Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hafta sonu bana zor geliyor temizlik ama mecburen bu hafta öyle olcak en zoru da süpürmek
bugün dinlen tartıyı çok etkilemesin bence spor yapma
ben spordan önce yapıyorum bazen enerjı getiriyor
ben hiç yapmıyoprum unutmuşum yani aklıma geldi siz konuşunca

hafta sonu bana zor geliyor temizlik ama mecburen bu hafta öyle olcak en zoru da süpürmek
bugün dinlen tartıyı çok etkilemesin bence spor yapma

ben hiç yapmıyoprum unutmuşum yani aklıma geldi siz konuşunca
cnm tartıyı etkilediğine inanıyorum bu hafta hafif s por yaptım kılo gitti gecen hafta bozmamama ragmen artı 500 le basladım pazartesiye ama sporun inceltmesi de güzel olmadı biraz daha verip spor artırımına gideyim

ortaokulda horon vardı bizde de ilk günler çok yorucuydu sonra alışınca cok zevkli gelmişti ve bence acaip heryeri çalıştırıyor öyle bi imkanım olsa karadeniz halk oyunu isterim ben de

Menünü kıskandım canim ya çok yemelisin ki ben seni geçeyim olmaz çok az yemissin

evet biraz kilo ver öyle arttır sporunu
evet canim busene hedef 60 bakalim nasil olcak, yada olcakmi
olur ya niye olmasın

Kızlar nabersiniz ben gezmedeyim yemeğimi abartmadım.... ama birazdan kaynar içicem... bir tek o cıs olarak akşama da yoğurt yerim ki ancak dengeleyeyim akşama yazarım... çok yazışmayın kız netim YÖK sayfalar birikmesin

Canm gobek deliginin ustu kivrimda mi 78 dogrumu olctn ? Benim de belim 78 ozman hemen bel calia yada benim gibi dansı seviyorsan dans edebilrsin butun danscilarn beli incedir mesela cunki dans ederken surekli bel calisiyor canm
Evet oradan ölçüm yaptım malesef belim belin bölgesel çalışmam lazım,dans etmeyi çok seviyorum ama video açıp kafama göre dans etsem yine de faydası olur mu ki?

bölgesel çalışman lazım biraz kilon oturdu zaten bölgesel ile belini inceltirsin.
bu arada dün seninle konuşan hoca erkek miydi bayan mıydı
Aslında sen beni hep uyarıyordun sadece yürüyüş etkili olmaz diye hakliymissin canım,bakalım bundan sonra bölgesel spor deniycem.

Erkekti canım söyleyen hoca

göğüs, kalçanin olmasi güzel,benim göğüsler de iri ama kalça yok malesef dümdüz hiç sevmiyorum.

Valla insanların niyetini okuyamıyorum ama başkasının bedeni hakkında yorum yapmak çirkin geliyor bana,ben kimse hakkında yorum yapmam mesela hatta insanlar kilo verince mutlu oluyorum,aslında bir de güzellik anlayışıyla ilgili bir durum,ben yüz güzelliğine tek başına önem vermem benim için vücut şekli de güzelliğin bir gosgergesidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…