- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.601
baslıyoruzzzzz16/01/2018 - 22/01/2018
SPOR LİSTESİ
UN ÇUVALLARI
@ELF_LR35
@yellow girl
magickk
tugbaFB
SchonerDuft
@gokyuzundekiturna
@Kmsl Hnd
buzmavileylak
PATATES ÇUVALLARI
@Ocean
drdotty
@sena zeynep
@Buki_89
@Milana firuze
@nihaaal
orkide1453
@Bir garip
BİLDİRİM YAPMAYANLAR VAR ONLAR GELSİN BELLİ OLURYaaaaaa kızlar patatesler mi kazandı yaniiiii
Tmm tatlımBİLDİRİM YAPMAYANLAR VAR ONLAR GELSİN BELLİ OLUR
Evet cnm dk su 3 puan
45*3==135 oluyor
Bu hafta cok dikkat etseydin keskeyyaaa benim için sınav olcak önümüxdeki hafta enişte ile tekila yarışı yapcaz hiçte geri çekilmem ne halt olcak bilmiyorumkontrol edeyim ben o zaman
Gunaydin kizlar xok mutluyum 62.8 i gordum az once gibekte inmis biraz daha
insllah canmKızlar günaydınnnnn ya sabaha kadar yağmur yağdı Allah ım hiç durmadı.... şimdi de kızı sallıyorum... inşallah Cuma’ya 67 olurum yaaaaaa
Canm yazın nekadar hizli aliyoruz ben de yazn 69 ile izin almistim ve en son tartıda 73 ű gœrdűm tam 4kilo eder ya 4kilo almısım oysa almayıp şimdi 4 kilo eksik olsam 70diil 66olucaktm nasl eziyet ediyoruz kendimize yaaà ooofff neyseki sen gene 64lerdesin işin daha kolaydrdotty SchonerDuft ben kilomu direk 64 yazdim küsürünü yazmamisim 64.9 du onu söyleyim dedim duzeltirsiniz bu arada mezun olduktan sonra ne çok kilo almışım ben ya bu sefer dikkat edicem cumada regleme 1 gün kalacak bakalim sonucum ne olacak
Bireysel bakarsak ben oldumGecen hafta kim birinci oldu sporda kizlar
Caanıııımmmm çok sevindimGunaydin kizlar xok mutluyum 62.8 i gordum az once gibekte inmis biraz daha
Nerdesin canm sen yaaaaCanım dünden 200 puanım vardı rüzgarda internet gitti yazamadımbütün akşam ugrastim durdum hiç gelmedi
SchonerDuft
Ay evet yeni takım oyle olmus kız beraber un çuvalı olmuşuz
Sana demistim bizi tanimiyorsun diye hahahahahaBireysel bakarsak ben oldum
Ama grup olarak bakınca biz olamadik
Onca çabama rahmen yapılırmı bu
Neyese bari tartıda karsılıgnı alrm inslh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?