- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.561
Hahahahh benim annemde öyle evime gelen diyet yapamaz der hele bu hafta uzaktan anlamlar geliyor hep sevdiğim yemekler olucak.... ama az az yemeyi düşünüyorumBu anneme benziyorne zaman 2 kilo alsam sen buara kilo almışsn biraz ver der nezaman sıkı diyette olsam zorla yedirmeye calisir bukadar az yenirmi hasta olursun ye ye diye ısrar eder ben diyetteyken pek gitmem anneme diyeti bozana kadar zorlar en sonda da yemesen iyiydi diyetin bozuldu der çok sinir oluyorm sık gorusmek iyi diill vallaneyseki benim ailemde eşimin aileside yakın diil gene araç mesafesi ondan çat kapı gidip gelme yada duzenimize karisma gibi sorunlar yasamiyorsun valla ben yapamam cok otoriter ve dominantim benim kurallarm bozuldumu deliririm
Sanırım bu yaşlardaki nesil böyle benim annemde aynıKendimi ihbar ediyorum bugün spor yapamadım ufaklık ot dikti ders çalışmam lazım çalışamadım ben geç birşekilde lohusalık yaşıyorum galiba evden sıkıldım içindekilerden de şuan sıkılmak üzereyimannem yardıma diye burda Allah razı olsun gerçekten desteği de çok ama çok yoruyor beni ya büyükle geçinemiyor hem ufaklığa bak diyor hem ne yemek yapacaksın diyor tam ders çalışayım diyorum çocuk seni istiyor diye elime tutusturuyor bi bakıyorum kendi telefonu almış face geziyor eskiden bize kızardı tel elinizden düşmüyor diye kadının elinden telefonu alamıyoruz çok arada kaldım çok bunaldim hem zayıfla çok kilosun diyor hem sen rejim yapıyorsun bu çocuk ondan emmiyor bırak rejimi diyor hellpp meee diye bağırasım var
Bence cok değil bende bir yemede o kadar yiyiyorum küçükmüş zatenKizlar 10.00 kahvalri
1 yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi zeytinyagi limon pulbuber uckusuyle yedim
Birazcik avakado ve peynir
Maydonoz
14.30 3 hurma
16.00 1 dilim ayva ve 1 avuc termiye
Aksam 6 7 tane kasap kofte Izgara
1 oarca tavuk izgara
Salata
Kizlar kofte cok mu olmus buyuklugi ceviz kadardu
Boyun kaçtı canımaz olabilir kuzum belki bilmiyorumki hani mankenlere bakiyorum onlarda 1.80 boyda 55 kilo falan oluyolar ya merak ettim sanki
Veeee yediğim fısfıgn hatırınada benden son bir tur dahaKahvaltı: 2dilim tambgdy,peynir,5zeytin
Ara: 1elma,50ml sűt eklenmis kahve
Öğlen: 1kase tarhana çorbası
Akşam: 1but 3-4dilim patatesinden yemeği,2kepçe tarhana,mevsim salata
Malesef şimdi çay ile bir avuç fıstık
Fıstık olmasa daha iyi olurdu gerçi toplam 1200 kalorilik menű oldu ama ben 1000kaloride kalmaya gayret ediyrm
Spor:
70 dakika kondisyon bisikleti : 210puan
1dakika plank: 20 puan
1 saat zumba: 210 puan
Toplam bugün : 440puanSchonerDuft
cmm 45 dk Leslie 225 puan yapmıyor kiBugünkü menü
Kahvaltı melemen 2 ceviz biraz peynir salatalik 9 zeytin bir kac cay kaşığı tahinpekmez
Ara 1 portakal 5 fındık bitki çayı
Akşam kuru börülce yemeği az zeytinyağlı pirasa az yoğurt salata
2 lt suyu bitirdim
45 dk leslie 225 puan
SchonerDuft beni spor grubuna dahil ettin mi canım dün etiketlememisim
Eşinle sıkıntı neyse ce çok özel değilse bizimle paylaş canım burda kimse yadırgamaz destek olur sadece.Annem normalde Ankarada yaşıyor yardıma geldi mecbur bende kalıyor bide bu ara eşimle de problemim var kimseye anlatamiyorum beni anlamıyorlar doğrusu hepsi peşpeşe geliyor
Hiiii doğru ya.Adana canım
Yeni liste yarın başlıyor canım yarın elektrik olursa düzenleyecem yeni listeyi alacam seni deBugünkü menü
Kahvaltı melemen 2 ceviz biraz peynir salatalik 9 zeytin bir kac cay kaşığı tahinpekmez
Ara 1 portakal 5 fındık bitki çayı
Akşam kuru börülce yemeği az zeytinyağlı pirasa az yoğurt salata
2 lt suyu bitirdim
45 dk leslie 225 puan
SchonerDuft beni spor grubuna dahil ettin mi canım dün etiketlememisim
Bence de çok sessiz ben bugün çok Yorgun’um taaa bi de yağmur yağıyor ya net sürekli kesiliyorrrrKizlar cok sessiz bu aksam burasi cnm.sikiliyor
Yaaaa sel miiiii bilmiyorum ki cnm küçük cadı dam televizyondan biley anlamıyorum ki sürekli yayın da gitti bende kapatmıştımmm hiç haberim yokEşinle sıkıntı neyse ce çok özel değilse bizimle paylaş canım burda kimse yadırgamaz destek olur sadece.
Ne kadar kalacak annen daha
Hiiii doğru ya.
Mersinde sahil çok kötü eve gelirken ciddi anlamda uçuyordum çok korktum asansöre binmedim jeneratör olmasına rağmen sizin orya da sel uyarısı verilmiş sanırım
Yeni liste yarın başlıyor canım yarın elektrik olursa düzenleyecem yeni listeyi alacam seni de
Öyle okudum bende sizin orda bazı yerlere tatil verilmişYaaaa sel miiiii bilmiyorum ki cnm küçük cadı dam televizyondan biley anlamıyorum ki sürekli yayın da gitti bende kapatmıştımmm hiç haberim yok
Aaayyy canm yaaa tam benim içimdeki duyları yazmissin bende hiç gőbeksiz dumduz karnlı gűnler kotlar,kazaklar vs. Hayallerindeyim aynıı ooofffIcimde acayip bi zayiflama arzusu var ince gobeksiz gunler kazaklar kotlar allahim bu yil olsun nolur ya sabah kalkip ac karna spor yapicam off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?