaz ama yarın inş başlıyorum ben de o zamna.Bakalım işe yararsa süper olur tabi.2 Günlük Detoks
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
1.5 lt yaptım ben
fatoşşumm ayşemmm kızlar ne artısııı kendinzi kötü hissetmeyinn yaa kaçamak yapmayınn o yeter hem sporlada destekledik mii tamamdırr
uleynnnnnnn bi silkeleninnn kendinize gelinnnöyle düşündükçe şişeceksiniz vallaaa toparlanın bakimm kızlarr hadee bakemmm kuzularrr
14. takım kızlarııı
slm kızlar ben temizliğe devam ediyorum,ayşen o detoksu yaptım ben 1 gün 500gr verdim ama miğde bulantısı ve karın ağrısı yaptı bende,2. gün yapamadım 1,1-5 kilo verenler var 2 günde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?