- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.841
hafta sonu bana zor geliyor temizlik ama mecburen bu hafta öyle olcak en zoru da süpürmekcnm ben akşamları bulaşık haftasonu temizlik yapardım akşam gidince yemeğim hazır olur sağolsun annem yapıyor akşam dinlendim cnm bide ben spor yaparken videoyla yapıyorum oğluşlarım yaptırmıyor çizgi fim istiyorlar netten bgn inş yaparım
ben hiç yapmıyoprum unutmuşum yani aklıma geldi siz konuşuncaben spordan önce yapıyorum bazen enerjı getiriyor
hiç vermememktense 100 gr bile yeter beni artık mutlu ediyorCanm benden de gene düşüş olmş ama tartı çok oynadı anlayamadm 100grm filan gibi bir düşüş daha olmş galiba
cnm tartıyı etkilediğine inanıyorum bu hafta hafif s por yaptım kılo gitti gecen hafta bozmamama ragmen artı 500 le basladım pazartesiye ama sporun inceltmesi de güzel olmadı biraz daha verip spor artırımına gideyimhafta sonu bana zor geliyor temizlik ama mecburen bu hafta öyle olcak en zoru da süpürmek
bugün dinlen tartıyı çok etkilemesin bence spor yapma
ben hiç yapmıyoprum unutmuşum yani aklıma geldi siz konuşunca
ortaokulda horon vardı bizde de ilk günler çok yorucuydu sonra alışınca cok zevkli gelmişti ve bence acaip heryeri çalıştırıyor öyle bi imkanım olsa karadeniz halk oyunu isterim ben deEvt ben stresimi oyle atıyorumama ben de dans daha çok bir tutku yani orta okulda da lisede de hep dans gruplarımız vardı canm bende dansın yeri ayrı zaten dans etmeyi bıraktgm zamanlarda űzűldysem stres olduysam cikolatalitatlilar yada fasefood yemeye filan kendimi verip stresi atmaya calisrken kilo aliyordm ama dans etmeyi hergun hayatima sokmaya baslayinca stresle basa cikmak icin yemeğe ihtiyacm kalmiyor hemde daha sakin daha neşeli bir insana dőnűşűyorum
analadim canim olsun kiz minos minos bide zayifladinmi ohhhh negüzel:)
hahaha karmakarisik olmus dimimenűde çok enfessmiş
evet canim busene hedef 60 bakalim nasil olcak, yada olcakmi65 ile mezun olmuştun dimi ?
Menünü kıskandım canim ya çok yemelisin ki ben seni geçeyimdün yediklerim
Sabah cappucino
öglen somon baligi firinda yanina brokoli
aksam bir dilim tb ekmegi üstüne bir dilim pastirma, yatmadan öncede bir bardak tarcinli süt
ve tartida güzel eksilerle karsilastim bugünden, insallah yarina kadar az daha vermis olursa harika sonuclarla sizlerleyim:)
gecemessin beni kuzucummmm unut onu ben buhafta kazancam haberin olsunMenünü kıskandım canim ya çok yemelisin ki ben seni geçeyimolmaz çok az yemissin
gecemessin beni kuzucummmm unut onu ben buhafta kazancam haberin olsun
ahaha ama bende öyleyim eli kulaginda ve ona ramen acayip iyi kilo verdim bence regl dönemi olmasa kesin daha cok vermis olurdumçok kazanırsın bekle ama regl olucam dua et ordan yırtabilirsin
Seni mezun mu yapsak acaba hadi yarın mezun ol sen yeterahaha ama bende öyleyim eli kulaginda ve ona ramen acayip iyi kilo verdim bence regl dönemi olmasa kesin daha cok vermis olurdum
evet biraz kilo ver öyle arttır sporunucnm tartıyı etkilediğine inanıyorum bu hafta hafif s por yaptım kılo gitti gecen hafta bozmamama ragmen artı 500 le basladım pazartesiye ama sporun inceltmesi de güzel olmadı biraz daha verip spor artırımına gideyim
olur ya niye olmasınevet canim busene hedef 60 bakalim nasil olcak, yada olcakmi
çok kazanırsın bekle ama regl olucam dua et ordan yırtabilirsin
Evet oradan ölçüm yaptım malesef belim belinCanm gobek deliginin ustu kivrimda mi 78 dogrumu olctn ? Benim de belim 78ozman hemen bel calia yada benim gibi dansı seviyorsan dans edebilrsin butun danscilarn beli incedir mesela cunki dans ederken surekli bel calisiyor canm
Aslında sen beni hep uyarıyordun sadece yürüyüş etkili olmaz diye hakliymissin canım,bakalım bundan sonra bölgesel spor deniycem.bölgesel çalışman lazım biraz kilon oturdu zaten bölgesel ile belini inceltirsin.
bu arada dün seninle konuşan hoca erkek miydi bayan mıydı
göğüs, kalçanin olmasi güzel,benim göğüsler de iri ama kalça yok malesef dümdüzHahaa ay aklma geldi aynısı benim başıma geldi kocanla sorun mu var diyenlerçok gűldűm bende bekarken 58 dim kilom tamdı zaten hareketli bir iştede çalsyrm eee tabi evlenip iş temposunun űstűne ev işi vs. Eklenin bide genciz tabi iş çikişlari bazen gezmeler eğlenmelwr sabaha kadar suruyor ben sűzűldűm ama zaten ideal kilomdaydm hiç tartlmiyordm ne verdim ne oldu bilmiyorum ama o tempoda direk kiyafetler bedenlerim degisti 1beden kucuk almaya basladm calstgm ywrin karsiainda da alisveria yaptgm magzalar var gottim cok guzel seyler aldm fizigm daha da guzel olmustu resmen ama ona rahmen karsiya işe gecip paketleri koyar koymaz beni magzadakiler geri çağrms gittim kizlar filan toplanms kızz sana ne oldu evlenince birden eridin adam eziyet mi ediyor yoksa mutsuzmusun? Derdin mi var? Aaayyy ben ne gülmüştm ben zaten hem gogualeri iri biriyim hem popoluyum hem yuzumde dolgun benim ondan kaç kilo duşersem dűşiiyim çőkkműş goruntu olmasına imkan yok bu ne şimdi resmen insanlar fesatlık peşin de
aynen insallah olur canim yaevet biraz kilo ver öyle arttır sporunu
olur ya niye olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?